bimciler

Geçen kurabiyelik geldi 2 katlı çok beğendim bi gititm bitmiş kadın dedi sabah 40 kişi rahat vardı açılışında böyle kalabalık olmadı dedi yeni açıldı bu şube de Bim de kazandığı belli her yer ahşap dekorlu yapıldı çok hoş
Bizim milletin(biz de dahil) Bime bir tutkusu var.
Bu bir hayat felsefesi adeta
Bir yasam amaci🤪😂

Yok anacim isin espirisi; nerde uygun orda biz
Hayat pahalı olunca birer zeyna'ya donusuveriyoruz napalim

A101den aliyordum ben incecik olmuşlar gittim koroplast aldim 50 tl civari verdim 3 taneye keske bundan alsaydim. Tek marka mi oluyor hangisi iyi? A 101 de kokulu ve normal vardi msal bimde nasil acaba. Herkes tek urun var gibi yazmis tam anlamiyorum.
Yani hani cop poseti iyi deyince kokulu kokusuz buzgulu buzgusuz modelleri fari degil mi? Herkes nasil drank diye anlaiyor ya :KK43:
Kokuluyu hiç tavsiye etmem. Çöp kokusu daha iyidir diyeyim.

Çöp poşeti konusunda ben koroplast harici almıyorum artık. Çabuk yırtılıyorlar.

Yaza ve kışa girerken böyle tencere tava ve kıyafet geliyor ya onları topluyorum fiyatları uygun olduğu için. Mağazalarda fiyatlar çok arttı çünkü. 2 hafta önceki erkek kazak ve kadın eşofman altlarını da ben topladım 🥺 (Yılda iki kez yardım ettiğimiz aileler var onlar için topluyorum, üzgünüm).

Bimden çok bişey almam ama şekerleme ürünlerinden özellikle uzak durun glikoz şurubu ile yapılıyor tamamen kanserojen içeriyor ve şeker hastası yapıyor. Et ürünlerde tavuk eh işte emin et kıyma kötü değil oda idare eder ama o sucuk sosis markaları felaket.
Kuruyemiş alırım o güzel oluyor bayat denk gelmezse. Salçası güzel oluyor. Yağlar motor yağından hallice. Turşusu köz biberi patlıcanı güzel. Kabartmatozu vanilya maya Kakao ve un filan iyi. Süt ürünlerini nadiren alırım kötü değil ama eskisi gibi kaliteli de değil. Peynir olarak aknazın yağlı ezinesi böreğe güzel oluyor. Zeytinleri kötü. Yumurtalarını da beğenmiyorum aşırı büyük garip oluyor bilemiyorum bazen bayatı denk geliyor. Temizlik ürünü ben bimin ürünlerinin hiç birini kullanmam alerji yapıyor. Peçete tuvalet kağıtları çok dandik insanın eline popişine yapışıp dağılıyor ama havlu kağıdı iyi. En çok ağda bandını beğeniyorum.

Kokuluyu hiç tavsiye etmem. Çöp kokusu daha iyidir diyeyim.

Çöp poşeti konusunda ben koroplast harici almıyorum artık. Çabuk yırtılıyorlar.
Aşırı cabuk hemde 3 tane gecirsem yetmez nerdeyse. O kadar incelttiler ki. Sok suan meyve sebze reyin posetini de kil kadar ince yapmış. Bunlar nasil oluyor nasil bu kadar oynuyor urunlerle anlamiyorum. Sozde suc deniyor

A101den aliyordum ben incecik olmuşlar gittim koroplast aldim 50 tl civari verdim 3 taneye keske bundan alsaydim. Tek marka mi oluyor hangisi iyi? A 101 de kokulu ve normal vardi msal bimde nasil acaba. Herkes tek urun var gibi yazmis tam anlamiyorum.
Yani hani cop poseti iyi deyince kokulu kokusuz buzgulu buzgusuz modelleri fari degil mi? Herkes nasil drank diye anlaiyor bi
Çeşitleri var ama bu orta boy olanlarından alıyorum mavi renkli çok memnunum çok uzun süredir. Küçük büyük orta .büzgülü olanlar büyük boylarda var. Ama ben sadece orta ve küçük boy alıyorum büyük boy kullanmadım. Pişirme kağıdı hazır kesilmiş oluyor bir de valla çok da kaliteli koroplasttan çok daha ucuz hatırlamıyorum fiyatı

O değil de ben bugün 101 den rinso aldim 10 kg şu yeni çıkan limon karbonat li olan. 36 tl ye.🤩
Yarın 101 de indirim var bulaşık tableti prilin 10 TL üzeri alışverişte 13.90 galiba 50 adet şu iyi olan tabletten tam da bugün bitti ilk defa indirimden yararlanıcam diye seviniyorum 😁

Yaza ve kışa girerken böyle tencere tava ve kıyafet geliyor ya onları topluyorum fiyatları uygun olduğu için. Mağazalarda fiyatlar çok arttı çünkü. 2 hafta önceki erkek kazak ve kadın eşofman altlarını da ben topladım 🥺 (Yılda iki kez yardım ettiğimiz aileler var onlar için topluyorum, üzgünüm).
Bana sanki kumaş ürünlerinin kalitesi düştü gibi geldi. Iki kumas urun almistim bu magazalardan 1 2 sene oncesinde simdi bakiyorum kumaslar ic acici gelmiyor. Saka yapıyorum ya toplayan toplasin benim totom kalkmiyo😀

Bizim milletin(biz de dahil) Bime bir tutkusu var.
Bu bir hayat felsefesi adeta
Bir yasam amaci🤪😂

Yok anacim isin espirisi; nerde uygun orda biz
Hayat pahalı olunca birer zeyna'ya donusuveriyoruz napalim
pandemi de tek gezmem marketlerin aktüel günleri hunharca bekliyorummm çarşamba perşembe ve cuma günlerini :KK70:

Bana sanki kumaş ürünlerinin kalitesi düştü gibi geldi. Iki kumas urun almistim bu magazalardan 1 2 sene oncesinde simdi bakiyorum kumaslar ic acici gelmiyor. Saka yapıyorum ya toplayan toplasin benim totom kalkmiyo😀
Ya ben de eve alışveriş için yerimden kalkmadan online sipariş veriyorum da böyle aktüel ürünler için maske eldiven siperlikle gidiyorum.

Bir ara dışarıda dolaşırken kan şekerimin düşmesinden mütevellit bime attım kendimi. Salamlı sandviç ve Le porta aldım. Şundan. canım benim. 🍊😂

D322DC19-94FC-4BB8-ABCD-4CB32369FE45.webp
Öyle bir iştahla içtim ki sanki fanta. 🤩 şaka bi yana sandviçi beğendim. Bir de buono bademli çikolatası. 👌🏻

Sabah yürüyüşten dönerken denk getirip dalıyorum topluyorum ne varsa 😂
Ben de fakirin sarjlı süpürgesini aldım gecen ocak subatta mı ne,75 tl,gecen gun geleceklerde gördüm 230 filan😳
Dedim baskadır,inceledim,bence aynısı,elim ayagım tıtredi,sanki hazine bulmusum farkında olmadan:))

Back
X