- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
2 miAma ben bu durumu senede 2 kez yapıyorum sadece
Mazur görün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 miAma ben bu durumu senede 2 kez yapıyorum sadece
Mazur görün![]()
Bizim milletin(biz de dahil) Bime bir tutkusu var.Geçen kurabiyelik geldi 2 katlı çok beğendim bi gititm bitmiş kadın dedi sabah 40 kişi rahat vardı açılışında böyle kalabalık olmadı dedi yeni açıldı bu şube de Bim de kazandığı belli her yer ahşap dekorlu yapıldı çok hoş
Kokuluyu hiç tavsiye etmem. Çöp kokusu daha iyidir diyeyim.A101den aliyordum ben incecik olmuşlar gittim koroplast aldim 50 tl civari verdim 3 taneye keske bundan alsaydim. Tek marka mi oluyor hangisi iyi? A 101 de kokulu ve normal vardi msal bimde nasil acaba. Herkes tek urun var gibi yazmis tam anlamiyorum.
Yani hani cop poseti iyi deyince kokulu kokusuz buzgulu buzgusuz modelleri fari degil mi? Herkes nasil drank diye anlaiyor ya![]()
Olabilir canım baksana cogu kisi bimden memnun tam bitiyordu valla gidiyim aliyim bimden deneyeyim. Iyi denk geldi.Biminki cok guzel kahvecim bence a101den aldın.
Yaza ve kışa girerken böyle tencere tava ve kıyafet geliyor ya onları topluyorum fiyatları uygun olduğu için. Mağazalarda fiyatlar çok arttı çünkü. 2 hafta önceki erkek kazak ve kadın eşofman altlarını da ben topladım2 mineden ki
Aşırı cabuk hemde 3 tane gecirsem yetmez nerdeyse. O kadar incelttiler ki. Sok suan meyve sebze reyin posetini de kil kadar ince yapmış. Bunlar nasil oluyor nasil bu kadar oynuyor urunlerle anlamiyorum. Sozde suc deniyorKokuluyu hiç tavsiye etmem. Çöp kokusu daha iyidir diyeyim.
Çöp poşeti konusunda ben koroplast harici almıyorum artık. Çabuk yırtılıyorlar.
Çeşitleri var ama bu orta boy olanlarından alıyorum mavi renkli çok memnunum çok uzun süredir. Küçük büyük orta .büzgülü olanlar büyük boylarda var. Ama ben sadece orta ve küçük boy alıyorum büyük boy kullanmadım. Pişirme kağıdı hazır kesilmiş oluyor bir de valla çok da kaliteli koroplasttan çok daha ucuz hatırlamıyorum fiyatıA101den aliyordum ben incecik olmuşlar gittim koroplast aldim 50 tl civari verdim 3 taneye keske bundan alsaydim. Tek marka mi oluyor hangisi iyi? A 101 de kokulu ve normal vardi msal bimde nasil acaba. Herkes tek urun var gibi yazmis tam anlamiyorum.
Yani hani cop poseti iyi deyince kokulu kokusuz buzgulu buzgusuz modelleri fari degil mi? Herkes nasil drank diye anlaiyor bi
Yarın 101 de indirim var bulaşık tableti prilin 10 TL üzeri alışverişte 13.90 galiba 50 adet şu iyi olan tabletten tam da bugün bitti ilk defa indirimden yararlanıcam diye seviniyorumO değil de ben bugün 101 den rinso aldim 10 kg şu yeni çıkan limon karbonat li olan. 36 tl ye.![]()
Ben meyve sebze poşetini de evden götürüyorumAşırı cabuk hemde 3 tane gecirsem yetmez nerdeyse. O kadar incelttiler ki. Sok suan meyve sebze reyin posetini de kil kadar ince yapmış. Bunlar nasil oluyor nasil bu kadar oynuyor urunlerle anlamiyorum. Sozde suc deniyor
Bana sanki kumaş ürünlerinin kalitesi düştü gibi geldi. Iki kumas urun almistim bu magazalardan 1 2 sene oncesinde simdi bakiyorum kumaslar ic acici gelmiyor. Saka yapıyorum ya toplayan toplasin benim totom kalkmiyoYaza ve kışa girerken böyle tencere tava ve kıyafet geliyor ya onları topluyorum fiyatları uygun olduğu için. Mağazalarda fiyatlar çok arttı çünkü. 2 hafta önceki erkek kazak ve kadın eşofman altlarını da ben topladım(Yılda iki kez yardım ettiğimiz aileler var onlar için topluyorum, üzgünüm).
Ooo deme yaa bak güzelmiş bu almak lazimmmYarın 101 de indirim var bulaşık tableti prilin 10 TL üzeri alışverişte 13.90 galiba 50 adet şu iyi olan tabletten tam da bugün bitti ilk defa indirimden yararlanıcam diye seviniyorum![]()
pandemi de tek gezmem marketlerin aktüel günleri hunharca bekliyorummm çarşamba perşembe ve cuma günleriniBizim milletin(biz de dahil) Bime bir tutkusu var.
Bu bir hayat felsefesi adeta
Bir yasam amaci
Yok anacim isin espirisi; nerde uygun orda biz
Hayat pahalı olunca birer zeyna'ya donusuveriyoruz napalim
Ben unutuyorum. Ev poset kaynıyor bu sebeple ne zaman gitsem alıyorum sayilir. Aslinda bez posetlerim var ama surekli unutuyorum almayi.Ben meyve sebze poşetini de evden götürüyorum![]()
Ya ben de eve alışveriş için yerimden kalkmadan online sipariş veriyorum da böyle aktüel ürünler için maske eldiven siperlikle gidiyorum.Bana sanki kumaş ürünlerinin kalitesi düştü gibi geldi. Iki kumas urun almistim bu magazalardan 1 2 sene oncesinde simdi bakiyorum kumaslar ic acici gelmiyor. Saka yapıyorum ya toplayan toplasin benim totom kalkmiyo![]()
Pril bulaşık tableti iyi miYarın 101 de indirim var bulaşık tableti prilin 10 TL üzeri alışverişte 13.90 galiba 50 adet şu iyi olan tabletten tam da bugün bitti ilk defa indirimden yararlanıcam diye seviniyorum![]()
Ben de fakirin sarjlı süpürgesini aldım gecen ocak subatta mı ne,75 tl,gecen gun geleceklerde gördüm 230 filanSabah yürüyüşten dönerken denk getirip dalıyorum topluyorum ne varsa![]()