İstanbulda ailemle kalacağım gidersem biraz borcumuz var evet
Eğer bu fırsatı degerlendirmezseniz bundan sonraki konularınız da bu pişmanlık üzerine olacak. Ben ailenin birliği taraftarıyım ve ailemden sadece bayramda seyranda görüşebilecek kadar uzağım. Ama siz şu an eşinizle kalırsanız ilişkinizi çok yıpratacak gibisiniz.Zaten eşiniz de mutsuzlugunuzdan ötürü psikolojik olarak yorulmuştur muhtemelen . Eşinizle de konuşarak sizin için en doğru kararı verirsiniz umarım. Mesafe uzak değil haftasonlari gider gelir sayılı günü bir şekilde geçirirsiniz. Çevreden gelecek tepkileri üzerinizden savmak için durumun mecburi olduğunu söylersiniz. Ne bileyim geçici bir kadroydu hamilelik izninden döndü yerine gittiğim kişi gibi gibi birşeyler uydurursunuz illa açıklama yapma mecburiyeti hissedecekseniz.Selamlar kızlar benim konumu bilenler bilir bursaya alışamama sorunum vardı eski kurumumla ilgili bir gelişme var dönmek için beni görüşmeye cağırdılar kuruma istanbula ben daha cevap vermedim evet gitmek istiyorum gerek işe gerek bursaya hiç alışamadım ailem orda hasta var içlerinde ve gerçekten gitmek istiyorum ama eşim burda ve onu sevdiğim için bırakıp gidemiyorum sadece onu düşünüyorum ama cokta gitmek istiyorum onu arkamda bırakıp gidemem bundan Eminim 1.5 yıl gelemez o onuda belirtmek istiyorum bn kalmaya karar vermiştim ama bir anda böyle bi gelişme çıktı şuan kafam gerçekten çok karışık tepki verenler yazmasın şimdiden uyarıyorum boşuna cümle kalabalığı olmasın buralar
Şöyle çekirge kükürtlü taraflarından ev bakabilirsiniz belki.Kirası biraz daha pahalı olur ama daha nezih muhitte oturursunuz.Balat tarafları revacta oldugu ıcın kükürtlüde fiaytlar düştü.Bilginiz olsun:) Bu arada kaç yasındasınız ?Teleferik tarafında oturuyorum bursada o yüzden mi acaba
28 yaşındayım ev kendimizin ve masraf yaptığımız için başka bi yere geçmek istemiyoruz biz kdr yeniykenŞöyle çekirge kükürtlü taraflarından ev bakabilirsiniz belki.Kirası biraz daha pahalı olur ama daha nezih muhitte oturursunuz.Balat tarafları revacta oldugu ıcın kükürtlüde fiaytlar düştü.Bilginiz olsun:) Bu arada kaç yasındasınız ?
Annem yokGercekten senin İstanbul'a gitmem lazım yoksa mutsuzluktan oleceksin ama suc sende degil ailende ve burdan tüm annelere sesleniyorum lütfen böyle kendinize bağımlı çocuklar yetiştirmeyin sonra aile olamıyorlar.
Eşimi bırakıp gidemiyorum yoksa dahada kötü olucakEğer bu fırsatı degerlendirmezseniz bundan sonraki konularınız da bu pişmanlık üzerine olacak. Ben ailenin birliği taraftarıyım ve ailemden sadece bayramda seyranda görüşebilecek kadar uzağım. Ama siz şu an eşinizle kalırsanız ilişkinizi çok yıpratacak gibisiniz.Zaten eşiniz de mutsuzlugunuzdan ötürü psikolojik olarak yorulmuştur muhtemelen . Eşinizle de konuşarak sizin için en doğru kararı verirsiniz umarım. Mesafe uzak değil haftasonlari gider gelir sayılı günü bir şekilde geçirirsiniz. Çevreden gelecek tepkileri üzerinizden savmak için durumun mecburi olduğunu söylersiniz. Ne bileyim geçici bir kadroydu hamilelik izninden döndü yerine gittiğim kişi gibi gibi birşeyler uydurursunuz illa açıklama yapma mecburiyeti hissedecekseniz.
Doğru söylüyorsunuz gitmeyeceğimBu evlilik en baştan bitmiş.
Zorunlu bir durum yok. Evlendiğinizden beri ailem de ailem, şehrim de şehrim deyip duruyorsunuz. İnsan bir arpa boyu yol almaz mi aylardır ya...
Karşınızdaki adam aptal ve duygusuz biri değilse çıkardığınız bütün problemlerinizle o da evriliyor, merak etmeyin. Evlenip 3-5 ay sonra anasının evine bekar hayatına dönen kadını 1.5 sene sonra isteyecek mi bakalım.
Bu evlilik sürmez. Kocanız yakında boşanma lafları etmeye başlar.
Boşanın gidin annenizin evine, herkes yerini bilsin.
Evet onu bu şekilde bırakıp gidersem vicdan azabından ordada yaşayamam benistanbul bursa arası bi feribot, haftasonu cumadan gidersiniz pazartesi dönersiniz, haftaiçi de bir gün gidersiniz, bence eşinizi bırakmaya değmez
O istemiyo o yüzden gitmeyeceğim knssam ikna olur ama ondan okdr süre ayrı olmak istemıyorum ve bebek düşünmeye başladım yapıp izne çıkmak istiyorum uzun bi müddetEsiniz ne diyor gitme konusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?