Vardır onun parası"Akpili ver ceren" gibi bisey olmuşya belki bozuk parası kalmamıştır ne var bunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır onun parası"Akpili ver ceren" gibi bisey olmuşya belki bozuk parası kalmamıştır ne var bunda
Bence cebinde 200 tl falan varmıştır bozdurmayım demiştir 25 kuruş için durumu iyi dediğine göreAma ben 30 Adımkadar falan uzaklaşmıştım yani baya koştu gibi birsey
Buna eminsem ışık hızıyla soğurdum ondan haklısınızVardır onun parası
Bimden alışveriş yapanın 25 kr hesabı yapması niye?Bir poşet dediğin 25 krş olduğuna göre bimden biri alışveriş yapıyorsa zaten 25 krş hesabı yapar. Bence dalgınlığına geldi gibi ama asıl sorum bence sizde babanız aradı diye koşa koşa gitmeniz biri mi öldü zaten kasadaymışsınız poşeti kendiniz çıkarmış olmalıydınız. Hadi gidiyorsunuz poşeti niye alıp gidiyorsunuz. Bide bunu dert edip buraya konu açmanız bence arkadaşınızın poşetin peşinden koşmasından daha saçma.
Bayağı da ciddiye aldım yazdım he![]()
Ama param varsa 200 ü bozarım yinede poşet için koşturmam yaaa.Bence cebinde 200 tl falan varmıştır bozdurmayım demiştir 25 kuruş için durumu iyi dediğine göre
Onu sizde kalan bir eşya gibi düşünmüş olabilir, basiret denilen bu.Yok ya ne alaka alt tarafı kasadaki Kıza bi poşet rica edebilirmiyim dicek arkamdan bağırıp koşmaya ne lüzum var
Ama herkes öyle düşünmeyebilirAma param varsa 200 ü bozarım yinede poşet için koşturmam yaaa.![]()
Fakırlıgını saklayan cimrisinBen Bim'e elimde Zara'nin bez çantasiyla gidiyorum.
Kizlar ben cimri miyim fakir miyim asfahahja neyim ya ben.
Tabiki poşete para vermek istemeyebilirsiniz ama poşet bende kaldı diyede koşmanıza lüzum yokAslında belki koşması biraz tuhaf gelmiş olabilir ama düşünün her defasında poşetlere verdiğiniz parayı , senelik müthiş para yapar . Bizim burdada plastık poşet 6 lira civarı bişey . Minik alışveriş sepeti aldım iki tane hep arabada bulundururum , o olmasa bile çok kullanımlı poşetler kullanıyorum. Poşetlere nerdeyse hiç para vermiyorum ve vermek istemiyorum ...
Sende yarı fiyatına satsaydın adamaTabiki poşete para vermek istemeyebilirsiniz ama poşet bende kaldı diyede koşmanıza lüzum yok
Bari birinden biri olaydım yaw ikisi birden mi?Fakırlıgını saklayan cimrisin![]()
Eee daha uzakta da olabilirdiniz. Ne bileyim ya garip iste. Babanız arayınca bilmem nerdeki bim marketteyim mı dediniz. Babanız da eve geliş zamaninizi hesaplamış olabilir böyleceBabam beklemeyi sevmez çok sinirlenir o yüzden
Ah bim Casey kakaolu kekim
En hassas noktamdır çok severim
Yani gerçekten garip bir şey yaptığı
Hani anlık dalgınlığına filan mı geldi acaba da koştu.
Koştuğu mesafe ne kadar mesela mağaza önüne mi çıktı yoksa bayağı peşinizden geldi mi bir süre?
Bu olay dışında nasıl biri cimriliği falan var mı?
Eğer varsa sıkıntı.
Bime giden ucuz diye gidiyor zaten misal migrosla bim arasında aynı ürün zaten 25 krş 50 kuruş yada 1 tl farkeder.Bimden alışveriş yapanın 25 kr hesabı yapması niye?
Hemen konuya dalıyorum, geçen madame coco piknik çantası, plaj çantası diye gayet market poşeti sattı 2 tl ye.bekarken annem market posetiyle elime bişey tutuşturunca utanir içi görunmeyen poşet yokmu bu ne ya derdim şimdi o poşetleri yikayip asip kurutup güzelce katlayip arabanin arkasina yerlestiriyorum.
marketten cikarken kendimi banker gibi hissediyorum.
boru degil sonucta koskoca market poşeti![]()