- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
Parayi cok seven biriymis parasi oldugu halde babasindan istiyormus ben baska türlü düsünemedimBen yine de dalgın olduğunu düşünmek istiyorum
Bozuğu yokturbenim koca da bonkördür nerdeyse kuş sütüne kadar ne istersek alır marketten.Ama poşet parasına o da takık.ya evden götürürüz bez poşetler unutursam da söylenir durur poşet parasını da benden alır ha ha ha
Bizim arabada sanırım 30 adet falan poşet var.benim koca da bonkördür nerdeyse kuş sütüne kadar ne istersek alır marketten.Ama poşet parasına o da takık.ya evden götürürüz bez poşetler unutursam da söylenir durur poşet parasını da benden alır ha ha ha
market arabası için verilen 1 tl lerde hep benden çıkıyor bak 50 kuruş değil koskoca 1 tlBizim arabada sanırım 30 adet falan poşet var.
Poşet de değil bez çanta, ola ki yırtılırsa diye içlerinde de naylon poşet
İlk zamanlar adapte olamadım hep aldım ama gerçekten naylon tüketimini en aza indirgemek adına dikkat ediyorum artık.
Unuttuysam market arabasını görevli yanına bırakıp arabaya koşuyorum aynı konu sahibinin sevgilisi gibi ajshshshsj
Kocanın bozuk para ile ilgili cimriliği var bencemarket arabası için verilen 1 tl lerde hep benden çıkıyor bak 50 kuruş değil koskoca 1 tl
ahah evett oğlakta cok fenaKesin boğa
Baska yerlerdeki davranislari nasil?Arkadaşlar merhaba bugün erkek arkadaşımla BİM’e gittik . Giderken Bana poşet verdi 2 tane bende cebime koydum . Sonra BİM’den alışveriş yaparken kasada sıradayken bana evden bi telefon geldi ve BİM’den çıkmak zorunda kaldım
İşte çıkıyorum eve doğru koşuyorum falan bi baktım kasada malzemeleri bırakmış arkamdan gelmiş benden poşetleri istiyor
Yemin ederim şok oldum bunyn için kasadan çıkıp arkamdan koşmaya gerek varmıydı düşününce çok garip aldığımız şeyler 4 parçaydı yani poşet dediğin 25 kuruş arkadaşlar
Bu adam cimrimi ilerde bana sorun çıkarır mı
Aynen benim kocam gibi. Poşet parasına birde internet alışverişlerinde ki kargo parasına takıkbenim koca da bonkördür nerdeyse kuş sütüne kadar ne istersek alır marketten.Ama poşet parasına o da takık.ya evden götürürüz bez poşetler unutursam da söylenir durur poşet parasını da benden alır ha ha ha
Adam net cimri arkadasim. Diger arkadaslarin da dedigi gibi o an sogurdum.bu gun poset icin cimrilik yapıyorsa yarin obur gun yediklerin giydiklerin icin yapar malesefArkadaşlar merhaba bugün erkek arkadaşımla BİM’e gittik . Giderken Bana poşet verdi 2 tane bende cebime koydum . Sonra BİM’den alışveriş yaparken kasada sıradayken bana evden bi telefon geldi ve BİM’den çıkmak zorunda kaldım
İşte çıkıyorum eve doğru koşuyorum falan bi baktım kasada malzemeleri bırakmış arkamdan gelmiş benden poşetleri istiyor
Yemin ederim şok oldum bunyn için kasadan çıkıp arkamdan koşmaya gerek varmıydı düşününce çok garip aldığımız şeyler 4 parçaydı yani poşet dediğin 25 kuruş arkadaşlar
Bu adam cimrimi ilerde bana sorun çıkarır mı
Ahahahah benimki de öyle.Aynen benim kocam gibi. Poşet parasına birde internet alışverişlerinde ki kargo parasına takıkboşa verdiği paraya üzülüyormuş.
kıza avizeyi ucuza kapattım 200 e hepsi bilmemne sitesinden hem de 5 lambalı taşlı tuşlu devasaa.sosyete pazarının ordaki avizeci duyy duyyyyyAhahahah benimki de öyle.
Kargo bedava satıcıları bulur buluşturur, ondan alır.
Ürün daha bile pahalı olsa orada ‘bırak koca kargo firması niye kazansın, esnaf kazansın’ der
Ya bizim gördüğümüz öyle aynı ürünün bir avrupa ithali var bir de çin.kıza avizeyi ucuza kapattım 200 e hepsi bilmemne sitesinden hem de 5 lambalı taşlı tuşlu devasaa.sosyete pazarının ordaki avizeci duyy duyyyyy
neysem iyi geceler klasik yazımı yazayım:bugün tartışmalı aksiyonlu bir konudaydım muhtemelen banlanırım banım açılınca görüşürüz bir kaç güne ha mune cırda banlamazsa yarın akşam burdayımmmmmYa bizim gördüğümüz öyle aynı ürünün bir avrupa ithali var bir de çin.
Dolayısıyla bakıp arada ‘yuh’ denecek fiyat farkı oluyor.
Gerçi ilgileniyor muyuz bu detayla, elbette hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?