BİM POŞETİ

Bizim arabada sanırım 30 adet falan poşet var.
Poşet de değil bez çanta, ola ki yırtılırsa diye içlerinde de naylon poşet
İlk zamanlar adapte olamadım hep aldım ama gerçekten naylon tüketimini en aza indirgemek adına dikkat ediyorum artık.
Unuttuysam market arabasını görevli yanına bırakıp arabaya koşuyorum aynı konu sahibinin sevgilisi gibi ajshshshsj

O da bir şey mi Bim’in benzeri bir marketteyken yan binadaki komşu teyzeyle karşılaşmıştım,benim aldığım 2 kutu tatlıydı bez çanta götürüyorum hep,teyzede epeyce bir şeyler almıştı baktı benim çanta var “Poşete para vermeyim senin çantana dolduralım” dedi iki poşete sığacak şeyleri sıkıştırdı tıkıştırdı benim ayıcıklı çantama doldurdu aklım çıktı sapı kopacak ya da alttan delinecek diye.. Bu bahsettiğiminde 4 tane kirada dairesi var (Cimri değilim çanta çok sevdiğim birinden hediye,ayıcıklarına bayılıyorum çok tatlılar ) Poşet sonuçta,kullanmazsan at geri dönüşüm kutusuna ki bence illa ki bir yerde kullanılır.Erkek arkadaşın tepkisini pek hoş bulmadım açıkçası.

market arabası için verilen 1 tl lerde hep benden çıkıyor bak 50 kuruş değil koskoca 1 tl

Belki de parası ucu ucuna yetiyordur ürünleri almaya. Bilemedim ama normal çalışan bir insansa evet cimri olabilir

Baska yerlerdeki davranislari nasil?

Aynen benim kocam gibi. Poşet parasına birde internet alışverişlerinde ki kargo parasına takık boşa verdiği paraya üzülüyormuş.

Adam net cimri arkadasim. Diger arkadaslarin da dedigi gibi o an sogurdum.bu gun poset icin cimrilik yapıyorsa yarin obur gun yediklerin giydiklerin icin yapar malesef

Aynen benim kocam gibi. Poşet parasına birde internet alışverişlerinde ki kargo parasına takık boşa verdiği paraya üzülüyormuş.
Ahahahah benimki de öyle.
Kargo bedava satıcıları bulur buluşturur, ondan alır.
Ürün daha bile pahalı olsa orada ‘bırak koca kargo firması niye kazansın, esnaf kazansın’ der

Ahahahah benimki de öyle.
Kargo bedava satıcıları bulur buluşturur, ondan alır.
Ürün daha bile pahalı olsa orada ‘bırak koca kargo firması niye kazansın, esnaf kazansın’ der
kıza avizeyi ucuza kapattım 200 e hepsi bilmemne sitesinden hem de 5 lambalı taşlı tuşlu devasaa.sosyete pazarının ordaki avizeci duyy duyyyyy

kıza avizeyi ucuza kapattım 200 e hepsi bilmemne sitesinden hem de 5 lambalı taşlı tuşlu devasaa.sosyete pazarının ordaki avizeci duyy duyyyyy
Ya bizim gördüğümüz öyle aynı ürünün bir avrupa ithali var bir de çin.
Dolayısıyla bakıp arada ‘yuh’ denecek fiyat farkı oluyor.
Gerçi ilgileniyor muyuz bu detayla, elbette hayır

Ya bizim gördüğümüz öyle aynı ürünün bir avrupa ithali var bir de çin.
Dolayısıyla bakıp arada ‘yuh’ denecek fiyat farkı oluyor.
Gerçi ilgileniyor muyuz bu detayla, elbette hayır
neysem iyi geceler klasik yazımı yazayım:bugün tartışmalı aksiyonlu bir konudaydım muhtemelen banlanırım banım açılınca görüşürüz bir kaç güne ha mune cırda banlamazsa yarın akşam burdayımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…