Bin derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O istemiyo o yüzden gitmeyeceğim knssam ikna olur ama ondan okdr süre ayrı olmak istemıyorum ve bebek düşünmeye başladım yapıp izne çıkmak istiyorum uzun bi müddet
Siz bir müddet bebek düşünmeyin lütfen.
Önce kişisel sorunlarınızı çözün,sonra evlilik birliğinizi sağlayın,ondan sonra da çocuk sahibi olmayı düşünün.
Bu kadar kaos içine bir de bebek eklenirse, bebeğe yazık olur.
'Bebek yapıp izne çıkmak istiyorum' yazmışsınız, siz o izne mümkünse hemen çıkın,ücretsiz izin alıp zihninizi toparlayın.

Bebek şefkati beni bağlar psikolojik olarak bana iyi gelir diye düşünüyorum acıkcası izin için değil seneye olsa iyi olur diye geciriyorum içimden eşimi bırakıp gidemem öyle bir evlilik hayatı olmaz onuda biliyorum eşime evime sahip çıkmalıyım

Sen git Bursa da 1 kişilik boş yer açılsın..
Allah 'ın aşkına git artık Bursa dan .
Bir fırsatım olsa da ben yetmezsem oraya

Of bu kadar naif şımarık ponçik olmayın ya. Benim annemde taa 25 yıl önce gelmiş gurbete babamın işi dolayısıyla. Valla daha çok mutlu olmuşlar. Aileden uzakta oturmak her zaman iyidir. Az karışma olur. Kafan rahat olur. Mahreminize karışan olmaz. Tek siz değilsiniz aynı durumda. Ulan bu hayatta tek savaşan kadın ben ve ailemin diğer kadınları gibi dusunuyorum. Hayat macera, kendini üzerek bir yere varamazsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…