Binnaz Abla Hatunları :))

Bende diyorum artık Aynı fikirdeyiz canım
Spiro kabak tadı verdin.ben köle miyim seni evren duygularım falan unuttursun bana.velevki gelirsen sürpriz olsun

Hah aynen oyle aklıma gelmiyor degil hala aklımda ne yazık ki farklı bişiler var aramızda ama beklemek falan yok artık gelcek diye ümitlenmek de yok yeni biri gelirse de hay hay

Hah aynen oyle aklıma gelmiyor degil hala aklımda ne yazık ki farklı bişiler var aramızda ama beklemek falan yok artık gelcek diye ümitlenmek de yok yeni biri gelirse de hay hay

Ümitlenmek çok baltalıyor zaten insanı
sözün çok güzel gelirse hay hay gelmezse bay bayyyyyyyy

Kız ponponlarııııınasılsınız????
kız ponponları nedir madeleineto yaaatopiğe böyle mi çağırılır kızlar

Bari azıcık yazayım sayfalar dolsun kızlar

Son çıkmayan fallardan biri lena koval

Son durumda hiçbir dediği çıkmadı.Verdiği tarihlerde patladı olaylar da ardı ardına patladı.Aslında patladı mı desem hiçbiri olmadı mı desem bilemedim
Spiroyu evet unutmaya çalışıyorum amaaaaaa lena sürekli spiro seni seviyo düşünüyo falan dedi ve aşırı pembeye bağladı.

Biliyormusunuz sizde de öylemi falcılar pembeye bağlayınca aklınızdan er kişileri çıkarmakta zorlanıyorsunuz.Bende öyle oluyor.Artık kimseye bel bağlamıyorum.

Allahtan başka kimseye de inanmam.Hayırsa gelir vadesi dolmamıştır şerse gelmez.Spiro seni katırlar tepsin

Kısaca lena hep pembe hikaye anlatıyorEvet övdüğüm oldu(ilk çıktığında) ama sonradan gerçekle uyuşmayınca kimseyi de yakmam.Sonuçta 52,5 lira az değil?Gerçeği duymadıktan sonra o para başlı başına israf

Evet binnaz'ı silsemde arada girip falcıların altına yazılan yorumları okuyorum.
Katinada bir kişi lenaya 1 yıldız vermiş.O kıza helal olsun
Hoş yakında puanımız düşmesin diye o 1 yıldızlı yorumu da silerler umut tacirleri

Off deme ya patladımı oda yaaaa bizede öyle oluyor kuzu falcı seni çok seviyor diyor adamda tık yok adam aksini gösteriyor ben artık ne düşünüyorum biliyormusun canısı;

adamın da falcılarında sözlerine değil eylemlerine bakıyorum beni sevip sevmediğini anlamak için

adam sevmiyor işte en fazla dost olarak...

sevmiyorlar kuzu bak geçen gün bana yazdı bu nofrost hem kendi başlatıyor konuşmayı hem kendi bitiriyor hemde 15dk. felan sürüyor yaaaa bitirceksen işim var diyeceksen ne diye konuşmayı sen başlatıyorsun içinde başka bir insan mı var anlayamadım

ya kuzu bu adam bitirmek istiyor diyemiyor benden mi bekliyor sabrımı zorluyor sen olsan ne düşünürsün hadi aydınlanma yaşıyoruz bak yavaş yavaş

Ben falcılara dadanırken belki spironun problemleri iç dünyasında bana bahsedemediği bir sıkıntısı vardır da ondan geri plan duruyordur derdim.bu yüzden hiç yoksa falcılar anı biliyorlar diye bol bol sade kahvelerimi gönderim
ama hepsi patladı
Ceren esemende patladı.onun da yazısını döşeyerek hazırlayacağım
Tek beklediğim benna ve nehirin tarihleri (ama spiroya bel bağlamıyorum yani)

spirodan hala ses yok.Bu sabah bir sinirle uyandım. kadınlar kulübü olarak neden spiro ile benim aramda boks müsabakası düzenlemiyorsunuz

Senin no frost durumuna gelince ben zamanında spiroya çok döşedim çok ağır yazdım.Sana ağır yaz asla demiyorum sonra insan inan pişman oluyor. Amaaaa nofrost açısından eğer içinde merak kalırsa şöyle de : böyle bir adım geliyorsun bir adım geri kaçıyorsun?arayan sen sonra işim var diyen sen?Bana karşı net tavrın nedir bilmeye hakkım var derim

Sana da sinirlendim nofrosttttt
pythia-nofrost
madeleineto-spiro arasında boks müsabakası bütün topic davetlidir

kuzum geçen hafta reklamlara takmıştım ben bu hafta boksa bakalım haftaya ne çıkacak

Gelelim ceren esemen'e

Öncelikle ceren sana bugüne kadar 40 kere fal göndermişimdir Anı gerçekten iyi biliyorsun ama gelecekte birkaç kez dediğin çıktı ondan sonra hiçbirisi olmadı.Verdiğin tarihlerinde hiçbirinde nokta atışı olmadıEn son fal orucuna girmeden gönderdiğim falda verdiğin 30 ocak tarihi o kadar net ki astrologlar da vermez!
bazen yazılı bazen sözlü fal aldım.Yazılı olanlarda falı mı ezberledin. sürekli artı,eksi,soru işareti görüyorum falan dedin boğa görmek falda sıkıntıdır sen boğayı pozitif gördün.Fal sonrası soruna bağlı benden sana bir kart hediye dedin.arkadaş sürekli kalp kartı mı çıkarrrrrrrrrrrrr
sesli falda 4 dk'lık kısa bir kayıt ezberlenmiş gibi hızlı hızlı konuşuyorsun.

