Bin derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu fırsatı 1.5 yıl sonra bulabilecek misiniz?Eğer evetse beklerim .Bir daha karşıma çıkmayacaksa ve eşimle normalde de İstanbul'da yaşama planım varsa değerlendirim eşimle ortak karar alarak.Bursa İstanbul arası çok uzak değil.Ama yeni evlisiniz her durumda evliliğinize etkisi olur.Bunları hesaplayıp karar verin.

Ben olsam asla bırakmazdım,her gun goruyoruz aldatma olaylarını.Annem hep yeni evli eş bırakılmaz tatile bile 2-3 gun gidilir oyle bir hafta 10 gun bırakılmaz derdi:)
Eşim kötü olacağı için gidemiyorum tek neden o yoksa gitmek için can atıyorum onu bırakıp gidersem vicdan azabı yaşarım Onuda biliyorum

Gitsem gidemiyorum kalsam kalamıyorum her türlü ben kötü olucam 1.5 yıl sonra gitme durumu olabilir ama emin değilim

Eşim 1.5 yıl sonra gelebiliyor en erken

Ogretmenlik te oyle ama sizin kurumlarda tayin bu kadar kolay mi ? Gerci istanbul diyorsun.Istanbula yeni atamalar bile gidiyor.Esin ne diyor bu konuda ? Kredi odemeniz vardi diye hatirliyorum yeni ev almistiniz.Nasil olacak? Sen Istanbulda ayri evde harcaman ayri,esinin ayri.Bunlarin hesabini da yap.

Eşim kötü olacağı için gidemiyorum tek neden o yoksa gitmek için can atıyorum onu bırakıp gidersem vicdan azabı yaşarım Onuda biliyorum
20 yıl bursada 10 yıl da ıstanbulda yasamıs bırı olarak keske evlenıcegım ınsan bursalı olsada bursaya tasınsam dıye dua ediyorum:) 10 yıldır ıstanbulda yasıyorum aılem bursada ve ıs bulamadım.Istanbul ıskence gibi.Trafik insanları toplu taşıma..Yasamak ıcın ıdeal bır sehır degıl bence.

giderseniz ve o 1.5 sene icerisinde esinizle birseyler istediginiz gibi gitmezse ne olur peki her seyi dusundunuzmu?
cok enteresan bir durumdasiniz gerkcekten
dedenizin cocuklari yasamiyormu?
tabiki insan dedesi icin uzulur ama bu istanbula donmek icin one surulen sebeplerden biri olmamali bence

İstanbulda ailemle kalacağım gidersem biraz borcumuz var evet

Teleferik tarafında oturuyorum bursada o yüzden mi acaba

Yaşıyor ama bnm gönül bağım farklı onunla

Eşinizin yanında her yer cennet gelebilcekken ailem şehrim diye tutturdunuz aylardır. Neden evlendiniz otursaydınız ailenizle şehrinizde bu kadar bencillik görülmemiştir. Bence gidin eşinizde yalnızlıga alışşın belki en son sözü sen orda kal ben burda mutluyum olabılır bu açıdan düşündünüzmü

Canınız ne istiyorsa içinizden hangisi ağır basıyorsa onu yapın. Bunu eşinizin ilgisini kaybetme ihtimalini göz önüne alabiliyorsaniz yapın derim.

Bence esinizi birakip giderseniz aranizda bundan dolayi sogukluk olabilir. Sanki onunla aileniz arasinda tercih yapmis gibi olucaksiniz. Bu ilerde sikinti yaratabilir zaten su anda da haftasonlari istanbula gelebiliyorsunuz. 2 saatlik yol istanbulda bile bi yerden biyere gitmek daha fazla zaman aliyor bazen. Bence kalin esiniz de isterse ikiniz beraber gidersinzi 1 bucuk yil sonra. En guzel zamanlarinizi boyl zehir ediyorsunuz bikac yil sonra cocuk oldugunda ilk zamanlardaki gibi birbirinize ayiracaginiz bol bol sosyalleseceginiz bi alan kalmayacak.

Ben de gidin diyorum. Esinizi bilemem ama sizin sorun edeceginizi sanmam,cevrenizi sallamayin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…