Arkadaşım, sabırla okudum ama aynı sabırla cevap veremeyeceğim. Ne demek maaş kartını almak. Onun ailesine gelince akıtın senin ailenin yüzünebile bakmasın paşamız. Sende ağaç kovuğundan çıkmadın hehalde. Seni seviyorsa senin akrabalarını da saygı göstercek. Çocuk istemesine gelince, ben iyimser değilim senin kadar. Zaten maaş kartını almış bu adam elinden, bir şekilde seni ailenden uzaklaştırmış, ben erkeğim diyor geriniyor rtalarda, seni mutlaka iyi tanıyor ve boşanmayı göze alamayacağını biliyor, bir de çocuk olursa asla ayrılamazsın diye düşünüyor. Senin konuşmalarını, bağırıp çağırmalarını ciddiye almıyor, nasıl olsa üç gün, üç gün sonra yumuşar,vicdanı el vermez diyor. Bence ilk başta maaş kartıişini hallet. Ama ondan geri isteme, iptal ettir hmen kartını, kaybettim de bankaya, yenisini çıkart. Biraz sakinleş, evliliğinle ilgili kararları sen vereceksin. Ama böyl bir erkeğim ben diyen bir adamla hayatın kolay olmadığını bilecek kadar evlilik yaşadım, (9 yıl), onlara dayanarak bunları yazıyorum sana. Lütfen bana kırılma, kızma, sadece daha fzla yıpranmanı istemem.