Yorumlarınızı okudukça yaşadıklarım aklıma geldi,Yıllar önce eşim mide rahatsılıkları nedeniyle sürekli doktora gidip durdu, ilaç verdiler, olmadı üşütmüşsün dediler gönderdiler, gitmediğimiz gün ve doktor kalmadı, en son özel bir doktora gittik, kimse endoskopi filan yapmadı, dedi safra kesesindendir kesin onu alalım kurtul, safra kesesini aldı eşimin ve biz artık iyileşeceğimiz umuduyla mutlu olduk. Sonra iyileşmedi tabiki, eşim ayakta duramayacak halde hergün acile taşınıyoruz, üşütmüşsün deyip gönderiyorlar, gene gittik acile, doktor ayran içsin geçer dedi, yalvardım yakardım ne beni dinledi ne umursadı, üstüne bir de azar işittim. Mecbur eve gittik ama biliyorum ayranlık iş değil, eşim kan kusmaya başladı iki saat sonra tekrar apar topar acile koştuk, mide kanaması geçiriyormuş ve kan aylardır sızıyormuş, ölüm noktasına gelmiş altı ünite kan verdiler, sonra tekrar özel bir doktora gittik, endoskopi yaptı, öğrendikki eşim mide kanseriymiş ve bu yaşananlar sırasında üçüncü evreye gelmiş bile çokton, bir buçuk yıl sonra da eşimi kaybettim. sürekli geçmişe gidip hayallerimde yeni yeni şeyler yapıp erken öğrenmeyi sağlayıp duruyorum.Ama giden gitti.