Bin derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1,5 yil sonra esiniz gelmek istemezse yaniniza onu da o zaman dusunursunuz.

Bir daha eşinizi aynı bulamamayi göze alıp gidin gidecekseniz.

istanbul bursa arası bi feribot, haftasonu cumadan gidersiniz pazartesi dönersiniz, haftaiçi de bir gün gidersiniz, bence eşinizi bırakmaya değmez

Önceki konularınızı da biliyorum.
Kafaya koydunuz siz nasılsa, ancak tek başınıza alacağınız bir karar değil.
Eşiniz ile mutabık olun derim, sonuçta birlikte yaşayacağınız bir karar bu.
Ona göre kararınızı verin ki huzurunuz bir de bu şekilde kaçmasın.

Siz de bu konu takıntı halini almış. Bana kalırsa gitmeyin. Çünkü evliliğiniz bu durumdan kötü etkilenecektir. Ben eşinizin yerinde olsam sırf yaşadığı yere alışamadı diye beni bırakıp giden bir kadınla gelecek düşünmezdim. En ufak sorunda hemen pes etmeyin.Sabredin gün gelir eşinizle birlikte dönersiniz.

Bence gitmelisin.
Çünkü kendin gitmesen bile eşin gönderecek yakında.
Hiç kimse evde sürekli bunalımda olan birini istemez.

Reactions: csi
Eşinizin yerinde olsam sizi gerçekten boşardım. Aşırı bencil bir insansınız. Bursayı bilmesek inanıcaz dediklerinize. Kafanızda kurmuşsunuz birşeyler bizden onay bekliyorsunuz. Hadi tepkileri alayım.

Bu evlilik en baştan bitmiş.
Zorunlu bir durum yok. Evlendiğinizden beri ailem de ailem, şehrim de şehrim deyip duruyorsunuz. İnsan bir arpa boyu yol almaz mi aylardır ya...

Karşınızdaki adam aptal ve duygusuz biri değilse çıkardığınız bütün problemlerinizle o da evriliyor, merak etmeyin. Evlenip 3-5 ay sonra anasının evine bekar hayatına dönen kadını 1.5 sene sonra isteyecek mi bakalım.
Bu evlilik sürmez. Kocanız yakında boşanma lafları etmeye başlar.
Boşanın gidin annenizin evine, herkes yerini bilsin.

Eğer bu fırsatı degerlendirmezseniz bundan sonraki konularınız da bu pişmanlık üzerine olacak. Ben ailenin birliği taraftarıyım ve ailemden sadece bayramda seyranda görüşebilecek kadar uzağım. Ama siz şu an eşinizle kalırsanız ilişkinizi çok yıpratacak gibisiniz.Zaten eşiniz de mutsuzlugunuzdan ötürü psikolojik olarak yorulmuştur muhtemelen . Eşinizle de konuşarak sizin için en doğru kararı verirsiniz umarım. Mesafe uzak değil haftasonlari gider gelir sayılı günü bir şekilde geçirirsiniz. Çevreden gelecek tepkileri üzerinizden savmak için durumun mecburi olduğunu söylersiniz. Ne bileyim geçici bir kadroydu hamilelik izninden döndü yerine gittiğim kişi gibi gibi birşeyler uydurursunuz illa açıklama yapma mecburiyeti hissedecekseniz.

Teleferik tarafında oturuyorum bursada o yüzden mi acaba
Şöyle çekirge kükürtlü taraflarından ev bakabilirsiniz belki.Kirası biraz daha pahalı olur ama daha nezih muhitte oturursunuz.Balat tarafları revacta oldugu ıcın kükürtlüde fiaytlar düştü.Bilginiz olsun:) Bu arada kaç yasındasınız ?

28 yaşındayım ev kendimizin ve masraf yaptığımız için başka bi yere geçmek istemiyoruz biz kdr yeniyken

Gercekten senin İstanbul'a gitmem lazım yoksa mutsuzluktan oleceksin ama suc sende degil ailende ve burdan tüm annelere sesleniyorum lütfen böyle kendinize bağımlı çocuklar yetiştirmeyin sonra aile olamıyorlar.

Eşimi bırakıp gidemiyorum yoksa dahada kötü olucak

Doğru söylüyorsunuz gitmeyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…