- 13 Ocak 2020
- 46.297
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.840
- 598
- 33
- Konu Sahibi Berfinyldz33
-
Hayırlısı inşallah kanlar nasıl negatif çikar hayret. Yani bu da bariz kese bence kiste filan benzemiyo gibi.Hatta özelden randevu aldım az önce gidiyorum bakalm orda ne cikcak
Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir süreciniz olsun inşallahHislerime inanıp bugün gittim ve bebisimi gordummm
Hislerime inanıp bugün gittim ve bebisimi gordummm
Ağzım açık bakakaldım birebir aynı görsel
Ortada kandırma falan yok
Her şeyi google lensle aramadan yorum yapamayacaz konulara belli ki... hayır yani hamile olsaniz biz de seviniriz. Ne alaka yank gerçekten.Ortada kandırma falan yok
Ben doktorun ekranin ekcetigimi gösterdim şimdi özele gidiyorum yoldayım hersey belli olck
Amacım sadece aileme inandırmakti insanları yargilamayin
Ay benim külahım nerdeydi yaaBen doktorun ekranin ekcetigimi gösterdim şimdi özele gidiyorum yoldayım hersey belli olck
Amacım sadece aileme inandırmakti insanları yargilamayin
Arayla qram iyi değil ve konuşmuyoruz benden uzak dursunlar diye böyle bisey yaptım ama maşallah herkes dinlemeden yargılıyorAileni niye kandirmaya calisiyorsun hamile kalamazsan ne olacakmis kalinca ne oluyormus madalya mi var
Yalanla neyi düzeltebilirsin ki?Arayla qram iyi değil ve konuşmuyoruz benden uzak dursunlar diye böyle bisey yaptım ama maşallah herkes dinlemeden yargılıyor
Aileniz kadinlar kulubunden sizimi takip edecek ne alakaaaaaaaa ayrica dinlemeden yargilamak ne alakaaaaaa anlattigini dinledik buna gore yargiladik devaminda ailemle aram kotu kismida komik sacma sapan zeka tutulmasi yasiyorsunuz galibaArayla qram iyi değil ve konuşmuyoruz benden uzak dursunlar diye böyle bisey yaptım ama maşallah herkes dinlemeden yargılıyor
Yalanla neyi
Ailem paylaş sor bakalım diğer insanlar ne dicek dedi o yüzden di başka amacım yoktu özür dilerimYani bize yalan söylemenizin amacı nedir gerçekten onu çözemedim tanımıyoruz etmiyoruz harbiden ilginçbiz aileniz de değiliz biz ne alaka yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?