Yorum yazma istemiyorsan Kardeşim zorla kafana silahmı dayıyoruzof gerçekten bıktırdın bu kaçıncı aynı konun . boşan şu adamdan dön ananın evine adam da kurtulsun sende .
görüyoruz herhalde yeter ya nereye gideceksen git artıkYorum yazma istemiyorsan Kardeşim zorla kafana silahmı dayıyoruz
Ben olsam asla bırakmazdım,her gun goruyoruz aldatma olaylarını.Annem hep yeni evli eş bırakılmaz tatile bile 2-3 gun gidilir oyle bir hafta 10 gun bırakılmaz derdi:)
Eşim kötü olacağı için gidemiyorum tek neden o yoksa gitmek için can atıyorum onu bırakıp gidersem vicdan azabı yaşarım Onuda biliyorumZorunlu nedenlerle insanlar eşlerinden ayrı kalabiliyor. Sizin aslında zorunlu bir durumunuz yok. Psikolojik olarak dedenizin yanında olma ihtiyacı hissediyorsunuz. Dedenizin yanında yanlış hatırlamıyorsam öğretmen kardeşiniz var. Yani dedeniz yalnız değil. Haftasonlarını İstanbul’da geçirebiliyorsunuz. Ben zorunlu görmüyorum bu geçişi ama siz psikolojik olarak iyi değilsiniz ne desem boş bu yüzden. Gitmeniz sizi rahatlatır ama eşiniz nasıl düşünür? Dediğim gibi zorunlu nedenlerle ayrı kalanlar var ancak siz Bursa’da ev aldınız o evi istediğiniz gibi dekore ettiniz eşyalar aldınız, üç dört aylık evlisiniz ve evliliğiniz boyunca gitmek istediniz. Eşiniz bu gidişinizi zorunlu bir gidiş olarak görüyor mu? Gönlü var mı? Eşinizin gönlü yoksa gitmek kötü olur.
Sen kendine dert edinme başka konularla ilgilen byeeeeeegörüyoruz herhalde yeter ya nereye gideceksen git artık
Gitsem gidemiyorum kalsam kalamıyorum her türlü ben kötü olucam 1.5 yıl sonra gitme durumu olabilir ama emin değilimBu fırsatı 1.5 yıl sonra bulabilecek misiniz?Eğer evetse beklerim .Bir daha karşıma çıkmayacaksa ve eşimle normalde de İstanbul'da yaşama planım varsa değerlendirim eşimle ortak karar alarak.Bursa İstanbul arası çok uzak değil.Ama yeni evlisiniz her durumda evliliğinize etkisi olur.Bunları hesaplayıp karar verin.
Eşim 1.5 yıl sonra gelebiliyor en erken
20 yıl bursada 10 yıl da ıstanbulda yasamıs bırı olarak keske evlenıcegım ınsan bursalı olsada bursaya tasınsam dıye dua ediyorum:) 10 yıldır ıstanbulda yasıyorum aılem bursada ve ıs bulamadım.Istanbul ıskence gibi.Trafik insanları toplu taşıma..Yasamak ıcın ıdeal bır sehır degıl bence.Eşim kötü olacağı için gidemiyorum tek neden o yoksa gitmek için can atıyorum onu bırakıp gidersem vicdan azabı yaşarım Onuda biliyorum
İstanbulda ailemle kalacağım gidersem biraz borcumuz var evetOgretmenlik te oyle ama sizin kurumlarda tayin bu kadar kolay mi ? Gerci istanbul diyorsun.Istanbula yeni atamalar bile gidiyor.Esin ne diyor bu konuda ? Kredi odemeniz vardi diye hatirliyorum yeni ev almistiniz.Nasil olacak? Sen Istanbulda ayri evde harcaman ayri,esinin ayri.Bunlarin hesabini da yap.
Teleferik tarafında oturuyorum bursada o yüzden mi acaba20 yıl bursada 10 yıl da ıstanbulda yasamıs bırı olarak keske evlenıcegım ınsan bursalı olsada bursaya tasınsam dıye dua ediyorum:) 10 yıldır ıstanbulda yasıyorum aılem bursada ve ıs bulamadım.Istanbul ıskence gibi.Trafik insanları toplu taşıma..Yasamak ıcın ıdeal bır sehır degıl bence.
Yaşıyor ama bnm gönül bağım farklı onunlagiderseniz ve o 1.5 sene icerisinde esinizle birseyler istediginiz gibi gitmezse ne olur peki her seyi dusundunuzmu?
cok enteresan bir durumdasiniz gerkcekten
dedenizin cocuklari yasamiyormu?
tabiki insan dedesi icin uzulur ama bu istanbula donmek icin one surulen sebeplerden biri olmamali bence
sormak istedigim dedenize karsi olan gonul baginiz esinize karsi olan gonul baginizdan dahami guclu?Yaşıyor ama bnm gönül bağım farklı onunla
Bende gitmek istiyorum ama tepkilerden çekiniyorum çevreden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?