- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Bizimla değilsin kemalmasalkizi- kemal'e birkaç fal gönderdim.son falında olay akışı da tarihler de bende patladı.kasımda tartışacaksınız dedi tartışma olmadı.Ama 1 ay sonra kapıyı çok sert vuran ben oldum spiro sessiz kaldı
yazılı falı güzel ama telefonda aynı şeyler üzerine dönüyor.
Valla Kemal birşey bildiği yok iyiki atmamışsın.kadınlar pembeyi severde erkeklerinde sevdiğini Kemal Devrimle öğrendimBende burdan duydum tarihi tutuyormus diye az kalsın atıcaktım noldu ki hiçmi tutmadı
Ve karar verildi...
Öyleyse bekliyorum bir daha yazarsa fiş çekildi...
Dasdar sonradan neden ters davrandım askerdeydi demezsin canım.az daha beklemen iyi bence fiş çekme kararı sana ait bişey diyemem
Kuzu iyi varsınız canlar cidden kafam karışıkmış onu anladım ya bekleyeyim zaten hertür kötüyüm bari tümden tepmeyeyim
ah bu retrolar yüzünden hep vesvese kuruntu
bize beklemek yakışır
spirolara nfrostlara sırra kadem basmak yakısır
Hepimiz beklerken aynı kuruntuları yaşıyoruz tatlımAynen sırra kalem bassak o zaman kıymetimiz açığa çıkacak da gönül ferman dinlemiyor Bir kararlı olsam o zaman bitecek spiro
Spiro şayet şu ihtimalde çok zor görünüyor ama sevgili olursak sana 1000000 liralık anti aging kremler aldırcam.yaşlanma sürecimi hızlandırıyorsun bekleyerekbizde genetik erken yaşta saçların beyazlaması hiç yok.benim saçlarım beyazlamaya başladı
Hahaa spiro alır sana onları kuzu ya
Ahhh o kararı ben bir verebilsem bak bir saatte iki karar değiştirdim yine acıdım yine alttan aldım ahh biz kadınlar anaçız
Arkamıza bile bakmadan giderizdegidemiyoruz işte burayı okusalar spiriolar nofrostlar ne düşünürler acaba
Karşınızda spiro'nun resmi
Çauır çimenlerde ufuğa bakıyor
Of resim yükleyemedim
Ay spiro okursa çok utanırımama bazen de okusa keşke arkandan konuşulanı bilsin istiyorum
inan gerçekten kalbimi çarptıran bir erkek çıkarsa spiro dönse de bakmam
Zamanında bi çocuğu çok sevmiştim lisede falandım.çocuk benle ilgilenmiyordu.o kadar seviyordum ki anlatamam. Aradan tam 10 yıl geçti bana yazdı,ilgilendi istemedim
İçimden çıkarınca çıkıyorum.Şimdi arada gördüğümde ayy seni mi sevmişim diyorum.
Spiroya gece mesajı bu duruma düşmeden ya gel ya da seni unutmak istiyorum
Biri çıksa bu soguklugunu kaprisliligin8 bende cekmem...ne alingan erkek bu karsimdaki anlamadim gitti iyiki işten geldim dedim ilgilenemedim bana misilleme yapiyor aklinca
Falcilarin dedigi o yeni kisiler birturlu gelmedi 1yil oldu bee
Yok artik 10 yil sonra mi...erkekler in yavaşlık ve en antika zamanda dönme sorunlari oldugu anlasildi...ahh bu da donecek biliyorum ama ben evli olucam o sirada ve baskasiyla...
Evet 10 yıl sonra kuzumO antikalıkları uzun sürmesin Allahımmmm .Olacaksa uzak zamanlar yakına gelsin.
Biz başkasına elma soyup film izlerken onlar kutu peçeteyi yanına alıp ağlasınlarnasıl bu kadar takoz oldum ve ağırdan aldım diye kafalarını vursunlar yada biz kocişlerimizle cips yiyelim.Yalnız gece bu senaryo nasıl aklıma geldi reklamlara çok takılıyorum ben
Aminnnnnnn
Ayy gelmez mi aklina benimde neler geliyor insani dusundure dusundure espritüel yapar bu adamlar
Gelecekteki kocalarimizda spirolara nofrost lara dua ederler artik
Stalklamiyim diyorum yine yapicam gibi
O stalklamaya bende mani olamıyorumSosyal medyayı da geçtim google arama motorunda adı soyadıyla arıyorum
Biz çok fenayız ya
İnşallah reklamlara çıkarız her reklam arası bizi görürler
Bu reklamlara niye bu kadar taktım ben
Dun dayanamayip stalkladim işin tuhafi o anliyor stalkladigimi da sonra sen beni cok seviyosun diyor
Senin spiroya mesajindan sonra bende soyle bi mesajla noktalayim
"ya sev ya terk et ben yapamiyorum sen yapta kurtar beni senden"...
Valla kurtarsınlar kuzum bizi bu çıkmazdan
Yettiniz spiro ve pythiamı üzen nofrost
eskiden kızlar naz yapardı.şimdi erkekler başladıEskiden kızlar çok mu naz yaparak aşık usandırdı da erkekler bu taktiğe geçti.spiro seni eşşekler dürtsün
niye eşşek emojisi yoktalep ediyorum kadınlar kulübünden
Aminn
Valla biktik ya şekerim bu durumdan onlar icin hava hoş tabii birkere bir kizin pesinden koşuyorlar sonra sutten ağzı yanan birdahaki iliskilerinde naz pesinde koşuyor
Ama sonra dönüyorlar da ilgisizlkleri bize kaliyor dunya tersine dönmüş
Evet yonetimden spiro icin sipa bnm boyu devrilecesi icinde bir derin dondurucukapağı imojisi rica ediyoruz
ahahahah biz üyeler kadınlar kulübünden başka emojiler talep ediyoruzzzzderin dondurucu kapağı çok alemsin.
ama ne yapalım kuzum öncekinden canı yandıysa bizim kabahatimiz ne?
şimdi başkasını sevsem bu kadar üzülme,hayal kırıklığı,bekleme ne olacak? spiroya kötü olmayan beddua ederimkasten ego yapıp o kadar beklettiyse spiro da bir gün aşık olsun onu da bekletsinler.beni alay ettiyse içinden onu da etsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?