- 19 Eylül 2014
- 1.133
- 1.339
- 83
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Bende diyorum artıkAynı fikirdeyiz canım
Spiro kabak tadı verdin.ben köle miyimseni evren duygularım falan unuttursun bana.velevki gelirsen sürpriz olsun
Baya sıcak bir geçiş yaptınnofrosttan UFO'ya
Sen seviyorsun bu emojiyi
Aaa spiro kimdi
GüzellikYaaa yerim seni tatlış
Hah aynen oyle aklıma gelmiyor degil hala aklımda ne yazık ki farklı bişiler var aramızda ama beklemek falan yok artık gelcek diye ümitlenmek de yok yeni biri gelirse de hay hay
Kız ponponlarııııınasılsınız????
kız ponponları nedir madeleineto yaaatopiğe böyle mi çağırılır kızlar
Anna benim imojiyi çalmış
dur bende seninkini çalayım bak hatırlıyorum tatlım
Bari azıcık yazayım sayfalar dolsun kızlar
Son çıkmayan fallardan biri lena koval
Son durumda hiçbir dediği çıkmadı.Verdiği tarihlerde patladı olaylar da ardı ardına patladı.Aslında patladı mı desem hiçbiri olmadı mı desem bilemedim
Spiroyu evet unutmaya çalışıyorum amaaaaaa lena sürekli spiro seni seviyo düşünüyo falan dedi ve aşırı pembeye bağladı.
Biliyormusunuz sizde de öylemi falcılar pembeye bağlayınca aklınızdan er kişileri çıkarmakta zorlanıyorsunuz.Bende öyle oluyor.Artık kimseye bel bağlamıyorum.
Allahtan başka kimseye de inanmam.Hayırsa gelir vadesi dolmamıştır şerse gelmez.Spiro seni katırlar tepsin
Kısaca lena hep pembe hikaye anlatıyorEvet övdüğüm oldu(ilk çıktığında) ama sonradan gerçekle uyuşmayınca kimseyi de yakmam.Sonuçta 52,5 lira az değil?Gerçeği duymadıktan sonra o para başlı başına israf
Evet binnaz'ı silsemde arada girip falcıların altına yazılan yorumları okuyorum.
Katinada bir kişi lenaya 1 yıldız vermiş.O kıza helal olsun
Hoş yakında puanımız düşmesin diye o 1 yıldızlı yorumu da silerler umut tacirleri
Off deme ya patladımı odayaaaa bizede öyle oluyor kuzu falcı seni çok seviyor diyor adamda tık yok adam aksini gösteriyor ben artık ne düşünüyorum biliyormusun canısı;
adamın da falcılarında sözlerine değileylemlerine bakıyorum beni sevip sevmediğini anlamak için
adam sevmiyor işte en fazla dost olarak...
sevmiyorlar kuzu bak geçen gün bana yazdı bu nofrost hem kendi başlatıyor konuşmayı hem kendi bitiriyorhemde 15dk. felan sürüyor yaaaa bitirceksen işim var diyeceksen ne diye konuşmayı sen başlatıyorsun içinde başka bir insan mı var anlayamadım
ya kuzu bu adam bitirmek istiyor diyemiyor benden mi bekliyorsabrımı zorluyor sen olsan ne düşünürsün hadi aydınlanma yaşıyoruz bak yavaş yavaş
Ben falcılara dadanırken belki spironunproblemleri iç dünyasında bana bahsedemediği bir sıkıntısı vardır da ondan geri plan duruyordur derdim.bu yüzden hiç yoksa falcılar anı biliyorlar diye bol bol sade kahvelerimi gönderim
ama hepsi patladı
Ceren esemende patladı.onun da yazısını döşeyerek hazırlayacağım
Tek beklediğim benna ve nehirin tarihleri(ama spiroya bel bağlamıyorum yani )
spirodan hala ses yok.Bu sabah bir sinirle uyandım. kadınlar kulübü olarak neden spiro ile benim aramda boks müsabakası düzenlemiyorsunuz
Senin no frost durumuna gelince ben zamanında spiroya çok döşedim çok ağır yazdım.Sana ağır yaz asla demiyorum sonra insan inan pişman oluyor. Amaaaa nofrost açısından eğer içinde merak kalırsa şöyle de : böyle bir adım geliyorsun bir adım geri kaçıyorsun?arayan sen sonra işim var diyen sen?Bana karşı net tavrın nedir bilmeye hakkım var derim
Sana da sinirlendim nofrosttttt
pythia-nofrost
madeleineto-spiro arasında boks müsabakasıbütün topic davetlidir
kuzum geçen hafta reklamlara takmıştım ben bu hafta boksabakalım haftaya ne çıkacak
Hahaa kadinlar kulubune müthiş çağrıii
Boks yerine bence spiro ile nofrost u areaya cikartalim gladyatör dovuslerine sokalim bizde onlar i izleyim haha
Dosemeye gelince kuzu birkere bnde oyle dosemistim ama geri dondum ben de o unutmadi bunu sanirim yazdi bikenara. simdide misilleme yapiyor kuzu bana o yuzden soramiyorm ona hiçbir soru alakam yokmus gibi davraniyoru. ee sen bi yaz spriyoa bakalim nolcek
Pythiam nofrost ile spiroyu neden karşı karşıya getiriyorsuniki erkeğin birbiriyle olayı yok boks olsun ama gladyatör dövüşü olur bak .nofrost dövüş başlangıcında spironun ensesine tokat atsın (rica ediyorum)
.sorun spiro madeleineto ve nofrost pythia çiftleri arasında
Ben spiro denen katıraen son cici alttan alan bişey yazalı iki haftayı geçiyor cvp geldi diye sor hayır
spiro seni safaride dişi aslanların yanına bırakacağım
Ben kaç kere spiroya döşediğimi söylemeyeyim
Sende bir kere kızmışsın alınmışsın döşemişsin. ne ya nofrost aynı yerde mi
Elimi bulamak istemedim onlar ugrassin dursunlar birbiriyle istedim bizi uzersiniz haaa
Senin safari olayi daha güzelmiş
yalniz disi aslan ha haha bravo tatlimm
ya one oyle 2haftami offf ya bende bundan korkuma ters cevap verir kalirim elde telfnla diye hic ben yazmiyorum bu sefer de nofrost birakacak ayy cok endiseliyim yine nolcak bu hallerimiz kuzu
Safari falan yaratıcılıkta sınır tanımıyorumbence de elimize Sürmeyelim
Of ki ne of kuzummbizim er kişiler için geleceğimizi net kestiremiyorum
Bak nofrostun askerliğinin bitmesine az kaldıysa askerden gelince yüz yüze görüşama eğer çok varsa bir dürt.yani sen bana o kadar soğuk yazıyorsun ki ben sana tekrar bişey yazmaya çekiniyorum ne diyeceğini kestiremiyorum de
Spiro habersiz bıraktı beni
Spiro için fantazide sınır tanımıyorum (şiddet içerikli)
Şimdi uçakla Sahra çölüne bırakacağım susuz
Çölden evine kadar yürüsün
Benimkinin askerligi bitmezzzz daha 1ay olmadi
Iyi dedin he adamda hic demiyormuki yaa bu kiz bana hic yazmiyor ben yazinca cevapliyo diye ben cozemedim bunu okadar master felan yaptik bunu cozemedik
harbi siddet fantezin gelismis he Sahra colune seninlii benimkinide dunyanin en derin çukuruna Ativerelim uçaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?