Bindallı mevzusu

Hahaaa güldüm ☺☺☺☺☺

ben bugüne gittiğim düğünlerde nedime görmedim
Valla ben 2 sene önce evlendim hiçbiri yoktu. 2 hafta önce bi kınaya gittim ki neler neler çıkmış nedimeler testi kırmalar oğlanın avucuna da altın koymalar slayt gösterisi.
Hatta nedimeye giydirilen dandik bindallidandı benim kendi kınamda giydiğim

ben hala öyle düşünüyorum.
bindallı falan yoktu önce, çoook eskideymiş o günler.
şimdi yeniden hortladı.
hiç de güzel bulmuyorum, kesinlikle çok kezban duruyor.

bu kadar kafaya takmayin bence,
o gun sizin ve cevrenizdeki insanlarin mutlulugu onemli,gerisi teferruat

Eskilerin bir lafı var.. Benim derdim inekle dana, seninki rastıkla kına.. :) Nedime neymiş.. Bana kalsa hiç kimse benim kına kıyafetime benzeyen bişey giymesin isterim.. Sorun edeceksem benim bindallı başka renk olsun, ötekilere bezemesin gibi şeyleri sorun ederim. Kim kaç yaşında nedime olmuş ne kadar önemli.. Herkes zaten sen ne giymişsin, saçın makyajın nasıl diye bakıcak.. Bir de oynayanlara.. Eğlenmeye bakıcaklar..

Ben bu yazdıklarınla alakalı cvpları diğer sayfalarda verdim
Sen kınanda isteğin gibi yapabilirsin canmm
Ben kınamın bu şekilde olmasını istiyorum,sadece küçüklerin giymesi canımı sıktı onu paylaşmak istedim

ben hala öyle düşünüyorum.
bindallı falan yoktu önce, çoook eskideymiş o günler.
şimdi yeniden hortladı.
hiç de güzel bulmuyorum, kesinlikle çok kezban duruyor.

ben seviyorum bindallıydı 100 yıllar öncesince gelinlik yokmuş bindallıya benzer kıyafet varmış engelli olmasam bende çooooooook isiyorum bindallı giymek

Ecnebi kültürü ile harmanlanan Türk kültürü... İşin içinden çıkamazsınız siz... Herkesler bindallı giysin konu çözülsün...

Zaten küçük çocukmuş, Binali giydi diye sizinle onu karıştıracak halleri yok ya.

Ayrıca şu an kınalarda gelinin arkadaşları bile giyiyor bindallı

13-14 yaşında çocuklar Bindallı giyse sizin özelliğinizden ne eksilecek ki? Yengeniz özenmiş almış kızına, çok da tatlı dururlar, ayrı bir hoşluk olur onlar da. Hiç büyütmeyin bence. Hem kırgınlık olmasın, hem de cidden konu edecek bir şey değil. Ben de kardeşimin düğünü için oğluma smokin tipli bir takım alacağım. Oğlum 7 yaşında, kardeşimden rol çalacağını düşünmüyorum :)

Boş verin giysin gelin sizken sizden fazla mı dikkat çekicek küçücük çocuk

Bence çok büyütme bu işi ya, nolacak küçük çocukta özenmiştir annesi almıştır; bende küçükken düğünlerde az gelinlik giymedim diğerinin annesi sorarsa da böyle dersin, kendi kınanda çocukların giyeceklerini de anneleri yerine sen düşünecek değilsin canım salla gitsin

E düğünlerde de gelinlik giyiyor çocuklar sorun ne anlamadım? Hem kimseye bişey demek zorunda değilsiniz annesi almış ben almadım ya dersin soran olursa..dert değil bence

Vallahi kusura bakmayin bana cok sacma geliyor dugunlerde kinalarda siz sunu giyin boyle giyinin denilmesi onceden siparisle kim nasil giymek istiyorsa giyinsin

Bes tane kocamn kadinin gelin gibi bindalliyla dolasmalari geride kalirim endisesi yapmiyorda kucuk kizin giymesi mi yapacak soran da olursa ben bilmiyordum kizini giydirip getirmis iste dersin
Hos bende kucucuk kizlari yok gelinlik giydirmelerini yok kocaman simli topuzlar yapmalarini abiyeler giydirmelerini cok yanlis ve gosteris merakliligi olarak görüyorum ama kimseye de cocugunu boyle degil boyle giydir diyemem

Bende boyle düşünüyorum eskiden ben severdim bindallilari millet iyyy ne yapicagiz koylu isi deyip abartili abiyeler giyerlerdi bir iki unlu gelin giyince bindalli da unlu oldu
Simdi o kadar populer oldugu icin ben sevmiyorum

Bence bindallıyı sadece gelin giymeli. Saçma geldi bana etrafta dolaşan birsürü gelin kopyası
Ahanda konu okur okumaz bu geçti aklımdan benden önce yazmışsınız çok yaşayın emi ben kesinlikle istemem çok saçma bu düğün senin düğünün konu sahibi sen özel olmalısın hiç gerek yok aynısından başkalarınında giymesine

ben seviyorum bindallıydı 100 yıllar öncesince gelinlik yokmuş bindallıya benzer kıyafet varmış engelli olmasam bende çooooooook isiyorum bindallı giymek

tabi çok eskiden varmış derken onu demek istedim ben de, gelinlik yerine giyiliyormuş eskiden ama ben sevmiyorum, zevk meselesi.
eminim size çok yakışacak bindallı modelleri de vardır, hiçbir engelin buna mani olacağını düşünmüyorum.
Allah gönlünüze göre versin, mutluluklar

tşk ederim piste çıkıp oynayamadıktan sonra işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…