Bindallı mevzusu

Düğününde de gelinlik giyen küçük kızlar olabilir buna engel olamazsın.
Ben kendi görümcem e özel olarak bindalli alırdım kınamda büyükler den daha tatlı oldu herkes bayıldı

Benimde yengem vardı böyle herşeye kendi çocuğunu bi sokardı. Vallahi ben en güzel günümü kalp kırılmasın diye zehir edemem. Ben şahsen huzursuz olduğum konuyu yengeme direk söyledim ve şu an düğünümle kınam herkesin dilinde ne kadar güzel oldu diye. Kına gecesi çoluk çocuk eğlendirme yeri değildir sonuçta

Cok rahatsiz oluyorum dugunlerde cocuklari her sekle sokuyorlar
Bizim zamanimizda cocuklar mum bile tutmazdi
Cocuk cocuklugunu bilecek arkadas
Sonra diyoruz ki bu cocuklar neden buyukler gibi bilmis davraniyor

Kesinlikle size katılıyorum. Bir de bence böyle durumda uyarmamız gerekir. Çocuk masumluğuna hiç yakışmıyor. Bir de neden vaktinden once büyütmeye çalışıyoruz ki çocukları.
Ama bunların dışında böyle durumlarda aklıma daha ciddi bir sorun geliyot benim: PEDOFİLİ. Bilemiyorum bilimsel olarak ilgili midir, ama ben tetiklediğini düşünüyorum.

İsteyen istediğini giysin. .
Bunlara takılma. .
Mutluluklar dileriz. .

bence saçma ya sadece sen giy niye hepsine giydiriyorsun ki.
şahsen kuzenim bana bunu giy dese benim kıyafetim hazır derim .
Şahsi fikrim ben olsam yapmam .

Yegenimi dugununde kucuklere bindalli giydirdiler. 7 8 cocuga ya cok tatlilardi melek gibilerdi nasilda mutlulardi gelinle ayni giyindik diye
Herkes cok begendi
Ne olacak ki giyseler ya bazi seyleri cok abartiyorsunuz.

Bence de giysin çocuk heves etmiştir boşu boşuna kimseyi kırma. Söyleyeceğim şeyi yanlış anlama sen şimdi evlilik heyecanıyla her şeyi çok önemli görüyorsun ama evlendikten sonra fark edeceksin o kadar mühim şeyler değil bunlar kimsenin kalbini kırmaya değmez.

komşumun öğretmen kızı evlendi.kınada öğrencileri giymişti ellerinde mumlarla çevresinde döndüler.büyüklerin dönmesinden daha güzeldi.üstelik gelin daha iyi görünmüştü.

Kınada sadece gelinin bindallı giymesi taraftarıyım yoksa kim gelin kim nedime anlayamıyorum ve hoş görünmüyor. Bindallı kına kızına has olmalı bence

Giyen giysin bosver bu dert degil

Kınada sadece gelinin bindallı giymesi taraftarıyım yoksa kim gelin kim nedime anlayamıyorum ve hoş görünmüyor. Bindallı kına kızına has olmalı bence
Az önce bi arkadaşımın kınasındaydım
O yeşil giymişti bindallısını
bindallısını
Ablalarıd kırmızı giymişti,yani evlilerin giymesi hoş olmamıştı ama gelin farkediliyodu sadece nedimeler aynı olduğu için tanınmıyodu

Düğününde de gelinlik giyen küçük kızlar olabilir buna engel olamazsın.
Ben kendi görümcem e özel olarak bindalli alırdım kınamda büyükler den daha tatlı oldu herkes bayıldı
Düğünlerde kızlarına gelinlik giydirenlere ayar oluyorum
Ama benimki nikah kısa bi zaman için giydiren olur mu bilemiyorum

Teşekkürlerr
Tabiiki öyle olur ama ben küçücük bi detaya kadar düşünüyorumm
Belkide çok şükürki başka derdim yok ondan taktım buna

Düğünlerde kızlarına gelinlik giydirenlere ayar oluyorum
Ama benimki nikah kısa bi zaman için giydiren olur mu bilemiyorum
Valla bende görümcem giymisti ama sizinde yakın çevre de küçük çocuk varsa gidebilir böyle şeylerle bozmayin moralinizi.

Ufak tefek aksilik yaşanabilir her düğün zamanında ilerde gülerek anarsınız. Mutluluklar diliyorum takmayın herseyi kafanıza gününüzün tadını çıkarın

Nedime ne ya?. Bir de onlarda mı bindallı giyiniyor? Çok saçma ee gelinin ne anlamı ne özelliği kalıyor o zaman, ben zaten sevmiyorum da o bindallıyı bence sadece giyinmeli.

Nedime ne ya?. Bir de onlarda mı bindallı giyiniyor? Çok saçma ee gelinin ne anlamı ne özelliği kalıyor o zaman, ben zaten sevmiyorum da o bindallıyı bence sadece giyinmeli.
Ben çok hoş duracağını düşünüyorum
Tabikide herkesin düşüncesi farklı
Saygı duyuyorumm

Bindallı giyinmiş nedimeler :) nedimenin türk versiyonu mu bu? Ellerindeki sepetten etrafa çiçek serpistiren nedimelere rakip olarak kuruyemiş sacacaklar teyzelerin üzerine sanırım. Uu beybi.

Yüksek yüksek tepelere giderken böyle şeyleri dert etmeyin. Yazık zihninize. Bırakın isteyen istediğini giysin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…