Binadaki Sorunlar

laftan anlamıyorlarsa silikon iyi fikir
ama
polise şikayet ederseniz ceza öderler akıllanırlar belki
silikondan önce polisi deneyin
ya da büyük şehirdeyseniz kaymakamlık a gidin sorun ilgileniyorlar yönlendiriyorlar

böyle sorumsuz komşular o evi de sattırır size
Evimi satarsam çok üzülürüm,çünkü anneme de çok yakınım.En ufak bir sıkıntım da annem koşup geliyor.Ama apartman adabının ne demek olduğunu bilmeyenlerle aynı binadayım maelesef.Şimdiye kadar yaşadığım sıkıntıları bak yazıyım
En üstteki komşu halı yıkadı,ıslak halıyı balkondan aşağı astı cam balkonumun camları battı
Yün tıkadı,gideri tıkadı,balkondan salonumu su bastı
Mutfağı zaten saymıyorum artık
Evin içerisinde yapmaları gereken konuşmalar,kapının önünde oluyor ama bugün bağıra,bağıra dedim artık “Binayı çingen çadırına çevirdiniz”diye

Biraz rahatlattıysa sizi ne güzel :) ama gerçekten ev alma komşu al dedikleri çok çok doğru bir söz

hahaha iyi demişsiniz

Eski oturduğum bina da aynısı oluyordu en alt katta biz,bizim sularımız gidiyor hiçbir şey yok,yukarı katların suyu bizden çıkardı,hayır birde bizi suçlarlardı vs yok biz banyoyu kullanmıyoruz diyen mi ararsın para vermemek için hayır 2 banyo olsa anlarım ama banyoda tek :) neyse tamirci vs çağırıldı gelenler hep aynı alt katların borusunda birşey yok üst katlar tıkalı yapıldı mecbur verdiler tabi ama çıkan pislikler vs görseniz nasıl şeylerdi,tıkamış resmen 6-7 katın tüm suyu sizden çıkıyor düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…