- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
Hahaaa güldüm ☺☺☺☺☺Bindallı giyinmiş nedimeler :) nedimenin türk versiyonu mu bu? Ellerindeki sepetten etrafa çiçek serpistiren nedimelere rakip olarak kuruyemiş sacacaklar teyzelerin üzerine sanırım. Uu beybi.
Yüksek yüksek tepelere giderken böyle şeyleri dert etmeyin. Yazık zihninize. Bırakın isteyen istediğini giysin.
Valla ben 2 sene önce evlendim hiçbiri yoktu. 2 hafta önce bi kınaya gittim ki neler neler çıkmış nedimeler testi kırmalar oğlanın avucuna da altın koymalar slayt gösterisi.ben bugüne gittiğim düğünlerde nedime görmedim
ben hala öyle düşünüyorum.Bindallı giymiş nedimeler ,ne giyecegine karisilan çocuklar,akrabalar ne der darilirmi diye edilen dertler.Hayatı kendine ne kadar zorlastirmissin böyle.
Nedimé ne özenti.geriside ne giyerek giyin. BUNDAN 10 yıl Önce yoktu bindallı. GİYWNLERE kezban derlerdi.Sonra moda oldu
Merhaba kızlar
Nasipse bir ay sonra evleniyorum.
Kınamda beş tane nedime bindallı giycek. 3 tanesi kuzenim,2 taneside görümcelerimin kızı. Buraya kadar sorun yok.
Ama nedimelerden biri amcamın kızı. Yengem bunu duyunca bana sormadan küçük kızına bindallı almış(10 yaşında). Çok sinir oldum bunu duyunca çocuk o bide bana sormadan kafasına göre almş..
Anneme dedim böyle böyle diye. Annemde kızım zaten gidiyosun arkanda kimseyi kırgn bırakma dedi.
Ama bu kezde başka bi görümcemin kızı var(13 yaşnda) ona söylemesem kırılcak. Çünkü hem diğer görümcelerin kızı giycek hemde benim küçük kuzenim giycek.
Yengeme kızıyorum kafasına göre iş yapmış. O küçük kuzenim giymeseydi görümceme kızın küçük diye giydirmedim derdim
Şimdi hem bi bindllı için kırmak istemiyorum hemde giymelerini istemiyorum önerileriniz nedirr
Ben bu yazdıklarınla alakalı cvpları diğer sayfalarda verdimEskilerin bir lafı var.. Benim derdim inekle dana, seninki rastıkla kına.. :) Nedime neymiş.. Bana kalsa hiç kimse benim kına kıyafetime benzeyen bişey giymesin isterim.. Sorun edeceksem benim bindallı başka renk olsun, ötekilere bezemesin gibi şeyleri sorun ederim. Kim kaç yaşında nedime olmuş ne kadar önemli.. Herkes zaten sen ne giymişsin, saçın makyajın nasıl diye bakıcak.. Bir de oynayanlara.. Eğlenmeye bakıcaklar..
Teşekkür ederimnbu kadar kafaya takmayin bence,
o gun sizin ve cevrenizdeki insanlarin mutlulugu onemli,gerisi teferruat
ben hala öyle düşünüyorum.
bindallı falan yoktu önce, çoook eskideymiş o günler.
şimdi yeniden hortladı.
hiç de güzel bulmuyorum, kesinlikle çok kezban duruyor.
Bende boyle düşünüyorum eskiden ben severdim bindallilari millet iyyy ne yapicagiz koylu isi deyip abartili abiyeler giyerlerdi bir iki unlu gelin giyince bindalli da unlu olduBindallı giymiş nedimeler ,ne giyecegine karisilan çocuklar,akrabalar ne der darilirmi diye edilen dertler.Hayatı kendine ne kadar zorlastirmissin böyle.
Nedimé ne özenti.geriside ne giyerek giyin. BUNDAN 10 yıl Önce yoktu bindallı. GİYWNLERE kezban derlerdi.Sonra moda oldu
Ahanda konu okur okumaz bu geçti aklımdan benden önce yazmışsınız çok yaşayın emi ben kesinlikle istemem çok saçma bu düğün senin düğünün konu sahibi sen özel olmalısın hiç gerek yok aynısından başkalarınında giymesineBence bindallıyı sadece gelin giymeli. Saçma geldi bana etrafta dolaşan birsürü gelin kopyası
ben seviyorum bindallıydı 100 yıllar öncesince gelinlik yokmuş bindallıya benzer kıyafet varmış engelli olmasam bende çooooooook isiyorum bindallı giymek
tabi çok eskiden varmış derken onu demek istedim ben de, gelinlik yerine giyiliyormuş eskiden ama ben sevmiyorum, zevk meselesi.
eminim size çok yakışacak bindallı modelleri de vardır, hiçbir engelin buna mani olacağını düşünmüyorum.
Allah gönlünüze göre versin, mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?