- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
Teşekkür ederim cledyana hanım... Haterlarımın yanında bir kaç seven insan görmek ne güzel...Seni bansız görunce sevindirik oluyorum
Bansız geceler
Benim hosuma gitmedi gercekten cimri benceParayı çok Sever çok para biriktirir harcamaz parası olsada babasından ister onun dışında birseyinş görmedim zaten ortak öderiz ben ona yüklenmem biryere gittiysek bölüşürüz yani dişer türlü benim içim rahat etmiyor
Bi durum görmedim yani bu poşet olayınıda gidip hafızamı sildiricem çok aştalca
Ağlamak istiyorumo posetleri ufleyerek acan mi dersin parmagini yalayip acanmi dersin ufleyip parmagini yalayip acamayinca urunlerin ustune ööf diye atip yeni poşet alanmi dersin
bence marketler bu donemde birde poşet açma elemani bulundurmali
Babam aradı o yüzden hem o sırayı bekleyemezdimDüsününce siz de bir tuhafsiniz yani telefon geliyor kosup gidiyorsunuz:)
Ben bugün kırdım zincirlerimi.dün annemlerin mahalle bakkalina indim adam parayi mandalla aliyoronlar yikanmiş x amca korkma dedim nasi yani dedi
makinaya atip yikiyorum korkma dedim adam suratima bakip tövbe tövbe tövbe dedi
adamin suratima bakisi tövbe çekisi aklima geldikçe kendimi sorguluyorum acaba benmi manyağım yoksa bunlarmı rahat diye
Yukardaki yorumu okuyup tekrar karar verin bence :)Dalgınlığına gelmiştir bence. Kimse yirmi beş kuruşluk poşetin peşine düşmez. Erkekler iki işi aynı anda yapamazlar, poşete odaklandıysa kasadan poşet almayı düşünememiştir bile.
Ben yine de dalgın olduğunu düşünmek istiyorumYukardaki yorumu okuyup tekrar karar verin bence :)
Of bende bende komsu duyacak töbe allahım
bende 5 gun once aylar sonra annemle buluştumBen bugün kırdım zincirlerimi.
Çok yakın kardeşimden öte olan dostum bir kaza geçirdi dün gece, ona yiyecek bir şeyler yapmak ve gidip görmek için markete hışımla indim.
Gayet kolonyasız dezanfektansız, aldım geldim eve.
Yıkadım tabi gelince ama temizleden asla ne ürüne ne market arabasına dokunurdum.
Arkadaşıma gittim(ki aileme bile gitmiyorum) ev ana baba günü, 6 7 farklı aile içerde, oturdum 15 dk geldim.
Koronayım kesin triplerine girdim bile
Parayi cok seven biriymis parasi oldugu halde babasindan istiyormus ben baska türlü düsünemedim:)Ben yine de dalgın olduğunu düşünmek istiyorum
Zara'nın cantasiysa siz zengin cimrilerdensinizBen Bim'e elimde Zara'nin bez çantasiyla gidiyorum.
Kizlar ben cimri miyim fakir miyim asfahahja neyim ya ben.
belki kasa işlemde kalmıştir yada urunleri orada kaldigi icin koşmuştur ama poşet alsa daha zahmetsiz olurmuşMarketin önünden 30 adım kadar uzaklaşmıştım ben koştu bildiğiniz
diğer özelliklerinden bahsedin tek sorun poşetse sorun bile değil oNe yapayım peki ömür geçer mi bunla
benim koca da bonkördür nerdeyse kuş sütüne kadar ne istersek alır marketten.Ama poşet parasına o da takık.ya evden götürürüz bez poşetler unutursam da söylenir durur poşet parasını da benden alır ha ha haOnu sizde kalan bir eşya gibi düşünmüş olabilir, basiret denilen bu.
Sanki cüzdan, telefon vb gibi gerekli ama maddi açıdan düşünülmeyen bir eşya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?