Binnaz Abla Hatunları :))

Bizimla değilsin kemal

Dasdar sonradan neden ters davrandım askerdeydi demezsin canım.az daha beklemen iyi bencefiş çekme kararı sana ait bişey diyemem

Kuzu iyi varsınız canlar cidden kafam karışıkmış onu anladım ya bekleyeyim zaten hertür kötüyüm bari tümden tepmeyeyim
ah bu retrolar yüzünden hep vesvese kuruntu
bize beklemek yakışır
spirolara nfrostlara sırra kadem basmak yakısır

Mayayı ben hiç beğenmedim.iki kere gönderdim altta yazılan methiyelerden etkilendim.Fos ötesi bir faldı
Size ilk 3 part olan yazım da bahsetmiştim.
ilk falda niyet yazdım.iade geldi aldım kredicağızlarımıtekrar gönderdim 1 hafta sonra site aracılığıyla mail geldi.Falda niyetinizi biraz daha açabilir misiniz diye?Açtık niyeti
12 dk tamam ama "kesinlikle ama kesinlikle" kelimesini 30 kere kullanarak beynimi yaktın maya.spiro seni dğer veriyor ağırdan alıyor dedin yorumda yerden yere vurdun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
onu da geçtim.Uzun bylu beyaz tenli renkli gözlü bir erkekle tanışacaksın ve ilişkin olacak dedi.Evet 3 gün sonra tanıştım.ama sağ yüzük parmadğında alyans vardı.NABER MAYAAAAAAAA
6. hislerine bütün falcılar,her burçtakiler güveniyor da içlerinden bir nostradamus,baba vanga türevi çıkmadı

Hepimiz beklerken aynı kuruntuları yaşıyoruz tatlımAynen sırra kalem bassak o zaman kıymetimiz açığa çıkacak da gönül ferman dinlemiyorBir kararlı olsam o zaman bitecek spiro

Spiro şayet şu ihtimalde çok zor görünüyor ama sevgili olursak sana 1000000 liralık anti aging kremler aldırcam.yaşlanma sürecimi hızlandırıyorsun bekleyerek bizde genetik erken yaşta saçların beyazlaması hiç yok.benim saçlarım beyazlamaya başladı

Hahaa spiro alır sana onları kuzu ya

Ahhh o kararı ben bir verebilsem bak bir saatte iki karar değiştirdim yine acıdım yine alttan aldım ahh biz kadınlar anaçız

Arkamıza bile bakmadan giderizde gidemiyoruz işte burayı okusalar spiriolar nofrostlar ne düşünürler acaba

Karşınızda spiro'nun resmi
Çauır çimenlerde ufuğa bakıyor

Of resim yükleyemedim
Ay spiro okursa çok utanırım ama bazen de okusa keşke arkandan konuşulanı bilsin istiyorum
inan gerçekten kalbimi çarptıran bir erkek çıkarsa spiro dönse de bakmam
Zamanında bi çocuğu çok sevmiştim lisede falandım.çocuk benle ilgilenmiyordu.o kadar seviyordum ki anlatamam. Aradan tam 10 yıl geçti bana yazdı,ilgilendi istemedim
İçimden çıkarınca çıkıyorum.Şimdi arada gördüğümde ayy seni mi sevmişim diyorum.
Spiroya gece mesajı bu duruma düşmeden ya gel ya da seni unutmak istiyorum

Biri çıksa bu soguklugunu kaprisliligin8 bende cekmem...ne alingan erkek bu karsimdaki anlamadim gitti iyiki işten geldim dedim ilgilenemedim bana misilleme yapiyor aklinca

Falcilarin dedigi o yeni kisiler birturlu gelmedi 1yil oldu bee

Yok artik 10 yil sonra mi...erkekler in yavaşlık ve en antika zamanda dönme sorunlari oldugu anlasildi...ahh bu da donecek biliyorum ama ben evli olucam o sirada ve baskasiyla...

