BİM POŞETİ

Bir poşet dediğin 25 krş olduğuna göre bimden biri alışveriş yapıyorsa zaten 25 krş hesabı yapar. Bence dalgınlığına geldi gibi ama asıl sorum bence sizde babanız aradı diye koşa koşa gitmeniz biri mi öldü zaten kasadaymışsınız poşeti kendiniz çıkarmış olmalıydınız. Hadi gidiyorsunuz poşeti niye alıp gidiyorsunuz. Bide bunu dert edip buraya konu açmanız bence arkadaşınızın poşetin peşinden koşmasından daha saçma.
Bayağı da ciddiye aldım yazdım he 😂😂😂
Bimden alışveriş yapanın 25 kr hesabı yapması niye?

Yok ya ne alaka alt tarafı kasadaki Kıza bi poşet rica edebilirmiyim dicek arkamdan bağırıp koşmaya ne lüzum var
Onu sizde kalan bir eşya gibi düşünmüş olabilir, basiret denilen bu.
Sanki cüzdan, telefon vb gibi gerekli ama maddi açıdan düşünülmeyen bir eşya.

Aslında belki koşması biraz tuhaf gelmiş olabilir ama düşünün her defasında poşetlere verdiğiniz parayı , senelik müthiş para yapar . Bizim burdada plastık poşet 6 lira civarı bişey . Minik alışveriş sepeti aldım iki tane hep arabada bulundururum , o olmasa bile çok kullanımlı poşetler kullanıyorum. Poşetlere nerdeyse hiç para vermiyorum ve vermek istemiyorum ...
Tabiki poşete para vermek istemeyebilirsiniz ama poşet bende kaldı diyede koşmanıza lüzum yok

bekarken annem market posetiyle elime bişey tutuşturunca utanir içi görunmeyen poşet yokmu bu ne ya derdim şimdi o poşetleri yikayip asip kurutup güzelce katlayip arabanin arkasina yerlestiriyorum.
marketten cikarken kendimi banker gibi hissediyorum.
boru degil sonucta koskoca market poşeti 🥴

Ah bim Casey kakaolu kekim
En hassas noktamdır çok severim

Yani gerçekten garip bir şey yaptığı
Hani anlık dalgınlığına filan mı geldi acaba da koştu.
Koştuğu mesafe ne kadar mesela mağaza önüne mi çıktı yoksa bayağı peşinizden geldi mi bir süre?

Bu olay dışında nasıl biri cimriliği falan var mı?
Eğer varsa sıkıntı.

Marketin önünden 30 adım kadar uzaklaşmıştım ben koştu bildiğiniz

bekarken annem market posetiyle elime bişey tutuşturunca utanir içi görunmeyen poşet yokmu bu ne ya derdim şimdi o poşetleri yikayip asip kurutup güzelce katlayip arabanin arkasina yerlestiriyorum.
marketten cikarken kendimi banker gibi hissediyorum.
boru degil sonucta koskoca market poşeti 🥴
Hemen konuya dalıyorum, geçen madame coco piknik çantası, plaj çantası diye gayet market poşeti sattı 2 tl ye.
Kocaman bir ekose desenli poşet, kolay kolay bir şey olmaz.
Aklınızda olsun, uzun vadeli alın😂

Back
X