Binnaz Abla Hatunları :))

Sen çok güzel şirin böyle dost canlısı bir kızsın ayyyy kuzu bende seni çok seviyrum valla...şeker şey
ben nasılım kuzucuk
guzleim demi sende böle şey böle hilslerini içinde yasayan hanımhanımcık mınyon tatlı kendı halınde asla kötuluk dusunmeyen kavgadan nefret eden capcana yakın komediyi seven bi kızsın kankı peki sence komiklik ve catlaklık varmı bnde bıde bnı feysden eklermsın

Aaaa nasıl bildin kız ordan dogru beni ay hislisin sen kuzu masallah

facem yokki burada takılıyorum canısı..sende komiklik catlaklıl olmazmı hası var kubişşşş

Aaaa nasıl bildin kız ordan dogru beni ay hislisin sen kuzu masallah

facem yokki burada takılıyorum canısı..sende komiklik catlaklıl olmazmı hası var kubişşşş
hisli,yim knk katına cekte gönder falına bakım

Sezdim hisli oldugunu kuzu daha yeni baktırmasam hoppp hemen atarım ama unutmam ben seni kuzu atıcam sana bir ara bak çoook merak ettim sakın gitme biryerlere küb
kız herkes dıyo cok hıslı oldugumu nerden anladın kanka

kız herkes dıyo cok hıslı oldugumu nerden anladın kanka

Kanka beni görmeden minyon oldugumu bildin hanımcık oldugumu komik oldugumu bildin pesss yani supersinnnn his bombardımanısın...benimki beni seviyormu kanka?
unutma bak birara baktırcam sana

Kanka beni görmeden minyon oldugumu bildin hanımcık oldugumu komik oldugumu bildin pesss yani supersinnnn his bombardımanısın...benimki beni seviyormu kanka?
unutma bak birara baktırcam sana
söylicem cnm kahve iç gönder

vayyy kahve de mi bakıyorsun supermişşş falım bloke olmasın diye baktırmıyorum kuzu
birkac hafta sonra sendeyim bak çok merak ettim
HISLERIM GUCLUDR KENDIME HAYRIM YOK PEKI DARILMICAM SNECE HİSETTİĞİN KADARI İLE AKILLI BI KIZMIYIM HA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…