Binnaz Abla Hatunları :))

Bi kere aslan liderlik kendinde olsun ister boga da buna musade eder mi sanmiyorum. Hee bide bogalar bogazina duskun derler dogru mudur? Rahati sever vs.
Evet boğazına düşkün ve seçici yemek konusunda. Keyif ehliydi adam... Ama Allah var yukarıda çok saygılı seviyeli sorumluydu.... bende iyiydim ya.... işte sen daha iyilerine layıksın dedi gitti...
Sonra geleyim mi dedi ? Bana layık olacak seviyeye çıktıysan gel dedim. Çıkmaya çalışıyor zannımca hala

Bisi diyim mi tam aslan cevabı vermssin boga da tipik askı arayan adam havası var inadindan karsisi catlar ama kendisi bi rahati kacsin, topuk. Hic boga sevmedim ama guya bana uyuyormus

çok yakın arkadaşım ve sevgilisi boğalar. böyle kötü bir kombinasyon olamaz ikisi de birbirinden fevri ve sürekli kavga ediyorlar bu yüzden. kavgaların boyutları da öyle böyle değil. o kadar kavgayı edeceğime benim gerzoyla ilişkimi tercih ederim gerçekten

kızlar bınnaaz abla hatunları yerıne bınnaz abla magdurları yapalım bu topiği bu aradaaa o humayı gebertıcem bı planım var ıntıkam alacam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr keşke hepimiz bı evde kalsıak ayyy neguzle volurdu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıseler yapalım bız mutlu olmalıyız

slm

Onların da dinamigi kavga demek ki ya bazen cok ilginc ciftler oluyo birbirlerini yiyip yillari deviriyorlar bu nasıl manyaklık diyesim geliyor

ncarenot neden bana cvp vermıyosun

Benim bir arkadaşım boğa. (Erkek) kesinlikle mideye çok düşkün. Adam yemekle aşk yaşıyor resmen gerçekten çok inatçı ve dik kafalılar ama benim içinde boğa idealmiş ama insan kırılınca biraz naza çeker hele ki kadınsa. Ayy bu öldürürdü sevgilisini inattan. Hiç gelemem böyle erkeğe. Her erkek için öyledir ama boğa için gerçekten maddiyat çok önemli. Lükse düşkün çünkü. İster ki en güzeli, en iyisi onun olsun. Bu yüzden iş ve maddiyat onu tatmin edecek düzeyde olmalı. Bu yüzden hırslı. Benim bu arkadaş tası tarağı topladı işini değiştirdi. Başka şehre yerleşti toprak grubu stabildir, değişiklik sevmez ama boğa'lar kariyer ve maddi güç için fizana kadar gider. Nitekim erkek kuzenim de bu sebeplerden ötürü kalkıp Çin'e giden bir boğa idi ya bi de boğa erkekleri kendini çok övüyor. 3 tanesine denk geldim hep mi aynı olur. Sevmediğim huy.. antipatik geliyor..

Planın ne kuzu çok merak ettim hdfjcjfu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…