• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Bim'de satılan Queen elizabet salyangoz kremini kullanan var mı ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar ben de alıp denedim kremi fakat sadece 3 gün sürdüm. Gözenekleri kapatıyomuş hissi aldım ve ne zamandır çıkmayan sivilcelerim yine azdı. Suratım sivilce doldu. Herkeste farklı bir etki mi gösterir bilmiyorum ama bende durum bu. Kutu öylece duruyo valla kullanmaya korkuyorum :/ Tekrar almayı da asla düşünmüyorum.

Bugün, bir internet sitesinde aşağıdaki haberi okudum, bence de mantıklı. Bu kremi kullanan ve beğenen biri olarak doğru olduğunu düşünüyorum:

Kaliteli Kozmetik 9,90 TL Olur mu ?

Hepimiz duymuşuzdur hani, "Kaliteli Kozmetik Alacaksan Çok Para Harcayacaksın" diye, Queen Elizabeth Kozmetik firması enteresan bir slogan ve yaklaşımla kaliteli kozmetiğin pahalı olmadığını, reklam harcamalarının kozmetikteki fiyatı belirlediğini belirterek Salyangoz Kremi ürününü 9,90 TL fiyattan satıp bugüne kadar 500.000 kadını memnun etti ve bu satışlarına Türkiye'nin her noktasındaki satış yerlerinden de devam ediyor, biz de araştırdık ve test ettik, gerçekten Kaliteli Kozmetik 9,90 TL ödeyerek de alınabiliyormuş. Hem de Anti-Aging Etkili ve Nemlendirici özelliğe sahip bir ürün.
Reklamlara aldanmayıp demek ki çok araştırmak gerekiyormuş.

:72:

Evet canım ben de gördüm, kralicekremi diye bakınca çıkıo, süper yaaa:) :3: ama sadece anneler gününe mi özel onu anlamadım...:25:

şekerim, bim'de sürekli 9,90 merak etme, sadece anneler gününde değil...

Çok sevindim, inşallah devam eder, hayatımda ilk defa bir kozmetik yaradı, bu arada çatlaklarına sürenler varmış, bir sitede gördüm kabak lifi ile lifleyip bu bim'deki salyangoz kremini sürüyorlar, ben de deniycem. Sonuçta cildime yaradığı için etkili olur bende.

İnanamıyorum ya bu kremi kullanmasam yorumlara bakıp güzel ve işe yarayan bir krem sanacağım!
Annem bir heves almıştı ikimizde denedik benim cildim yağlı annemin cildiyse tertemiz bebek gibi ama 2-3 sivilcesi çıkmıştı o aralar.
3 gün falan kullandık işte benim sivilcelerde en ufak bir değişiklik görmedim ben. Aksine daha çok sivilcem çıktı!
Anneminse 2-3 tane olan sivilceleri daha da çoğaldı ve cildi yağdan parlar hale geldi.
Tamamen para tuzağı ve işe yaramaz bir krem bunu almak paranızı çöpe atıp cildinizi yağ tenekesine batırmak gibi bir şey...
:19:

İnanamıyorum ya bu kremi kullanmasam yorumlara bakıp güzel ve işe yarayan bir krem sanacağım!
Annem bir heves almıştı ikimizde denedik benim cildim yağlı annemin cildiyse tertemiz bebek gibi ama 2-3 sivilcesi çıkmıştı o aralar.
3 gün falan kullandık işte benim sivilcelerde en ufak bir değişiklik görmedim ben. Aksine daha çok sivilcem çıktı!
Anneminse 2-3 tane olan sivilceleri daha da çoğaldı ve cildi yağdan parlar hale geldi.
Tamamen para tuzağı ve işe yaramaz bir krem bunu almak paranızı çöpe atıp cildinizi yağ tenekesine batırmak gibi bir şey...
:19:

