bindik bir alamete gedeyoz kıyamete amaneeeey

xolix06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
863
10
96
Ankara
kaydirigubbakcemile3
ikinci mikro yolculuğuma başladım arkadaşlar.gene göbişten lucrinler..tedavilerinin ilk aşamasında olan arkadaşlar var mıııı?:içelim:

yok canım ya daha gelmedi inşallah erken gelir bide canım acaba bu iğneyle adet olunca olması beklenen gündemi olunuyoki yoksa daha erkenmi

kısss neden bindik bir alameteee gedeyoz kıyamete dedinki
inşallah gidecen cennet kokuluna nerden biliyoooooon

bu arada hayırlı olsun tedavin inşallah güzel bir sonuç alıp inşallah cennet kokuluna kavuşursun

kaydirigubbakcemile3
ikinci mikro yolculuğuma başladım arkadaşlar.gene göbişten lucrinler..tedavilerinin ilk aşamasında olan arkadaşlar var mıııı?:içelim:

canım hayırlı olsun inşallah busefer göbişinde bebeciklerle dönersin hayırlı haberlerini alırız inşallah

kısss neden bindik bir alameteee gedeyoz kıyamete dedinki
inşallah gidecen cennet kokuluna nerden biliyoooooon

bu arada hayırlı olsun tedavin inşallah güzel bir sonuç alıp inşallah cennet kokuluna kavuşursun

ay ay eski dostlar gelmiş...alkisalkisalkisnapıyım canım cem karacanın şarkısı var ya.ordan aklıma geldisırnaşık şeyne güzel dedin...cennet kokuluma kawuşurum innnnşallahhh....:)sen napıosun?

ay ay eski dostlar gelmiş...alkisalkisalkisnapıyım canım cem karacanın şarkısı var ya.ordan aklıma geldisırnaşık şeyne güzel dedin...cennet kokuluma kawuşurum innnnşallahhh....:)sen napıosun?

canım bende arafdayım diye bilirim yani ne yerde ne gökte ne cennette ne cehennemde arada kaldım vallahifisfisfis
2.ci tüp bebeğe başlayacağım mayıs 3-4 gibi reglimi bekliyorum eski merkezimdemi başlasam
görüştüğüm 1-2 merkez var onlardan birinemi karar verip gitsem :uhm:
offf offff çok daraldım:enbuyukkk:

Son düzenleme:
canım tedavinn hayırlı olsun ben yeni basladım bu aksam ikinci lucrin iğnemi oldum uzun protokolle memorial hastanesinde yaptırıyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin rabbim bu yolda olanlara sabır güc ve bebişş versinn insallah

kaydirigubbakcemile3

canım tedavin hayırlı olsun inşl burda sendende müjdeli haberler duyarız:lepi:

bende geldim canim evet eski dostlar hep burada canim ikinicde yuzun gulecek buna inana ve oyle devam et allahim bu sefer emeklerinin karsiligini verir ins

ben de burdayııım..
xolix bu kez olacak inşallah ve sen Ankaradan güzel haberler vereceksin, ayy sen başlayınca heyecanlandım benim de çok az kaldı.. ne kadar sürecek tedavin? kısa protokol mü? bol şans.. bebişe kavuşacaksın bu sefer...

sersevciiiimm....inşallah canım dua et.senin bebişler nasıllar?

etmemmi canımcım allahım inşallah çifter çifter versin sana ve bütün bekleyen arkadaşlarıma bebişler çok şükür iyiler canım ellerinde öperler 3.5 ayımız kaldı kısmetse ağustos gibi bekliyoruz allah hepimize nasip etsin anne olmayı canım benim öpüyorum

elgiz canım hayırlı olsun seninde tedawin.allahım emeklerimizi boş çıkarmaz inşallah.ben bugün regl oldum yarın konntrole gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…