Bilmiyorum

7 aylık kızım var iste eşim kürt olduğu için qrka arkaya çocuk istiyorlar bende böyle bisey düşündüm ama olmadı sizlerden gerçekten özür dilerim
E nasıl yani bu kese fotoğrafını ona gösterip hamileyim mi diyecektin? Eee karnın çıkmayacak sonra düşük yaptım falan mı diyecektin yaptığın her türlü mantıksız yani

O kadar haklısın ki. kaynanamin bile 5 çocuğu var hepsinin arası 3-4 yaş

Vallahi kkya konu açmak en son aklıma gelen şey olurdu herhalde. bizi ikna edince hamilelik kendiliğinden oluşur diye mi düşündün?

7 aylık kızım var iste eşim kürt olduğu için qrka arkaya çocuk istiyorlar bende böyle bisey düşündüm ama olmadı sizlerden gerçekten özür dilerim
Biz sizi tanımıyoruz etmiyoruz anonim bir üyesiniz. Ne diye yalan söylüyorsunuz çözemedim? Yastık mı koyacaktınız karnınıza? İleriki zamanda ne yapacaktınız peki yalanınız ortaya çıkacaktı illaki. Çocuk sahibi olmak istemiyorum demek bu kadar mı zor?

Kürt diye oyle mi agzimi bozmayim diye uzuyorum burdan.. 7 aylik kizin yoktur ama varsada sen hastasin bence bi bakilmali cocuk buyutebilecek birimisin

Aile ne alaka ya kk mı senin ailen ne saçmalıyorsun

Ayy ilk sonuçları attığınızda negatif yazmıştım şimdi bir girip bakayım dedim ne yaptınız diye masallah bir dünya yalan sıkmışsınız ne kadar ayıp ya burda yazdıklarınızı örnek alıp umutlanabilecek kaç tane kadın var bir de bahane olarak eşim kürt diyorsunuz doğuda yaşıyorum çevremdeki herkes kürt daha bu zihniyette kimseyi görmedim yaşlısından gencine insanlar artık bilinçli bence siz bi psikiyatristten destek alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…