Nedime yabancılarda olmuyor muydu ya ?
Normalde arkadaşlardan oluyo ama ben kuzenlerimle arkadaş gibiyimNedime yabancılarda olmuyor muydu ya ?
Kuzenlerinin yaşı kaç?Normalde arkadaşlardan oluyo ama ben kuzenlerimle arkadaş gibiyim
Nişanlımla aynı mahallede olduğumuz için tanıyorum görümcemin kıarnda
Işte sorun tam olarak bu çocuktan nedime mi olurrBizim yeni neslin kültürüne de girdi. Geline yardımcı olma amaçlı seçilen bir arkadaş grubu sadece, ama konu sahibi yanlış yapmış azıcık çocuklar nedime olmaz :)
18-20 arası bende 23 yaşındyımKuzenlerinin yaşı kaç?
Yengeniz saçmalamış gerçekten. El kadar çocuğa bindallı mı giydirilir evlendirmeye meraklı gibi.I
Işte sorun tam olarak bu çocuktan nedime mi olurr
Yengemin bunu bilmesi gerekirdi
Kuzenlerim çocuk değiller
Yeni çıktı önceden yoktuBence bindallıyı sadece gelin giymeli. Saçma geldi bana etrafta dolaşan birsürü gelin kopyası
Bizim yeni neslin kültürüne de girdi. Geline yardımcı olma amaçlı seçilen bir arkadaş grubu sadece, ama konu sahibi yanlış yapmış azıcık çocuklar nedime olmaz :)
Bencede öyle olsun o sizin gününüz kimse önünüze geçmesin.Yeni çıktı önceden yoktu
Bem bindallı giycem taç takıcam
Onlar kına yakacağı zaman kaftan giyecekler,benim giydiğim hem daha ağır olacak hemde rengi farklı olacak
Teşekkür ederimmmKina gecende nedimelerden goz onunde olamayabilirsin..ee onlar bindalli giyecek ya siz?
Bilmiyorum..anam babam kina gecelerini seviyorum ben..gelin kirmizi veya yesil bindallisiyla olacak..kina kokusu butunlesecek o gelinle...
Konunuza yardimci olamadim..konuyu gorunce fikrimi yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?