Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklisin. Otursuj oturmasin odemek zorundalardiğerlerinin yurt dışında olması kimseyi bağlamaz aidat ödemek zorundalar ,tutulur bir kadın aylık merdiven parası verilir deterjan vs binanın ihtiyaçları alınır ,ortak bir butçe yapılması gerek bu durumda bir yöneticiniz olmalı
Küçük binalar daha zor oluyor önceden beş daireli binada oturuyordum bu sorun hep oluuordu kimi su vermek istemiyor kimi deterjan. Şimdi 16 daireli binadayım yönetici var aidatı var ordan karşılıyır herşeyi. Tertemiz binaVallahi pişman oldum. Küçük binalarda laf anlatmak daha kolay olur
diye düşünürken , hiçbirşey organize edemez durumdayız.
![]()
Heer seferinde o binanın bekçisi , görevlsi değilim herhalde , hergün evde de olamam. Ayrıca o işler bi kaşık arap sabunu yla falan halledilmiyor. Foşşur foşşur çamaşır suları ardına da yumuşatıcılarla yıkanıyor. Paramızı sokaktan toplamadık , yada çaydan süpürmüyoruz henüz....Deterjanın suyun derdine düşmeyi anlamıyorum kusura bakmayın .
Hortum nedir bahçe mi suluyosunuz?
2-3 kova su yeter 6daireli binaya
Suyun m3ü sizin orda kaç para 1000 lira mı ? Enfazla 4-5 liradır
3 kova su verseniz 15-20 litre etse ayda max 80 litre eder o da 5 liradan 40 kuruş yapar
1 avuç arap sabunu 1 kaşık çamaşır suyuyla batıcak mısınız ? 1 paket arap sabunu alsanız o da 3-5 lira 1 yıl yeter size
Bina temizlensin kuruş hesabı yapmayın
Heer seferinde o binanın bekçisi , görevlsi değilim herhalde , hergün evde de olamam. Ayrıca o işler bi kaşık arap sabunu yla falan halledilmiyor. Foşşur foşşur çamaşır suları ardına da yumuşatıcılarla yıkanıyor. Paramızı sokaktan toplamadık , yada çaydan süpürmüyoruz henüz....
Tşkler yorumun içn
Mermerleri yumuşatacak sanırım :) aynen öyle...Çamaşır mı yıkıyo bina mı siliyo ?
Yumuşatıcıya ne gerek var güldüm okurken
Yüzey temizleyici alın güzel koku istiyosanız yada cif tüm yüzeyler
Yıllık deterjan masrafı neredeyse bir çay paketi eder çok koyunca çok temiz olmuyo tıpkı yumuşatıcıyla silindiği gibi:)
Verin alttakinin eline liste alsın getirsin suyuda kapıya bırakın olsun bitsin
Ayyy dimii yaa valla saolasın, insan bir rahatsız olur en azından heray heray diğer insanlar veriyor hakkımda ne düşünüyorlar diye ortak alanımız sonuçta...Arkadaşım bina temizliğinden bahsediyoruz kadın neden binanın temizlenmesi için her seferinde deterjan su verecek ki ne münasebet.Binada yaşayanlar bi zahmet ellerine cebine atacaklar.Sonuçta köpek bile yemek yediği kabı yalayıp temizliyo. Binada yasayanlar da o binanın temizliğini üstlenecekler ortak olarak.