Ama son sefer sana çok kırıldım falı bırakmama resmen vesile oldun! Benim sıkıntımı yaşadığım veya yaşayamadığım gelişmelere yönelik sana hep fal gönderdim.İyi veya kötü falıma baktın.Fakat son sefer iade ettin?İlk defa yaşadım sende bunu ve çok kırıldım bekletebilirdin!!!!!!! Zaten son zamanlarda daha geç göndermeye başlamıştın falları.

bir de binnaz'ın müşteri temsilcisi erol diye hayatımda gördüğüm en ters insan var.İade edilen falcıya bir daha göndermeyiniz demez mi?İnanın bazen aksilikler insanı aydınlatıyor.
Ben binnaz'dan kurtulduğumdan beri online alışveriş yaptım daha çok yürüdüm sakinleşmek için yeşilçaya sarıldım içimi buruklaştıran aşk şarkılarını hiç dinlemedim.

Gelecek ne gösterir bilemem ama şu bir gerçek gaybı sadece Allah bilir. (Spiro seni safaride aslanların yanına bırakacağım)
bir anlık merakımla size inandığım için çok pişmanım.Allah fal batağına bir daha düşürmesin

Hahaa kadinlar kulubune müthiş çağrıii

Boks yerine bence spiro ile nofrost u areaya cikartalim gladyatör dovuslerine sokalim bizde onlar i izleyim haha

Dosemeye gelince kuzu birkere bnde oyle dosemistim ama geri dondum ben de o unutmadi bunu sanirim yazdi bikenara. simdide misilleme yapiyor kuzu bana o yuzden soramiyorm ona hiçbir soru alakam yokmus gibi davraniyoru. ee sen bi yaz spriyoa bakalim nolcek

Pythiam nofrost ile spiroyu neden karşı karşıya getiriyorsun iki erkeğin birbiriyle olayı yok boks olsun ama gladyatör dövüşü olur bak.nofrost dövüş başlangıcında spironun ensesine tokat atsın(rica ediyorum)
.sorun spiro madeleineto ve nofrost pythia çiftleri arasında
Ben spiro denen katıra en son cici alttan alan bişey yazalı iki haftayı geçiyor cvp geldi diye sor hayır
spiro seni safaride dişi aslanların yanına bırakacağım
Ben kaç kere spiroya döşediğimi söylemeyeyim
Sende bir kere kızmışsın alınmışsın döşemişsin. ne ya nofrost aynı yerde mi

Elimi bulamak istemedim onlar ugrassin dursunlar birbiriyle istedim bizi uzersiniz haaa

Senin safari olayi daha güzelmiş

yalniz disi aslan ha haha bravo tatlimm

ya one oyle 2haftami offf ya bende bundan korkuma ters cevap verir kalirim elde telfnla diye hic ben yazmiyorum bu sefer de nofrost birakacak ayy cok endiseliyim yine nolcak bu hallerimiz kuzu

Safari falan yaratıcılıkta sınır tanımıyorum bence de elimize Sürmeyelim
Of ki ne of kuzummbizim er kişiler için geleceğimizi net kestiremiyorum
Bak nofrostun askerliğinin bitmesine az kaldıysa askerden gelince yüz yüze görüş ama eğer çok varsa bir dürt.yani sen bana o kadar soğuk yazıyorsun ki ben sana tekrar bişey yazmaya çekiniyorum ne diyeceğini kestiremiyorum de
Spiro habersiz bıraktı beni
Spiro için fantazide sınır tanımıyorum (şiddet içerikli)
Şimdi uçakla Sahra çölüne bırakacağım susuz
Çölden evine kadar yürüsün

Benimkinin askerligi bitmezzzz daha 1ay olmadi

Iyi dedin he adamda hic demiyormuki yaa bu kiz bana hic yazmiyor ben yazinca cevapliyo diye ben cozemedim bunu okadar master felan yaptik bunu cozemedik

harbi siddet fantezin gelismis he Sahra colune seninlii benimkinide dunyanin en derin çukuruna Ativerelim uçaktan

Atalım bu ikisini Sahra'nın çöllerine susuz kuyularına Dasdar m
Daha taze askermiş nofrost ya.onun da sana yazması lazım.çok ayıp nofrost seni kınıyorum bnm Dasdar mı nasıl üzersin
Bı emoji bizim er kişilere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…