BİM POŞETİ

yalnız bu konuya çok güldüm bir an canlandı gözümde aloo poşetleri ver diye bağırarak koşan bir adam filan

Belki de sen çıkıp gidince ona yıktın sandı aldıklarınızı ve ya gerçekten merak etti neden durduk yere koştuğunu.

Hayır durumu kötü değil Allah’a şükür ayrıca parasıda vardı
Ki aldıklarımızda pahalı değildi zaten 4 parça
Ve hafif kolay tasınacak seyler
1 poşet bile yeterdi yani
Erkek arkadaşınıza katlanıp cebe konabilen bez torba hediye edin ama bez torbayı size vermesin, naylon poşette panikleyen, bez torbada kalp krizi geçirir mazallah

Parayı seviyor ve cebinde para olmasına rağmen babasından istiyorsa düşünmek gerekir.

sabahın bu saati idrak etmekte gerçekten ilk zorlandım ama sonra güldüm. güne başladık hadi hayırlısı daha neler görücez bakalım

Hayir'' silme bence aklindan. Adami degerlendir bi tekrar. 25 kurusluk torbaya bile tavri bu ben bunla yapabilir miyim acaba de.

Siz de az garip değilsiniz yalnız, bimde kasa sırası beklerken telefon geliyor çıkıp koşmaya başlıyorsunuz ( sevgilinize söylediniz mi mesela acil gitmem gerek diye), Her türlü güldürdü olay Bazen bir şeye şartlanınca insan başka türlü düşünemiyor, yani alınanlar o poşetlere konacaksa ille de o poşetlere konacaktır başka türlüsü mümkün değil, akıl edemiyor insan bir an o yüzden tek olayla değerlendirmeyin bir de aynı senaryoyu a101 de şokta falan deneyin

Bak cimri oldugunu nerden anladim biliyomusun pesinden kosmasindan degil evden cikarken o posetleri unutmadan senin cebine koymasindan. Cunku kolay kolay hicbir erkek bunu dusunmez cimri degilse.ben isik hiziyla sogurdum

Sizin adami kasada mal gibi birakip gitmeniz mi daha komik yoksa adamin poset icin pesinizden gelmesi mi bilemedim

Evet cimri tabiki. Buna benzer bir olay arkadaşımın başına gelmişti.
Arkadaşım sevgilisiyle otobüse binmiş. Çocuk basmış akbilini geçmiş, arkadaşım da kendi akbilini basmış ama içinde para kalmamış. Adam kendi akbilini kıza vermedi, kız da indi otobüsten akbilini doldurdu öyle bindi. Şaka gibi ama gerçek malesef. Böyle tipler aramızda.

Bence siz adamın huyunu bildiğiniz için, o cimri ödemez benim üstüme kalır en iyisi mi toz olayım, dediniz ama karşınızdaki tahmin edemediğiniz kadar cimriydi. Onları orda koyup pesinize dusecek kadar hem de

Aynen benim kocam gibi. Poşet parasına birde internet alışverişlerinde ki kargo parasına takık boşa verdiği paraya üzülüyormuş.

bu ben
Sırf kargoyu bedavaya getirmek için , kargo bedava tutara kadar alışveriş yapıyorum
Poeşete de neredeyse 2 yıl olacak ücretli olalı . Sadece 3 kere para Verdim . Teki şehirdışındaydım . Teki birisine hediye alışveriş yapmıştım . Diğeri de plansız alışverişti

Hem boşa verilen 1 TL ye bile acırım .
Hem de çevre kirliliğine çok aşırı hassasım
Bu sebeple yağlı kağıt da kullanmam .
Stanley mataram var onunla yanımda su taşırım . 0,50 litre alıp da şişesi çevreyi kirletmesin diye .

Diğer olaylarını bakın. Tek seferlik bir olayla değerlendiremeyiz. Siz de paldır küldür vedalaşmadan eve geçmişsiniz.

Belki sizde poşet var die rahat karla odeme yapmis butirmis sonra kasaci post lazimmi degince bozuk para bulamamis uzerinde . 50 or icin tekrar karti vermeye utanmistir

Bu kadar kolay yargıladığınız tanıyamadığınız insana erkek arkadaşım aşkım meşkim demeyin bari ayıp. İnsan sevdiğini gelipte nasıl böyle rezil edip bu cümleleri kurdurtabilir ki? Bendede ayrılıp adama iyilik yapın

Yok durumu biliyor bekleme sen git dedi sıra vardı

Kim olduğunu tanımıyorsunuz hem ne diyim bacanak mı diyim aşkım diyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…