Bilmiyorum

Hislerime inanıp bugün gittim ve bebisimi gordummm
Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir süreciniz olsun inşallah
Ama şu an çok şaşkınım yani değerleriniz negatifti hemde baya 0 ın altında yani.
Siz kese falan görmüşsünüz tam tersi baya yüksek olması lazımdı bu değerin. Ki iki farklı yerde vermişsiniz inanılmaz değişik bir durum. Bunun arkasını araştırın bence hatta dava falan açılıyorsa açardım yani o derece çünkü az buz değil. Hani benimde öyle oldu test pozitif kan negatif içimden bir his yine bir hafta sonra kan vermemi söyledi o zaman pozitif görmüştüm ama 33 tü yani değer sizin en az 3 bin olması lazım kese için baya hata ötesi hata ama çok sevindim hamile olmanıza çok istiyordunuz bu his olayı çok enteresan o zaman banada olmuştu yanıltmıyor hiç

Arayla qram iyi değil ve konuşmuyoruz benden uzak dursunlar diye böyle bisey yaptım ama maşallah herkes dinlemeden yargılıyor
Aileniz kadinlar kulubunden sizimi takip edecek ne alakaaaaaaaa ayrica dinlemeden yargilamak ne alakaaaaaa anlattigini dinledik buna gore yargiladik devaminda ailemle aram kotu kismida komik sacma sapan zeka tutulmasi yasiyorsunuz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…