Bilmiyorum

Berfinyldz33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
121
16
13
21
Hanımlar adetim 10 gun geçti ve 1.5 hafta önce 2 gün boyunca ara ara hafif kahverengi lekelenmem oldu sonra 2 mayıs cuma günü gittim referans araligi 0.1 den 7,7 çıkmıştı bugünde sağlık ocağında kan verdim 0.2 çıktı acilde verdiğim kanda bta hcg yaziyor sağlık ocağında total hcg yaziyor kafam karıştı yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• Screenshot_20250506-235738_e-Nabz.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 160
  • Screenshot_20250502-180857_e-Nabz.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 135
İki teste görede gebelik yok gözüküyor 5 altı değerler negatif ilk kanınız 0,6 çıkmış diğeri 0.2 ikiside negatif

İkiside aynı hcg fark yok zaten ikiside negatif. O referans aralığı muhabbeti işte biri 7 üstünü hamilelik kabul ediyorum diyor diğeri 5 üstünü ama sizin sonucunuz birinde 0.6 birinde 0.2 çıkmış yani ikiside negatif

10 gün gecikme ile çıkardı eğer yumurtlamanız düzenliyse bence bi doktora görürnün atres yapmışsınız

7.7 referans qraligi ciktiginda doktor neden dedi ozaman pozitif ama daha yeni hamilesiniz diye

7.7 referans qraligi ciktiginda doktor neden dedi ozaman pozitif ama daha yeni hamilesiniz diye
Yani doktor bide çok savma referans aralığı dediği kaç olunca kabul ettikleri ile alakalı yoksa değeriniz yazıyor zaten yanında 0.6 diye belki o an yanlış görmüş olabilir sizin yerinizde olsam aynı doktora gider sorarım bu böyle siz niye böyle dediniz diye

Adetim bugünlerde 11 gün du gecikti eşim de diyorki ay sonuna kdr bekle diyor

Adetim bugünlerde 11 gün du gecikti eşim de diyorki ay sonuna kdr bekle diyor
Bu süreçte bu tarz durumlar olabilir 3 aydır deniyoruz bir ay 10 gun gecikti bir ay bir hafta erken oldu normalde hep düzenlidir bide ama bu süreçte hep değişti vücut oyun oynayabiliyor istediğimiz için kendini hamile gibi hissettiriyor sana. Yani geç döllenme falan olsa desek bu gecikmeye çıkması lazım ama siz yine bekleyin o arada belki regl olursunuz belki geçen ay iki kere yumurtladınız bat a kadar hiç belli olmaz

Aynen

Maşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz. Ama test sonuçları ikisinde de negatif çıkmış. Referans değerleri denilen de sizin değeriniz degil laboratuvarın gebelik durumu için kabul ettiği değerleri gösterir. Sizin değerleriniz 0'larda cikmis. Kese görülmesi için 3000 gibi değerler gerekiyor. Çok enteresan bir durum gerçekten. Bir yerlerde bir hata olmalı. Hem gebelik rutini için hem de bu durumu arastirabilmek için farklı bir doktorla görüşmenizi öneririm.

Valla bugün kadın doğuma gittim ultrasona bakti göründü yarin tekrar gitcem

Valla bugün kadın doğuma gittim ultrasona bakti göründü yarin tekrar gitcem
Anladım. İmkanınız varsa özel bir klinikle görüşün. Bu kese görüntüsuyle betanin negatif çıkması imkansız. Laboratuvar hatası var gibi. Ya da uğraşmak istemiyorum diyorsaniz siz bilirsiniz normal rutinden devam edin.

Ben de bu işin arkasını sorusturuyorum yarın yine gitcm busefer özele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…