Binnaz Abla Hatunları :))

Nerdesiniz kizlar hemen sattiniz topic i gecen haftasonu ne guzel eglenmistik burda yaa..
yoksa bu aralar herkesin mi cani sıkkın burasi kafa dagitiyor ya mesaj beklemekten iyide kizlar nerede

Merhaba kızlarrrr
Teknik bir hatadan dolayı hesabım geçici pasif oldu.Sorun düzeldi neyse ki
Bu aralar gene mi dolunay var ben gene dalgın,dikkatsiz,sinirli geziyorum

Merhaba kızlarrrr
Teknik bir hatadan dolayı hesabım geçici pasif oldu.Sorun düzeldi neyse ki
Bu aralar gene mi dolunay var ben gene dalgın,dikkatsiz,sinirli geziyorum

Heyy naber ya kimseler yok burda
ayy bende oyleyim dolunay deilde cuma yeniay var ozelikle akrepler etkileniyor gecen yil tutulma oncesindeki yeniayda cok fenaydim ayni semptomlar suanda yine var kuzu ondan bu subatta tutulmamiz var daha bu neki

Bilmiyorum kuzu dolunay deyince işgilleniyorum
Teraziyim yükselen Başak ay burcu yengeç
Ama teraziden çok akreplik var
Bence her ay dokunuyor bana
harbiden forum baya sessiz Kübra vardı hesap pasif olmuş

Ha ha bize her ay Dolunay

kub u sorma ya yine uçmuş..

bnm ay burcu da oglak hem kaderim hem kederim

bu arada insanlar en cok ay burclariyla evleniyorlarmis haberiniz var mi hihii bnmki oglak

ikinci sirayi yukselen ve bir ust burc paylasiyormus

Her ay dolunay
Valla gece uyuyamadım spiroya laflar hazırladım dua etmesem bütün hakaretleri gönderecektim zor tuttum kendimi
Bnm eşim yengeç olmasın ya evden çıkmaz evcil evcil
Oğlaklar iyidir

Her ay dolunay
Valla gece uyuyamadım spiroya laflar hazırladım dua etmesem bütün hakaretleri gönderecektim zor tuttum kendimi
Bnm eşim yengeç olmasın ya evden çıkmaz evcil evcil
Oğlaklar iyidir

Haha kuzu ya başak ya yengec kacarin yok senin ikiside seni bogar

sen spiro ya saydirdin ben oglaga sonra bende dua ettim ne cok benzeriz be

birhafta mesajini bekledim yine soguk soguk yazdi bana da sicakkanli bi yay gerekli

Haha kuzu ya başak ya yengec kacarin yok senin ikiside seni bogar

sen spiro ya saydirdin ben oglaga sonra bende dua ettim ne cok benzeriz be

birhafta mesajini bekledim yine soguk soguk yazdi bana da sicakkanli bi yay gerekli

Ben boğa erkeği istiyorum
Spiro için emojiler
Bana da kısa ve soğuk msj yazdı spiro
Bize aşk hayatımızda lazım emoji ennn sevdiğim bayılıyorum ya bunlara

Ben boğa erkeği istiyorum
Spiro için emojiler
Bana da kısa ve soğuk msj yazdı spiro
Bize aşk hayatımızda lazım emoji ennn sevdiğim bayılıyorum ya bunlara

Hem kendi baslatiyo konusmayi hem kisa kesiyo cok garip deilmi ya ya varya bihafta mesajini bekledim dun yazdi nekadar kisa surdu anlatamam o en sondaki emojileri biz anca ruyamizda goruruz gibi

ben bogayla ciktim yaa breh onunla coook kisa surdu ben gene bu oglagai birakmiyim soguk buzdolabi yine cekiliyo be

Hiç boğa sevdiğim olmadı.teraziyim iki Venüs biraraya gelsin
Bence erkelerin taktiği bu.unutmayalım diye yapıyorlar diye düşünüyorum zamanı gelince olsun istiyorlar ama omların istediği zaman olcakmı hiç bilmiyorum
Yaaa rüyalarımız gerçek olsun

Sorma valla aynen onlar yavaş ilerliyo iyy hele toprak grubu erkekleri bende gecenlerde bunu farkettim ilgisini artirma gibi yapiyo ama hemen cekiyo
aşk deil savaş arenasi sanki

rahat olup kasmamak lazim hep bir sonraki mesaji bekliyoruz

boga en yaki erkek arkadaş im sahsen iyi kafa dagitiliyor yanlarinda onlarin

ruyalarin gercek olmasi icin erkek gibi serinkanli olmak lazim

İyi de böyle mehter yürüyüşü gibi 2 ileri 1 geri nereye kadarAslında onlar bize belli zaman sonra msj atıyorlarsa bizim de öyle olmamız lazım.Onun mesajına bi hafta 10 gün sonra cevap gelse erkek gerçekten ilgileniyorsa geç mesajın sebebini merak eder,etmesi lazım
Akıl veren ben su koyuveriyorum.Eşek kafam
Ama bu sefer spiro'nun numarasını telden sildim whatsapp görünürlüğümü de değiştirdim.madeleineto beni engellemiş sansın sorarsa seni unutmak için numaranı sildim diyeceğim
doğru mu düşünüyorum çok mu kindarım bilemedim

Şarkı yüklemeyi bilmiyorum bugün şarkım;
SILA & KENAN DOĞULU ...DAN SONRA

Engelleme sans ver ya kuzu

Erkekler sasirtan kadin sever bende artik iliskimde onun gibi stratejik davranmaya karar verdim masterimi da yaparim uzerine nerdeyse

Erkekler yazip yazmamaya odalanmadiklari icin bizi anlamiyorlar trip olarak goruyorlar bunu cok sıkmadan yazincada havalara ucmadan davraninca o zmn pesimize dusuyorlar

Engellemedim kuzum whatsapp ayarlarımı değiştirdim engelli sansınSpiro efendi hazretleri mesaj atsa gelir zatenAma hemen cvp vermeyeceğim artık akıllandım
Erkek merak etmek istiyor kızın gizemli kalması lazım.Bende nerede gizem içim dışım bir
Bekle Allah bekle.spiro evlenirsek seni bekleme yüzünden erken yaşlandığım için estetik parasını sana verdireceğimİşte dediğin çok doğru havalara uçmadan yazmak lazımUçmayalım nolur Yarebbimmmm

Bazi erkeklerde aciklik seviyo bnmki gibi bekletilmeye tahammulu yok nabza göre serbet vermek lazim

Ben baslarda bu hatayida yapardim artik nabza gore davraniyorum böl parcala fethet taktigi hihii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…