- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Benimde asıl burç yengeç yükselen akrep ebced değerine göre boğa çıktı :))) benim öküzle burçdaş olduk şimdiAnaaa ne ikizlermişim arkadaş yaa. Ecneb değerine göre de ikizler çıktım ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde asıl burç yengeç yükselen akrep ebced değerine göre boğa çıktı :))) benim öküzle burçdaş olduk şimdiAnaaa ne ikizlermişim arkadaş yaa. Ecneb değerine göre de ikizler çıktım ben![]()
ben sana yol yaparım bitanem nolcekBilmiyorum şu an için bir İstanbul yolu yok bende
Anaaa ne ikizlermişim arkadaş yaa. Ecneb değerine göre de ikizler çıktım ben![]()
Iism ebcedi arti anne ismi ebcedi ile bana biri bakmistinasıl bakılıyor canım ebcede göre burca gerçi nette vardır dur ben de merak ettim bakayım hemen belki ben de akrebimdir![]()
Hepsi rukus cidden ha berbat giynirleronaa nerden baktın kız bende kovayım ama bıterse bıter bendede acayıp gururluyumdur hatta ınatcıyımdırda hanı boylee sabrederım sabrederım ama bı yerde tamam derım ve gerı donusu olmaz ..ama yukselenım boga ondanda olabılır..hava grubu erkeklerıne gelınce ıkı uc tane arkdaşım var hayır gelmez eglencelı ınsanlar ama cıddıyet 0gercı kova kuzenım var tıpsızz ve gerızekalı sevgılısıne tapıyor ama ( azıcık gorumcelık yapıyım kızda koc burcu kızlar ustunuze alınmayın ama ne kadar koc kadını tanıyorsam hepsı rukus ve erkegı parmagında oynatıyor anacım 3 kısı tanıdım ucude oyle :)) tabı tesadufte olabılır
koc burcları benı taslıycak
saakaaa sakaaa
![]()
üzülme bitanem ben çoktan atlattım sizi ve falı bırakamadım sadeceAyy :// tersi cikiyosa insallah bana da tersi cikar uff senin durumuna uzuldm bitanem ya(
onaa nerden baktın kız bende kovayım ama bıterse bıter bendede acayıp gururluyumdur hatta ınatcıyımdırda hanı boylee sabrederım sabrederım ama bı yerde tamam derım ve gerı donusu olmaz ..ama yukselenım boga ondanda olabılır..hava grubu erkeklerıne gelınce ıkı uc tane arkdaşım var hayır gelmez eglencelı ınsanlar ama cıddıyet 0gercı kova kuzenım var tıpsızz ve gerızekalı sevgılısıne tapıyor ama ( azıcık gorumcelık yapıyım kızda koc burcu kızlar ustunuze alınmayın ama ne kadar koc kadını tanıyorsam hepsı rukus ve erkegı parmagında oynatıyor anacım 3 kısı tanıdım ucude oyle :)) tabı tesadufte olabılır
saakaaa sakaaa
![]()
üzülme bitanem ben çoktan atlattım sizi ve falı bırakamadım sadece
kapandı vallaha at emineye bir fal anında sana bir kısmet ,canım burada olmasa kimle dertleşeceğiz hiçbirinizin desteğinı unutamam kiBirakma tabi Lalecimfal bahane, dostluk sahane diyorum.
Fal baktirmaktan vallahi ksimetim kapandi, goruyor musunuz? Bu hafta hic evlilik teklifi almadim![]()
Hepsi rukus cidden ha berbat giynirler
onaa nerden baktın kız bende kovayım ama bıterse bıter bendede acayıp gururluyumdur hatta ınatcıyımdırda hanı boylee sabrederım sabrederım ama bı yerde tamam derım ve gerı donusu olmaz ..ama yukselenım boga ondanda olabılır..hava grubu erkeklerıne gelınce ıkı uc tane arkdaşım var hayır gelmez eglencelı ınsanlar ama cıddıyet 0gercı kova kuzenım var tıpsızz ve gerızekalı sevgılısıne tapıyor ama ( azıcık gorumcelık yapıyım kızda koc burcu kızlar ustunuze alınmayın ama ne kadar koc kadını tanıyorsam hepsı rukus ve erkegı parmagında oynatıyor anacım 3 kısı tanıdım ucude oyle :)) tabı tesadufte olabılır
saakaaa sakaaa
![]()
Birakma tabi Lalecimfal bahane, dostluk sahane diyorum.