Evet 10 yıl sonra kuzumO antikalıkları uzun sürmesin Allahımmmm.Olacaksa uzak zamanlar yakına gelsin.
Biz başkasına elma soyup film izlerken onlar kutu peçeteyi yanına alıp ağlasınlar nasıl bu kadar takoz oldum ve ağırdan aldım diye kafalarını vursunlaryada biz kocişlerimizle cips yiyelim.Yalnız gece bu senaryo nasıl aklıma geldi reklamlara çok takılıyorum ben

Aminnnnnnn

Ayy gelmez mi aklina benimde neler geliyor insani dusundure dusundure espritüel yapar bu adamlar

Gelecekteki kocalarimizda spirolara nofrost lara dua ederler artik

Stalklamiyim diyorum yine yapicam gibi

Aminnnnnnn

Ayy gelmez mi aklina benimde neler geliyor insani dusundure dusundure espritüel yapar bu adamlar

Gelecekteki kocalarimizda spirolara nofrost lara dua ederler artik

Stalklamiyim diyorum yine yapicam gibi

O stalklamaya bende mani olamıyorumSosyal medyayı da geçtim google arama motorunda adı soyadıyla arıyorum
Biz çok fenayız ya

İnşallah reklamlara çıkarız her reklam arası bizi görürler
Bu reklamlara niye bu kadar taktım ben

Sakinkal kuzum sen spiroya sıpa dedin dedindün akşam güldür güldür'de doğukan manço vardı.Babasının "arkadaşım eşşek" şarkısını çalınca bende spiro için kendimi dinliyor buldum.
Hiç haber göndermedin o günden beri.yoksa bana küstün mü unuttun mu beni
Ayrılık geldi başa katlanmak gerekseni çok çok özledim arkadaşım eşşek
tüm eski dostlarımdan bir haber yolla spirooooooo

Dun dayanamayip stalkladim işin tuhafi o anliyor stalkladigimi da sonra sen beni cok seviyosun diyor

Senin spiroya mesajindan sonra bende soyle bi mesajla noktalayim

"ya sev ya terk et ben yapamiyorum sen yapta kurtar beni senden"...

Dun dayanamayip stalkladim işin tuhafi o anliyor stalkladigimi da sonra sen beni cok seviyosun diyor

Senin spiroya mesajindan sonra bende soyle bi mesajla noktalayim

"ya sev ya terk et ben yapamiyorum sen yapta kurtar beni senden"...

Valla kurtarsınlar kuzum bizi bu çıkmazdan
Yettiniz spiro ve pythiamı üzen nofrost
eskiden kızlar naz yapardı.şimdi erkekler başladıEskiden kızlar çok mu naz yaparak aşık usandırdı da erkekler bu taktiğe geçti.spiro seni eşşekler dürtsün
niye eşşek emojisi yok talep ediyorum kadınlar kulübünden

Aminn

Valla biktik ya şekerim bu durumdan onlar icin hava hoş tabii birkere bir kizin pesinden koşuyorlar sonra sutten ağzı yanan birdahaki iliskilerinde naz pesinde koşuyor

Ama sonra dönüyorlar da ilgisizlkleri bize kaliyor dunya tersine dönmüş

Evet yonetimden spiro icin sipa bnm boyu devrilecesi icinde bir derin dondurucu kapağı imojisi rica ediyoruz

ahahahah biz üyeler kadınlar kulübünden başka emojiler talep ediyoruzzzz derin dondurucu kapağı çok alemsin.
ama ne yapalım kuzum öncekinden canı yandıysa bizim kabahatimiz ne?
şimdi başkasını sevsem bu kadar üzülme,hayal kırıklığı,bekleme ne olacak? spiroya kötü olmayan beddua ederim kasten ego yapıp o kadar beklettiyse spiro da bir gün aşık olsun onu da bekletsinler.beni alay ettiyse içinden onu da etsinler

Haha "kotu olmayan beddua" çok şirin ya

Seviyon sen bu sipayi ya kuzu

Donecekler bak gorursunnnnn ama biz artik istemiyor olucaz

Su yeniay bi dogsada rahatlasak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…