ne kadar süre kullandın sen?
2ay kullandimmm canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar süre kullandın sen?
2ay kullandimmm canım
oooo bayada kullnmışsın ben daha yeni başladım. gece kremi olarak kullanıyorum.bitiririm artık.nemlendirici niyetine
evet canım ben de gördüm, kralicekremi diye bakınca çıkıo, süper yaaa:)Ama sadece anneler gününe mi özel onu anlamadım...
![]()
şekerim, bim'de sürekli 9,90 merak etme, sadece anneler gününde değil...
İnanamıyorum ya bu kremi kullanmasam yorumlara bakıp güzel ve işe yarayan bir krem sanacağım!
Annem bir heves almıştı ikimizde denedik benim cildim yağlı annemin cildiyse tertemiz bebek gibi ama 2-3 sivilcesi çıkmıştı o aralar.
3 gün falan kullandık işte benim sivilcelerde en ufak bir değişiklik görmedim ben. Aksine daha çok sivilcem çıktı!
Anneminse 2-3 tane olan sivilceleri daha da çoğaldı ve cildi yağdan parlar hale geldi.
Tamamen para tuzağı ve işe yaramaz bir krem bunu almak paranızı çöpe atıp cildinizi yağ tenekesine batırmak gibi bir şey...![]()
ya bizde bi hafta önce almıstık.duruyodu oyle baktım bu yorumları gordum hemen gittim surdum yuzume.ben çil için denicem.acaba cillere iyi gelirmi? bu arada sivilce çıkıyomuş ilk başta sonra düzeliyormuş ole duydum yalnısmı doğrumu yardım edinn :////
ben bu kremi aldım ama içinde sanki cam parçaları gibi birşeyler var sürünce canımı acıtıyor ama eriyip gidiyor sonra ,sizin kremlerde de varmı böyle birşey ?
ben bu kremi aldım ama içinde sanki cam parçaları gibi birşeyler var sürünce canımı acıtıyor ama eriyip gidiyor sonra ,sizin kremlerde de varmı böyle birşey ?