- 4 Nisan 2016
- 3.009
- 9.315
- 88
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Evet boğazına düşkün ve seçici yemek konusunda. Keyif ehliydi adam... Ama Allah var yukarıda çok saygılı seviyeli sorumluydu.... bende iyiydim ya.... işte sen daha iyilerine layıksın dedi gitti...Bi kere aslan liderlik kendinde olsun ister boga da buna musade eder mi sanmiyorum. Hee bide bogalar bogazina duskun derler dogru mudur? Rahati sever vs.
pitoşum senı cok sevıyorummmOooo kizlar yeni topic acmisiniz
Banada varmi yer
benimki yazmiyor cok mutsuzum kalbim agriyor kizlar eglenelim biraz lutfensiniz
Bisi diyim mi tam aslan cevabı vermssinEvet boğazına düşkün ve seçici yemek konusunda. Keyif ehliydi adam... Ama Allah var yukarıda çok saygılı seviyeli sorumluydu.... bende iyiydim ya.... işte sen daha iyilerine layıksın dedi gitti...
Sonra geleyim mi dedi ? Bana layık olacak seviyeye çıktıysan gel dedim. Çıkmaya çalışıyor zannımca hala
slmçok yakın arkadaşım ve sevgilisi boğalar. böyle kötü bir kombinasyon olamazikisi de birbirinden fevri ve sürekli kavga ediyorlar bu yüzden. kavgaların boyutları da öyle böyle değil. o kadar kavgayı edeceğime benim gerzoyla ilişkimi tercih ederim gerçekten
Onların da dinamigi kavga demek ki ya bazen cok ilginc ciftler oluyo birbirlerini yiyip yillari deviriyorlar bu nasıl manyaklık diyesim geliyorçok yakın arkadaşım ve sevgilisi boğalar. böyle kötü bir kombinasyon olamazikisi de birbirinden fevri ve sürekli kavga ediyorlar bu yüzden. kavgaların boyutları da öyle böyle değil. o kadar kavgayı edeceğime benim gerzoyla ilişkimi tercih ederim gerçekten
slmBisi diyim mi tam aslan cevabı vermssinboga da tipik askı arayan adam havası var inadindan karsisi catlar ama kendisi bi rahati kacsin, topuk. Hic boga sevmedim ama guya bana uyuyormus
ncarenot neden bana cvp vermıyosunEvet boğazına düşkün ve seçici yemek konusunda. Keyif ehliydi adam... Ama Allah var yukarıda çok saygılı seviyeli sorumluydu.... bende iyiydim ya.... işte sen daha iyilerine layıksın dedi gitti...
Sonra geleyim mi dedi ? Bana layık olacak seviyeye çıktıysan gel dedim. Çıkmaya çalışıyor zannımca hala
Aleykumselam kub
O ne demek kız ?En kisa ayriligimiz 4aydi oglak kisisiyle. Kayısı koparmıs gibi gider esek gibi arardı sonra.
Korkuyorum kız senden.... saydırıp banlanırsın da gelmenle gitmen bir olur diye....ncarenot neden bana cvp vermıyosun
En kisa ayriligimiz 4aydi oglak kisisiyle. Kayısı koparmıs gibi gider esek gibi arardı sonra.
2 kere dondü 4 ay sonra falan son ayrilikta yaa x bi daha arama rica edicem diye artislendim " bir daha geberrrrsem aramicam seni" dedi kapadi sooonra gebermedi ama 2 yil sora hortlayası tuttu tam bir oglakti ya tepeden tirnaga.. bir oglagi okudum kac yilO ne demek kız ?
Planın ne kuzu çok merak ettim hdfjcjfukızlar bınnaaz abla hatunları yerıne bınnaz abla magdurları yapalım bu topiği bu aradaaa o humayı gebertıcem bı planım var ıntıkam alacam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr keşke hepimiz bı evde kalsıak ayyy neguzle volurdu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıseler yapalım bız mutlu olmalıyız
<3Korkuyorum kız senden.... saydırıp banlanırsın da gelmenle gitmen bir olur diye....
@zehrina bu bir işaret olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?