Bilmem belkide aldattım ! buna inanmak istiyorum

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Arkadaşlar merhaba...
beni hatırlarsınız sevdiği uğruna gaziantepe gitmeyi bile düşünecek biriydim
ama ayrıldık biliyorsunuz pırlantası vardı bende.
saçma sapan hiçten yere gitmişti
dün aradı pırlantayı istedi bende vermeye gittim
oturdum geldi sırıtarak ceketini attı sandalyeye eee sonra dedi'' glerek dalga geçerek hiç konuşmadım
pırlantayı kartını uzattım al dedim!
yüzüne hiç bakmadım ben çay içiyordum oda ıctı hesabı odedım engel oldum odemesine gururum kabul edemezdi kalktık giderken ben aracıma gittim oda kendi aracına ve bana dediki teşekkür ederim hiç konuşmadım yüzüne dahi bakmadım.
bugun gelmiş faceden gine yazmış bi sürü şey yok ben onun istediği şeyleri yapmamışım millet bi kuru ekmeğe razıymış
ne suçlamalar arkadaşlar
kızlarla gezmiş gelmiş bana anlatıo içine oturdumu otursun diyo
o beni ailesi bi kız bulunca ''ben emin değilim düşüncem senin hakkında demişti''yani yedege almış gibiydi. bende beklemiştim onu biliyrosunuz iki gün ne cevap vericek diye. ayrıldıktan sonra bana iyi gelen biriyle yavaş yavaş aramızda bişiler olmaya başlamıştı şimdi tepem attı diyorumki soylesemmi aldattım seni diye..halbuki aldatmadım :5: ama yalan soyledim onun bana soylediği yalanları gorunce...ıcımde herşey soğumuştu..
gormeniz lazımdı arkadaşlar dün akşamki havaları ..şimdi bana bol gülücüklü mesajlar atmış defol git bidaha yazma dedim sizce aldatıldığını solemek bir erkeğe koyarmı...
bole bişeyi hiç yapmadım hayatımda ondan uzakken bi ara birisiyle yakınlaşmam oldu öpmuştu beni ben çok kötu olmuş ağlamıştım sonra o çocuk ozur dilemişti sen hala onu seviyorsun demişti...:59:

ben cok iradeli biriyim geçmişe gömerim şuan hayatımda yavaş yavaş sağlıklı ilerleyen bi ilişkim var o dediğim çocukla çcouk dediğğm adam yani , hatta ayın 24 ünde bir toplantı gecemiz var oda gelicekmiş acaba sevgilimi alıp gitsemmi diyorum. bole çocukca şeylere girmem ama arkadaşlar hava atmak ıcın neler soyledi bilseniz :40::40::40:

canım tabi ki seçim senin ama bence yapma kendi asaletini korumuş olursun, o da bunun altında ezilir.
ayrıca da söylemeden geçemiycem bir Gaziantep'li olarak 'Gaziantep'e gitmeyi bile düşündüm' demen beni üzdü, zira gelip görmeyen önyargılarından kurtulamaz bilemez ne kadar modern ve gelişmiş bir şehirde yaşadığımızı.
istisnalar kaideyi bozmaz ;)

canım tabi ki seçim senin ama bence yapma kendi asaletini korumuş olursun, o da bunun altında ezilir.
ayrıca da söylemeden geçemiycem bir Gaziantep'li olarak 'Gaziantep'e gitmeyi bile düşündüm' demen beni üzdü, zira gelip görmeyen önyargılarından kurtulamaz bilemez ne kadar modern ve gelişmiş bir şehirde yaşadığımızı.
istisnalar kaideyi bozmaz ;)

yanlış anlaşılmasın ben bu şehre alıştım geçen izmite gittim bi hafta kalmam gerekirken bir gün de döndüm kendi memleketimde kalamıyorum lutfen yanlış anlaşılmasın ben gece yaşantısına alışmış biriyim ne bileyim lutfen ustunuze alınmayın herşehir yaşayanına güzel :3:

bana erkeklerle gorusme diyordu kendisi bi kızla goruşuyordu silcekti güya onu bakarmısınz bana yazdıgı şeye
''silmedim hatta dün onunla adalara denize gittik kurtlu
haaa
hala beni takip ediyorsun içine oturdum galiba
çabuk yazamadığına göre sıra bekliyoruz haa sen arkadaşlarını tekrar ekle hanfendi aman

bu dalga geçmek değildir hava basmak değildirde nedir?

yeni sevgilinle kıskandırmalısın tabiki.

hazır eline fırsatta geçmiş, o toplantıya sevgilinle git...

tamam böyle şeyler çocukça olabilir, bende biliyorum ama..

bazı erkeklere müstehak..:41:

sen kıskandır anacım boşver beni dinle..:51:

bencede öyle bir sey yapma belki seni kıskandırmak icin elinden geleni yapıyordur, yani nasıl desem kıskanıyorsa bana bağırır sevdiğini anlarım bahaneyle barışırız diye düsünmüstür. ama sen daha iyi tanır bilirsin hayırlısı olsun

içinden ne geliyosa öyle yap, sonra keşke yapsaydım demek kötü olur..

