Bin kere güzel söyleyip binbirde patlamak

pratik123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
1.303
1.939
48
32
Konu oğlum. Herhangi bir şeyi bin kere güzellikle söylüyorum yapmıyor umursamıyor vs sesimi yükseltip o iş yapılacak deyince yapıyor ve sen çok kötü annesin seni sevmiyorum diyor. Çok yoruldum artık
Sizde durumlar nasıl? Nasıl başa çıkıyorsunuz? Ben zaten şu sıralar psikolojik olarak iyi değilim tahammülüm çok düşük

sesimi yükseltip o iş yapılacak deyince yapıyor ve sen çok kötü annesin seni sevmiyorum diyor.
Manipüle ediyor. Annesin anne yüreğiyle o laflar canını yakıyor ama çocuk onları işten kurtulmak için diyor lütfen üzülme. Böyle durumlarda babayla ağız birliği yapınki yüz bulamasın.

Yaşı kaç?

Manipüle ediyor. Annesin anne yüreğiyle o laflar canını yakıyor ama çocuk onları işten kurtulmak için diyor lütfen üzülme. Böyle durumlarda babayla ağız birliği yapınki yüz bulamasın.
Allah'tan ağız birliğimiz var yoksa kafayı sıyırırdım

Beş yaşındaki, ikiz eşi,essek sıpası oğlum bana kızınca "beni dedem doğurdu" diyor. birde dedesine gidip onaylatmaya çalışıyor. Yaptıklarını anlatmıyorum ama çok inatçı bir çocuk.
Bu iyiymiş ya " dedem doğurdu "
Hani babaanne, anneannede değil, dede

Kuzum yaa. Allah bağışlasın

Benimki de 5 buçuk yaşında ben sesimi yükseltince iyi o zaman odama gidiyim orda agliyim dio bide bağıra bağıra sesini duyurana kadar uğraşır. Bazen de ben evden gideyim araba da kaliyim burdan sıkıldım dio
Benimki sinirlenince yakacam bu evi gidicem bu evden vs diyor . Ay Allahim büyüdüklerinde böyle olmazlar umarım

Bir 6 yaş bebe de bende var. Ufak bir kızınca bize söyledikleri şunlar "Benim de canım var, benim yaşamaya hakkım yok mu?" Bir de bağırarak acıklı bir şekilde söylüyor. Pre-ergenus bunlar

Ah ah bağırmamak lazım. Ama işte insan dayanamıyor.
Bizde de durum aynı.
Daha bugün sabah okula giderken bağırdım şimdi pişman oturuyorum. Keşke öfke kontrolünü sağlasak ama işte insan bazen dayanamıyor

Bir 6 yaş bebe de bende var. Ufak bir kızınca bize söyledikleri şunlar "Benim de canım var, benim yaşamaya hakkım yok mu?" Bir de bağırarak acıklı bir şekilde söylüyor. Pre-ergenus bunlar
Bağırarak ağlayınca bjr süre sonra oğlum yeter insanlar rahatsız olacak deyince benimki de bağırmak ve aglamak benim hakkım diyor hakkını savunduguna sevinsem mi onun gözünde işkenceci olduğuma uzulsem mi bilemiyorum

Ay hepsi aynı bu yaşlarda işte bireyselleşme, anneden ayrışma dönemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…