Fal baktirmaktan vallahi ksimetim kapandi, goruyor musunuz? Bu hafta hic evlilik teklifi almadim![]()
Isim ebcedi nettetblolarda pek bulunmuyor normal ebcede gore arif arslanin esma zikri kitabinda 4444tane ismin ebcedi var ilgilenen varsaIism ebcedi arti anne ismi ebcedi ile bana biri bakmisti
Isim ebcedi nettetblolarda pek bulunmuyor normal ebcede gore arif arslanin esma zikri kitabinda 4444tane ismin ebcedi var ilgilenen varsa
Illaki birinin . Iradesini etkilemek icin degil ki ebced degisik bir ilim. ben esmaul husna okuyorum gunluk hayatta kitaplarini da okurum arif arslanin gayet guzelo kitanı nerden bulcaz kiBen netten ismime bakmıştım da zaten pek de ilgilenmiyorum bununla dua filan okunuyormuş da tehlikeli işler ben hoşlanmıyorum pek bu da birinin iradesini yönlendirmek gibi geliyor tabi yanlış düşündüğümü düşünen de olabilir sonuçta dua ama bence öyle
![]()
Illaki birinin . Iradesini etkilemek icin degil ki ebced degisik bir ilim. ben esmaul husna okuyorum gunluk hayatta kitaplarini da okurum arif arslanin gayet guzel
bende ismime denk gelen esmayı okuyorum taavsiye ederim canım evet arif arslan birde muhammed bozdağ istemenin esrarımı neydi bir kitabı var bu ay fal baktırmayıp kitap alıcam inşallah zaten öyle yapsaydım çok daha hayırlısı olurduIllaki birinin . Iradesini etkilemek icin degil ki ebced degisik bir ilim. ben esmaul husna okuyorum gunluk hayatta kitaplarini da okurum arif arslanin gayet guzel
Audreyimm çook kızdım sana çook.. Bende koçum hıhhhonaa nerden baktın kız bende kovayım ama bıterse bıter bendede acayıp gururluyumdur hatta ınatcıyımdırda hanı boylee sabrederım sabrederım ama bı yerde tamam derım ve gerı donusu olmaz ..ama yukselenım boga ondanda olabılır..hava grubu erkeklerıne gelınce ıkı uc tane arkdaşım var hayır gelmez eglencelı ınsanlar ama cıddıyet 0gercı kova kuzenım var tıpsızz ve gerızekalı sevgılısıne tapıyor ama ( azıcık gorumcelık yapıyım kızda koc burcu kızlar ustunuze alınmayın ama ne kadar koc kadını tanıyorsam hepsı rukus ve erkegı parmagında oynatıyor anacım 3 kısı tanıdım ucude oyle :)) tabı tesadufte olabılır
saakaaa sakaaa
![]()
Aslında Türkçe harf hata verir. Orjinali arapça olması gerekiyor ve tamamen farklı bir sonuç da çıkar ki büyük ihtimalle öyledir. Yani çok da sağlıklı bir sonuç değil aslındanete ecnebe göre burçlar yazdım canım oradan bir sayfa cıkıyor harfler var ayy dur bu kadar yazacağıma link atayımhttp://gizliilimler.tr.gg/Ebced-Hesab%26%23305%3Byla-Ger%E7ek-Burcunuzu-Bulmak.htm buradan baktım kuzucum
![]()
Aynen canim bende ismime bakan esmayi ve icimden gelenleri okuorumbende ismime denk gelen esmayı okuyorum taavsiye ederim canım evet arif arslan birde muhammed bozdağ istemenin esrarımı neydi bir kitabı var bu ay fal baktırmayıp kitap alıcam inşallah zaten öyle yapsaydım çok daha hayırlısı olurdu