canım ben başlıcam genart sen ne aşamadasın
kaydirigubbakcemile3
ikinci mikro yolculuğuma başladım arkadaşlar.gene göbişten lucrinler..tedavilerinin ilk aşamasında olan arkadaşlar var mıııı?:içelim:
kısss neden bindik bir alameteee gedeyoz kıyamete dedinki
inşallah gidecen cennet kokuluna nerden biliyoooooon
bu arada hayırlı olsun tedavin inşallah güzel bir sonuç alıp inşallah cennet kokuluna kavuşursun
canım hayırlı olsun inşallah busefer göbişinde bebeciklerle dönersin hayırlı haberlerini alırız inşallah
yok canım ya daha gelmedi inşallah erken gelir bide canım acaba bu iğneyle adet olunca olması beklenen gündemi olunuyoki yoksa daha erkenmi
ay ay eski dostlar gelmiş...alkisalkisalkisnapıyım canım cem karacanın şarkısı var ya.ordan aklıma geldisırnaşık şeyne güzel dedin...cennet kokuluma kawuşurum innnnşallahhh....:)sen napıosun?
kaydirigubbakcemile3
ikinci mikro yolculuğuma başladım arkadaşlar.gene göbişten lucrinler..tedavilerinin ilk aşamasında olan arkadaşlar var mıııı?:içelim:
kaydirigubbakcemile3
sersevciiiimm....inşallah canım dua et.senin bebişler nasıllar?
xolix06 hangi merkeze gidiyorsun
canım tedavinn hayırlı olsun ben yeni basladım bu aksam ikinci lucrin iğnemi oldum uzun protokolle memorial hastanesinde yaptırıyorum kızlar dualarınızı eksik etmeyin rabbim bu yolda olanlara sabır güc ve bebişş versinn insallah
canım tedavin hayırlı olsun inşl burda sendende müjdeli haberler duyarız:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?