- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi sassygirll
-
Ne zaman yıkılacağı belli değil,belki 5 sene,belki 10 seneKomşularınız haklı bence madem yıkılacak yapılmasın yazık günah 8,000 lira diyorsunuz.
Bende bugün sigorta şirketlerini araştırıyorum,siz yaptırdınız mı?Evinize keşke sigorta yaptırsaydınız.Yıllık 150-200 tl fiyatı var ne olsa ödüyolar.Başkasından kaynaklanan sorunu da kendileri yaptırıp komşudan parasını alıyolar siz muhattap bile olmuyosunuz
Ne zaman yıkılacağı belli değil,belki 5 sene,belki 10 sene
Allah sizinde yardımcınız olsun,su basması en kötüsü,kışın yepyeni halılarımı kaç defa yıkamaya verdim.Ve pişkin pişkin komşular gülerek “Halılarını kuruttun mu ?”diyorlarBizim mutfağı da su basması yakındır, kaç defa başında fark edip de kurtulduk. Boruları açmak için yapmadığımız şey kalmadı ama bizden kaynaklı değil. Ev sahibi ilgilenmiyor. Pencereler kapanmıyor, tüm kış koli bandıyla bantladık camları.. Dış kapı desen elimizde kalacak ahşap kapı.. Ev sahibine söyleyince bina eski yakında kentsel dönüşüme girecek idare edin diyor. Sizin komşuların kafasından yani.. Şu an birkaç seneye ev almayı düşündüğümüz için taşınmayı da gözüm yemiyor, hem okulumla aynı cadde üzerinde ev.. Eşimin işine de yakın.. Eve girerken ev sahibi onu da yaparız bunu da yaparız dedi, şimdi yüzünü bile görmüyoruz.
Bende bugün sigorta şirketlerini araştırıyorum,siz yaptırdınız mı?
Bulunduğum şehirde kentsel dönüşüm var,çok merkezi bir bölgede olduğu için yıkılıp,yeni daire veriliyor40 yıllık binanın yıkımı kesınleştı mı_? binalar 50 yıla goredır genelde donuşum yoksa ozel olarak... bınanın suyu ıse bınadan ortak para toplanır şahısların ıse şahıs verır sızın masrafınız karşılanır yasal olarak durum bu... ama bına yıktırmak oldukça zor bır iştir...
Aynen mutfak olması çok zor İnanın yerleri elimle çamaşır suyuyla kaç defa sildim,bütün mutfak dolaplarımı indirdim,sildimNe zaman kentsel dönüşüme gireceği belli değilmiş yaptırın , para ne sağlığınızdan ne de içinize her çektiğiniz nefesten değerli değildir.. hele bir de mutfak diyorsunuz , Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?