- Konu Sahibi tablodakiresim
-
bence sevgilinin telefonunu karıştırsaymışsın yerinde davranmış olurdun,güvenmek öyle kolay olmuyo birşeyler görmeden o insanın neler yaptığını görmeden nasıl güvenilebilir ki.
sevgilin hatalı madem ayrılmış o zaman ne diye telinden silmiyo ki bide ne var bunda diyo belli ki rahat bi insan,anladığım kadarıyla sen bu durumu normal karşılamıyosun yani olması gerekende bu zaten.ozaman hiç alttan alma bide cevap vermiyo sen de keyfine bak o düşünsüz bence.seni gerçekten seviyosa hatasını anlar o kızı da eskide bırakır.
güvenmek kendi kendine oluyo sanki,bu kadar basit değil..[/QU
güveniyorum aslında ki telefonunu kurcalamadım o kendışı benım yanımda açtı mesajlarını o esnada gördüm....çok fevri davrandım msj okusaydım ondan sonra bu tepkiye verseydim neyse ama şimdi çok yersiz oldu,nevar bunda derken benim çekinceğim bişey yok babında söyledi.ayrılmak istemiyorum ben çok seviyorum sevgisinede inanıyorum ...
Çok peşine düşmüşsün o da ağırdan alıyor.Burnunu sürtmeye çalışıyor tabiri caizse.Kaçan kovalanırmış. Bırak takibi.Bu sefer o düşer peşine.
Adamı canından bezdirmişsiniz. Yazdıklarınızı okurken benim bile ruhum daraldı.
İnşallah düşündüğüm seyi yapmıyordur; eski sevgilisiyle dertleşmek gibi.
ilk cümle varya anıtlık aslındaBiz kadınlar birinci mesajı atıp cevap alamadığımızda ikinci mesajı atarak hata yapıyoruz. Hadi ikinci mesajı attın. 3,4,5 neden ? Yapma arkadaşım.
Ohhh ellerinle ipleri eline vermişsin. Baştaki o dominant tavırlarını ezdirmişsin.
Burnunun sürtülmesini keyifle izlediğine eminim
Bence bu kuslugu kullanip bulusmustur kizla
Geziyolardir simd bir yandan sen mesaj attikca yerinide belli ediyorsun
Ici rahat kiz yuz vermezse doner sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?