JuniorKolo, para tuzağı olsa diğer markalar gibi 59 tl , 79 tl olur, 9 tl görünce şaşırmıştım ama ben çok memnunum valla, cildimde çok güzel oldu, kıskananlar çatlasın. Bim'e sonuna kadar güveniyorum. :72:

bende alamk istiyorum ama kararsızım cildim çok hasas cildimde sorun yok zaten sadece alnım biraz lekeli ama ben pervin bulgakın maskelerini yapıyorum kitabı var bende çok memnunum , ben elezzayı kullanmış güzel gelmişti cildime alnımı bayağı düzelmişti ama ben oynuyorum sürekli alıp alnıma denyim bakayım

ya bizde bi hafta önce almıstık.duruyodu oyle baktım bu yorumları gordum hemen gittim surdum yuzume.ben çil için denicem.acaba cillere iyi gelirmi? bu arada sivilce çıkıyomuş ilk başta sonra düzeliyormuş ole duydum yalnısmı doğrumu yardım edinn :////

ya bizde bi hafta önce almıstık.duruyodu oyle baktım bu yorumları gordum hemen gittim surdum yuzume.ben çil için denicem.acaba cillere iyi gelirmi? bu arada sivilce çıkıyomuş ilk başta sonra düzeliyormuş ole duydum yalnısmı doğrumu yardım edinn :////

Eğer cilt altında yağ birikmişse sivilce olarak dışa vurduruyormuş. Ama her ciltte olmaz tabii ki, senin cildine bağlı. Güneşlenme sonrası olan çillere iyi geliyor, doğuştan varsa sanmam...ama fiyatına göre çok güzel, tavsiye ederim.:1:

iki haftadır kullanıyorum bi zararını görmedim kızarıklık sivilce vs..
cildim yağlıdır normalde krem kabul etmez atar birkaç dk sonra ama bu kremi atmadı
alnımda güneş lekesi oluştu bu yaz onun için aldım bakalım bi değişiklik olursa yazarım
güzel nemlendiriyo yumuşacık yapıyo bide bi duruluk geldi hafif memnunum diyebilirim

ben bu kremi aldım ama içinde sanki cam parçaları gibi birşeyler var sürünce canımı acıtıyor ama eriyip gidiyor sonra ,sizin kremlerde de varmı böyle birşey ?

ben bu kremi aldım ama içinde sanki cam parçaları gibi birşeyler var sürünce canımı acıtıyor ama eriyip gidiyor sonra ,sizin kremlerde de varmı böyle birşey ?

Ben aylardır alıyorum, hiç öyle birşey yaşamadım, soğukta kaldıysa belki ondandır diye düşündüm. Beğenerek kullanıyorum, fiyatı çok uygun diye almıştım, iyi ki de almışım benim cildime yaradı.:nazar::nazar:

bende aldım bu kremi bimden.kullanmaya başladım 4 gündür kullanıyorum düzenli olarak. yanağımda sivilce lekeleri vardı yıllardır vardı ve bu kremi sürmeye başladım gözle görülür şekilde hafifledi o lekeler. tek sorun alnımdaki küçük sivilcelerin üstüne uyguladım ve sivilce kocaman oldu onu anlamış değilim..

bu durumu bende farkettim. annem için almıştım bimden, daha öncesinde ben başka bir markanın kremini kullanmıştım kıvamı konusunda ordan tecrübe sahibiyim yani. fakat anneme aldığım üründe annemde bende sürer sürmez "bu niye böyle pütür pütür" diye anlamaya çalıştık. bir defa kullandım daha da asla kullanmadım. annem kullandı gerçi ve bir sıkıntı yaratmadı.

geçen gün yeniden almış ve bu sefer kıvamında hiç bir sorun olmadığını söylüyor. yani aslında bu durum daha kötü ve tehlike yaratıyor bence! pek güvenilir gelmiyor bana. anneminde bırakmasını istiyorum umarım kullanmaz daha da.

Back
X