- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Slmarayabiliyor tek sorun bende
valla haftalardır bunla uğraşıyoruz içim şişti artık
ağıznı yerım knki
kmsn ?
:dddkmsn ?
bnmkmsn ?
kankime laf yok!
Binnaz abla'nın hatunları neredemasalkizi-
dolunay mı geldi sert açı mı oldu yoksa retro mu çarptı kızlarrrr
Burdayız kuzuuum
pit naber 5 gun sora doğum gunumAyy kızlar bende merak ettim yaaa...
topici terk ettiniz sandım vallaha
pit naber 5 gun sora doğum gunum
cnm bnm ya senı cok sevıyorum sence bn nasıl bi kızım hıslerını sölermsın pitNolsun kub ya çok canım sıkılıyo cok boş burlar...
o kuzu iyiki dogdun şimdiden bitanem
cnm bnm ya senı cok sevıyorum sence bn nasıl bi kızım hıslerını sölermsın pit
guzleim demi sende böle şey böle hilslerini içinde yasayan hanımhanımcık mınyon tatlı kendı halınde asla kötuluk dusunmeyen kavgadan nefret eden capcana yakın komediyi seven bi kızsın kankı peki sence komiklik ve catlaklık varmı bnde bıde bnı feysden eklermsınSen çok güzel şirin böyle dost canlısı bir kızsın ayyyy kuzu bende seni çok seviyrum valla...şeker şey
ben nasılım kuzucuk
guzleim demi sende böle şey böle hilslerini içinde yasayan hanımhanımcık mınyon tatlı kendı halınde asla kötuluk dusunmeyen kavgadan nefret eden capcana yakın komediyi seven bi kızsın kankı peki sence komiklik ve catlaklık varmı bnde bıde bnı feysden eklermsın
hisli,yim knk katına cekte gönder falına bakımAaaa nasıl bildin kız ordan dogru beni ay hislisin sen kuzu masallah
facem yokki burada takılıyorum canısı..sende komiklik catlaklıl olmazmı hası var kubişşşş
hisli,yim knk katına cekte gönder falına bakım
kız herkes dıyo cok hıslı oldugumu nerden anladın kankaSezdim hisli oldugunu kuzu daha yeni baktırmasam hoppp hemen atarım ama unutmam ben seni kuzu atıcam sana bir ara bak çoook merak ettim sakın gitme biryerlere küb
kız herkes dıyo cok hıslı oldugumu nerden anladın kanka
söylicem cnm kahve iç gönderKanka beni görmeden minyon oldugumu bildin hanımcık oldugumu komik oldugumu bildin pesss yani supersinnnn his bombardımanısın...benimki beni seviyormu kanka?
unutma bak birara baktırcam sana
söylicem cnm kahve iç gönder
HISLERIM GUCLUDR KENDIME HAYRIM YOK PEKI DARILMICAM SNECE HİSETTİĞİN KADARI İLE AKILLI BI KIZMIYIM HAvayyy kahve de mi bakıyorsun supermişşş falım bloke olmasın diye baktırmıyorum kuzu
birkac hafta sonra sendeyim bak çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?