Binnaz Abla Hatunları :))

Bazi erkeklerde aciklik seviyo bnmki gibi bekletilmeye tahammulu yok nabza göre serbet vermek lazim

Ben baslarda bu hatayida yapardim artik nabza gore davraniyorum böl parcala fethet taktigi hihii

Seninki ile spironun huyu tam ters canımdemek ki sen seninkine nasıl davranıyorsan ben tersini yapmalıyım nabza göre şerbeti ağırdan vermeliyim.çünkü bnmki ağırtabanların temsilcisi

Seninki ile spironun huyu tam ters canımdemek ki sen seninkine nasıl davranıyorsan ben tersini yapmalıyım nabza göre şerbeti ağırdan vermeliyim.çünkü bnmki ağırtabanların temsilcisi

Hahaa ben diycektimte bunu işim cikti disari cktiydim valla oyleler koptumm

benimki kovalamayi sevmiyor ona göre demekki sen kacacan

coook ozledim buarada yas

Bnmki de hep bni çantada keklik bildivalla dün gece kendimi dışarılara atıp herkesle resim çekip spiroya hakaret eşliğinde gönderecektim

Bende özledim bütün kızları

Bnmki de hep bni çantada keklik bildivalla dün gece kendimi dışarılara atıp herkesle resim çekip spiroya hakaret eşliğinde gönderecektim

Bende özledim bütün kızları

Haha kız sen tam akrep kızı gibisin ya okurken aynı benim cümlelerim diyorum valla
Çünkü bende sürekli kafamda benim oglak'a methiyeler sovguler düzüyorum ama bir türlü yapamıyorum bir slm yazıyor hemen eriyorum

evet ya nerde bu kızlar tatiledemi

Bence unuttular kızlar bizi
akreplik var diye boşuna demiyorum.Uzman tv de Rezzan kiraz her burcun kadınının erkeğinin yorumunu anlatıyordu dedim akrep ve terazi aynı ben
sen dobra bir kızsıniçimden gelenleri yazıyorum kuzum spiroya sövüyorum.ağırtabanların Türkiye temsilcisibaya diyeceğim ben gibi seveni nereden bulacaksın diye erimezsek kazanacağız kuzum

Ha valla ya unuttular biz bize yeteriz iki akrep döktürdük maşallah

Sen toplarsın kuzu kızları

Bizim gibi seven zor bulunur zaten akreple nikah masasına oturmak her yigit evladın harcı deildir bir kere

Erimeyelim eritelim böl parçala fethet

Dasdar biz vatoz baricsessiz kalmasın topicdemekki ben zıtlaşarak doğru yapıyorum
Bnasıl toplayayım bütün kızları Yeni geldim sayılır bu aleme
Ben eritme işlemimi beceremedim bölüp parçalama işlemine daha gelemedim

Vovv kim dediyse super yani biz çok zıtlaşıyoruz kuzu ya biz çok onemsiyoruz bunları

Bende geçemedimki taktik var zorlama yok bende demekki

Gittiler bence onlar kuzu ya bende garibim bu alanlarda ama şöyle bir dürtebilirim mesela böyle etiket masalkizi-

Sorma önemsemesek bu koca kafalar gelecek.ama unutsak başka biri çıksa haldır huldur gelecekleraltın gibi değer kazanacağız
o zamanda başkasını seveceğim için artık çok geç olacak Türk filmleri gibi artık birlikte olamayız nayır nasla
Aynen kızların dürtmek gerek.hu huuu @zehrina masalkizi- Sakinkal kzmnt ve nice topic prensesleri.nerdesinizzzzzz

Aynen öyle bende bu duruma uzuluyorum şekerim yaaa o kadar bekle bekle unut başkasıyla yuzuk tak kapına gelsin pehh

Haha topladın mı kızları supersinnn

Aynen öyle bende bu duruma uzuluyorum şekerim yaaa o kadar bekle bekle unut başkasıyla yuzuk tak kapına gelsin pehh

Haha topladın mı kızları supersinnn

Ben etiketlerim.eninde sonunda görür kızlar
Allah ne yazdıysa o olacak tatlım.ben de çok seviyorum o kadar sevdim boşa gitmesin istiyorum.ama olmuyor ya zamanı var ya da kısmet değil.başkasıyla yüzük takılırsa spiroyu unutmak gerek beynim ya tatile çıksın ya da Türk filmlerindeki gibi hatırlamayayım
Akşam akşam gene sinirleniyorum spiro bir net olamadın eşek kafalı adam

Bugun bende cok sinirliyim ustelik dun gecede uyuyamadim sanirim bu gecede oyle olucal gibi ya

Evet kismette benim asil derdim şu sıkıntılar arasina birde ayrilik girmemesi yoksa adam cok etrafta

Bende her akşam sinirleniyorum rutin
Aaa seninki sana yakın mı konum olarak?yoksa peşinde başkaları mı var anlayamadım
of sevmek dert unutmak dert
Spiro bana çok uzak hem ev hem iş olarak.
peşine takılıp ensesine tokat mı atsam bu sinirle yada ensesini oklavayla mı dürtsemya da İspanya'da boğaların olduğu arenaya mı bıraksam
Arenada koşarak yanıma gelir

Yok kuzu bana okadar uzakki yavru kuşum ist. nerde dogu nirdeee ozluyorum ozluyorum ona sariyorum

kismet cok demek istedim hatta dun yaptığı okuzlukten sonra silip engelli basimmi diye düşündüm yine yoklugu dusundum vazgectim

kiz burdaki gibi mesajlasirkende iyi tepki koyabilsek ya şu adamlara

Doğu da mı senin yavru kuş baya uzakAllah seven Gönülleri tez biraraya getirsin
Ahahaah çok güldüm hakikaten bu emojileri koymak gibi olmuyor
Spiro bende seni çok özlüyorum mandam benim(çocuk şişman da değil) ama nerde sende Kadir kıymet bilmek
Ya biz söver gibi seviyoruz

Çok emoji kullanıyorum ben

Topicte başbaşayız Dasdar çay koyalım içelim bari

Icelim kuzuu keyfimiz gelsin

yavru kurdum doguda

oyy olmazmi çok uzak sen manda ben hayvan diye severim bak buda benzer cikti

Aminnnnnnnn oy oy banada dua edin bindim bir alemete ya

Icelim kuzuu keyfimiz gelsin

yavru kurdum doguda

oyy olmazmi çok uzak sen manda ben hayvan diye severim bak buda benzer cikti

Aminnnnnnnn oy oy banada dua edin bindim bir alemete ya

Allah tez seven Gönülleri kavuştursunHepimiz bir alametteyiz kuzuuu.sonumuz hayır olsun
Ahahaha söverek seviyoruz biz.bizim baya ortak yönümüz var

Spiroya topic aracılığıyla mesaj gönderiyorum
bu 14 şubatı da tek geçirirsem ki (tek geçireceğim içime öyle doğuyor) gözümden çok fena düşeceksin mösyö ağırtaban

Canım ya haklısın özledim bende sizi. iyiki varsınız iyiki...bu falların bana kattığı en güzel ve tek yararlı olayı sizleri kazanmak oldu. o kadar çok istiyorum ki buradan güzel haberlerinizi duymak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…