Bilmiyorum. ..

umudum00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
126
43
48
39
Mrb..Görüşlerinizi bekliyorum kızlar. Bi arkadaşım tanıştırdı bizi.daha doğrusu arkadaşımın kocası deyim.tanışıp ta öyle yüzyüze değil malesef mesleğinde dolayi daha yüzyüze gelemedik .kendisi uzman cavus doğuda görev yapıyo. Silopi Cizre arasında bi yer..malum izin sorunu olduğu için daha yüzyüze gelmedik Kasım sonu gibi izni.o da evlenmek yuva kurmak istiyör arkadaşımın evine beni söyledi tanıştık işte. .ben 29 o 32 yaşında.facede ekledi sonra telde konuştuk ama nasıl olacak bilmiyorum önce kabul etmek istemedim şartlardan dolayı mesafeden dolayi ama konuşmaları filan net bi insan.tanımakta ne çıkar diye düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum. ...

Asker kocalardan korkuyorum tamamen bu forumda okuduklarımdan kaynaklı. Ben olsam bu işe mesafeli dururdum galiba o_O

Bence hiç kimseye ön yargı ile yaklaşmamak lazım her ne olursa olsun her insanın karakteri farklıdır sizin yerinizde olsam eğer tipi biraz da hoşuma gittiyse tanımak isterim tanımak dan zarar geleceğini sanmıyorum.

Canım ilk görüşte evlenmeye karar vermeyeceksiniz sonuçta ( onun hemen evlenme isteği onu bağlar anca )

Tanışmaktan zarar gelmez, sonuçta tanışmaya karar verdiniz görüşeceksiniz diye evleneceğiniz anlamına gelmiyor.

Bekleyin zamana bırakın ve görün

Ya söyle bi durumda var..kendisi 3 yaşındayken anne babası ayrılıyor 13 yaşına kadar annesini gormuyo.bu arada anne babası farklı kişilerle evleniyor. Bu yaşına kadar babaannesi bakıyorum. Sonra babasının yanına geliyo falan...Aile kurmak istediğini ve ilgi ve sevgi ye ihtiyaçi olduğunu söylüyor. ..

Bence hiç kimseye ön yargı ile yaklaşmamak lazım her ne olursa olsun her insanın karakteri farklıdır sizin yerinizde olsam eğer tipi biraz da hoşuma gittiyse tanımak isterim tanımak dan zarar geleceğini sanmıyorum.
Tipi filan hoş.zaten gördükten sonra karar verecegimm

Yüz yüze gelmeden olumlu yada olumsuz bir karar verme derim önyargılı olma ama temkinli ol herdaim

Back
X