bimciler

Evime yakın Bim yok, Şok var gerçekten çok güzel ürünleri var. Kuru üzümü, Bim’imkinden çok iyi, biz çok tüketiyoruz. Bir de 25 TL üzeri alışverişte indirimli ürünleri oluyor, zaten 25 TL’yi aşmamak bir mucize markette. BİM’e haftalık gelen ürünleri hiçbir zaman bulamadım, kim alıyorsa hiçbir şey kalmıyor.

Hıııı.
Yiyeceği alacağız gerisine ‘defool’ diye bihter nidası çekeceğiz, şimdi anladım😂

Gerçi dün akıllı saat aldım aman dursun adımsayar olur diye, piyasa fiyatının 3te 1ine almışım, şok oldum.
Yarın kocayı yollayıp oğlanlara da aldıracağım😂
Yok ayol o kadar değil 😂
Denk gelince piyasaya göre uygun aslında. Ama herşey zamlandı. Üç parça bişey alıyorsun 100 tl poşetsiz kucağında gidiyorsun.

Guzelmiymis ki sahanlari acaba:KK23:
Ben hic aktuel urunlere denk gelemiyorum aksam gidiyorum bir kac gun geciyor hatta cogu zaman yoğun diye, bir sey kalmiyor.:KK23: bana da alir misin😀 8 tane alabildgine gore baya erken gidiyorsun😀
Sabah yürüyüşten dönerken denk getirip dalıyorum topluyorum ne varsa 😂

Evime yakın Bim yok, Şok var gerçekten çok güzel ürünleri var. Kuru üzümü, Bim’imkinden çok iyi, biz çok tüketiyoruz. Bir de 25 TL üzeri alışverişte indirimli ürünleri oluyor, zaten 25 TL’yi aşmamak bir mucize markette. BİM’e haftalık gelen ürünleri hiçbir zaman bulamadım, kim alıyorsa hiçbir şey kalmıyor.
Ben 🙈

Çok basit market çalışanları ve eş dost akrabaları alıyor

Bir de geçen tabak takımı yakaladım hala o galibiyetin kivanci icindeyim🤣😅
Sabahın 8inde yolladim kocayı bimin kapisina
Gelmiş topu topu 2 tane tabak takımı
Bu gitti aslan gibi yakaladi tabak kutusunu penceleriyle
Ben uzaktan gururla izliyorum 😅😅😅
Geçen kurabiyelik geldi 2 katlı çok beğendim bi gititm bitmiş kadın dedi sabah 40 kişi rahat vardı açılışında böyle kalabalık olmadı dedi yeni açıldı bu şube de Bim de kazandığı belli her yer ahşap dekorlu yapıldı çok hoş

Sabah 8 de kuyruğa girmen gerekiyor işin heyecanlı tarafı o iste😅🤣

Çöp poşeti ve pişirme kağıdı hem ucuz hem kaliteli
A101den aliyordum ben incecik olmuşlar gittim koroplast aldim 50 tl civari verdim 3 taneye keske bundan alsaydim. Tek marka mi oluyor hangisi iyi? A 101 de kokulu ve normal vardi msal bimde nasil acaba. Herkes tek urun var gibi yazmis tam anlamiyorum.
Yani hani cop poseti iyi deyince kokulu kokusuz buzgulu buzgusuz modelleri fari degil mi? Herkes nasil drank diye anlaiyor ya :KK43:

Back
X