kıskandırmak istiyosan kıskandır, bunu istiyosan zaten muhakkak haketmiştir..

eğer tekrar barışmak gibi bi niyetin yoksa (ki bence olmasın) sevgilinle git derim bende. kıskansın hatta delirsin o zamanlarda daha çok ne kaybettiklerini anlıyorlar. aldattım falan deme tabiki bu seni aşağılamasından başka bir işe yaramaz. ama kıskandırmak iyi fikir :51:

kızlar valla yorumlarınız iyi geldi
evet mesaj atmayı dusundum sdece olmadıgım bir kişi gibi gosterir beni ve asaletimle kalmak daha iyi.
bu yuzden o akşam ıcın sevgilimi arayacagım ama onu nasıl ikna edeceğim neden gideceğiz diyecek motosikletliler toplanıyor ve benim sevgilim motoru sevsede onca erkeğin arasına beni nasıl sokmak ister bilemiyorum.
nedesemde ikna etsem acaba

kızlar valla yorumlarınız iyi geldi
evet mesaj atmayı dusundum sdece olmadıgım bir kişi gibi gosterir beni ve asaletimle kalmak daha iyi.
bu yuzden o akşam ıcın sevgilimi arayacagım ama onu nasıl ikna edeceğim neden gideceğiz diyecek motosikletliler toplanıyor ve benim sevgilim motoru sevsede onca erkeğin arasına beni nasıl sokmak ister bilemiyorum.
nedesemde ikna etsem acaba

Konu sahibi arkadaşımmm, ne yaptın acaba 2 ay olmuş , merak ettim ? :)

hayatınıza yenı gırmıs bu ınsana haksızlık ettıgınızı dusunmuyor musunuz? Yani kasıtlı olarak aynı ortamda bulunma çaban bana göre hoş değil..

eski erkek arkdadasınızın ne yapmak ıstedıgı ortada..sizde attıgı yemı coktan yemişsiniz.Madalya istiyor galiba.Sizi üzme çabasını haklı cıkarmayın.bu tür söylemlerıne '' sana yakısanı yapıyorsun.İyiki ayrılmışsın benden hayatımda senin gibi sahte yüzlü birine yer yok.Bana bu iyiliğin için tesekkur ederım.Seninle bi daha muhatap olmak ıstemıyorum.Bensiz hayatında mutluluklar.Tabi mutlu olabilirsen'' de gitsin :)

üstünden iki ay geçti diyen arkadaşım evet unuttum ben buraya yazmayı...
o sevgilim dediğim insan hani ayrıldıktan sonra başlayan sdece boşluk doldurma çalışmasıymış.
o akşam yemege tek gittim ..
masaya erkekler oturdu yaklaşık 50 kişiydik.
o geldi. masaya.
ve ben erkeklerle konuşurken beni tanıdıgını belli eden hareketler yapmaya başladı.
tanışıyormuyuz hayrola dedim?
ne diyorsun sen felan dedi .
sonra yemekten kalktı karşımdaki erkek benle çok ilglenio gibiydi
ve hemen arka tarafa gel felan dedi gittim beni bir daha sakın tanıdıgını belli etme tanışmıyoruz seni tanımıyorum dedim.
kalk o yemekten görmuyormusun adamlar ıcıne dusucek dedi. hiç ilgilenmedim gittim
iki üç kez aradı kalk yemekler ztn kötu seni başka yere gotureyım konuşalım pişmanım felan dedi.
şok oldum resmen!!!
tamam dusuneyim dedim sonra vazgeçtıgımı soyledim bana tekrar acı çektirsin istemedim.........
tekrar ısrar edince gittim ve olan oldu yine...
ben ona hep aşıkmışım... dusundumde onu hiç aldatmadım ben...
boşuna o üzülsün diye boyle bir konu açmışım.
iyiki yapmamışım. şuanda bu kişi ile evleneceğiz inş:nazar:..rabbim nazardan korusun çok severken ayrılmak cok kötüymüş bee:14::14:

Ya kızlar ne olur üstünüze almayın gazianteplihanımlar ama bend ebi gaziantepliden çok çektim 8 ilk aşkım ) ve illalah etgtim yani. Artık antep lafı geçince ( ki nedense hep ben gelince geçiyo o antep lafı ) sinirleniyorum. Arkadaşım sakın yapma sakın aldattım deme. O zaman iyikide bunları yapmışım bu kız hiç bişey haketmezmiş dicek ve yıllar sonra bile olsa senin arkandan asla pişmanlıkla bakmıcak

ben bir gaziantepli olarak konuya girmek istedim :) bende aynı durumu adana olarak yaşıyorum bana çektiren kişide adanalı arkadaşlar yani bu bölgesel bir problem değil erkeklerin genleriyle alakalı bir durum sanırım :1: çektirenler er yada geç cezasını bulacaktır elbet nereli olurlarsa olsunlar :19: bunu unutmayın

canm en büyük intikam sessız kalmak.onu kıskandırarak ona deger werdıgını unutamadıgını gostermiş olursun.hiç tınlama faceden telden heryerden sıl kendını yenı tanıstıgın cocuga alıstr ondan ümidi kes bi cacık olmaz ondan..

Back
X