- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahtsız meleklerız hepımız canım sende bızdensınnya ne bileyim tatlım hani ben de o kadar bildi dedim bunu da bilir ama resmen ters konuşmuş. belki de haklısınız o annelerimizden kalma bişe artık biliyoruz fal enerji işi sonuçtaya
bu topikteki tüm kızlar iyiki varsınız insanı ne güzelde teselli ediyorsunuz hepiniz ayrı ayrı birer meleksiniz
![]()
hayatım ama ne biliyim yani bizi de görmüyorki ekran başında. oraya yazmışım balık burcu diyoki çok duygusalsın balığın karakterini sayıyor. yapmaaa ya balık ve duygusal ne ilginç valla nokta atışısinirlerim o kadar bozukki yani boşa beklemiş gibi görüyprum kendimi o kadar telefon faturası da cabası. maddi sıkıntı çekiyormuşum hayatımda maddi sıkıntının m sini bilmedim ben
canımm bosver bılgeyı bana olumsuz degıldı,ama olay kıtap onerısı ve kuantuma,olumlu dusunmeye ordanda akıl vermeye falan baglandın mı bana gelıyyorlar![]()
Kızlar çok sinirliyim. kendime öfkeliyim en çok da falcılara öfkeliyim. akşam yazıcam demiştim. farklı bi hesap açıp rezzana bizim esas oğlanmış gibi fal attım. fal tam bir fiyasko. yok adım adım ayrılmamışız aniden ayrılmışızda yok aslında benim maddi sorunlarım varmış ondan kaçmışım da adamdan. yok görüşürmüşüz ama temmuz sonu olurmuş masa başında konuşurmuşuz ama bişey beklemeymiş de ( bana mayıs ortası sana deli divane döncek diyor) yok başka birini görüyormuş da. bi kere bu adam kızına tapıyor hiç mi kızı çıkmadı falında. yada adam çalıştığı firmada olabileceği en üst seviyede ama hala yükselme var diyor şirketimi satın alıcak bu adam? ev durumuna gelince bana evle ilgili bi konu demişti tesadüfi ona benzer bişe olmuştu çıktı yazmıştım hatta burda çok beğendim demiştim. azcık değiştirip adama da ev konusu demiş. yani resmen nabza göre şerbet kime ne sallarsam ya o kadar sinirliyim ki hepsi aynı. ben artık faldan da falcıdan da nefret eder oldum. adamı da beklemiycem artık aklındaysam sanki hapismi telefonumu yok niye aramadı bunca zaman? hepsinin caanı cehenneme yeter artık ya
Al bendende o kadar. Başkası adına fal atmak nedir ya.kim uydurdu bunu :) yapmayın Allah aşkına kızlar boşu boşuna para harcıyorsunuz.. Zaten kendi adımıza attığımız falı zor tutturuyorlar.birde başkasıymış gibi baktırıp onumu tutturacaklar.canım baska bır ınsan yerıne fal baktırmak ne kadar dogru ben bundan emın degılım acıkcasıı ...
senın enerjınle olan bırsey sonucta kı,yuzyuze bıle baktırmıyoruz bıze bıle ne kadar bılebılıyorlar kı ..
bu kadar yuklenmee kendıneee hepsı ıcın gecerlı bu ozellıklede kerız yenıle konulduklarımız,dunku olaylardan sonra hele ..
ama ben baskası yerıne fal atmayı saglıklı bulmuyorum![]()
Kızlar çok sinirliyim. kendime öfkeliyim en çok da falcılara öfkeliyim. akşam yazıcam demiştim. farklı bi hesap açıp rezzana bizim esas oğlanmış gibi fal attım. fal tam bir fiyasko. yok adım adım ayrılmamışız aniden ayrılmışızda yok aslında benim maddi sorunlarım varmış ondan kaçmışım da adamdan. yok görüşürmüşüz ama temmuz sonu olurmuş masa başında konuşurmuşuz ama bişey beklemeymiş de ( bana mayıs ortası sana deli divane döncek diyor) yok başka birini görüyormuş da. bi kere bu adam kızına tapıyor hiç mi kızı çıkmadı falında. yada adam çalıştığı firmada olabileceği en üst seviyede ama hala yükselme var diyor şirketimi satın alıcak bu adam? ev durumuna gelince bana evle ilgili bi konu demişti tesadüfi ona benzer bişe olmuştu çıktı yazmıştım hatta burda çok beğendim demiştim. azcık değiştirip adama da ev konusu demiş. yani resmen nabza göre şerbet kime ne sallarsam ya o kadar sinirliyim ki hepsi aynı. ben artık faldan da falcıdan da nefret eder oldum. adamı da beklemiycem artık aklındaysam sanki hapismi telefonumu yok niye aramadı bunca zaman? hepsinin caanı cehenneme yeter artık ya
oyumuu değiştirmeyee girdimm sankii adınızııı gördümm hiçç bilmiysannızz nasıll oy verdinizzYa arkadaşlar genelde takip etmeye çalışıyorum bu fallar nasıl bakılıyor ücretleri neler bilgi verirseniz memnun olurum
Hahhaha harikasin seruveni denemis sanirim arkadasoyumuu değiştirmeyee girdimm sankii adınızııı gördümm hiçç bilmiysannızz nasıll oy verdinizzaa eett rezzanaa oy atmışsınn baktırmışsınn iştee demekk
![]()
ben rezzandaa gördümm oyuuHahhaha harikasin seruveni denemis sanirim arkadas
Bende de face yok ama bir sekilde haberim olursa yazarim cnmben rezzandaa gördümm oyuuemineyee diyee rezzanaa girmişimm
geneldee sendee cıktımıı cıkmadımıı diceğimee oylaraa bakıyorumm artıkk
marplemm yaa senn burdasınn venüss gelirsee bi duyarsann facee yokk sürekli bakamıyorumm bana bi mesajj atsanaa kuzumm
![]()
ayy cokk sağoll vallaa yaaa kuzumm taktımm illee atcamm odaa girmedii keşkee geçenn atsaydımmBende de face yok ama bir sekilde haberim olursa yazarim cnm
ayy cokk sağoll vallaa yaaa kuzumm taktımm illee atcamm odaa girmedii keşkee geçenn atsaydımm![]()
Canım, ben severim rezzan ablayı çok uzun zamandır. Çok üzüldüm böyle olmasına ama bahsettiği kızın sen olmama ihtimali de var sanki :SKızlar çok sinirliyim. kendime öfkeliyim en çok da falcılara öfkeliyim. akşam yazıcam demiştim. farklı bi hesap açıp rezzana bizim esas oğlanmış gibi fal attım. fal tam bir fiyasko. yok adım adım ayrılmamışız aniden ayrılmışızda yok aslında benim maddi sorunlarım varmış ondan kaçmışım da adamdan. yok görüşürmüşüz ama temmuz sonu olurmuş masa başında konuşurmuşuz ama bişey beklemeymiş de ( bana mayıs ortası sana deli divane döncek diyor) yok başka birini görüyormuş da. bi kere bu adam kızına tapıyor hiç mi kızı çıkmadı falında. yada adam çalıştığı firmada olabileceği en üst seviyede ama hala yükselme var diyor şirketimi satın alıcak bu adam? ev durumuna gelince bana evle ilgili bi konu demişti tesadüfi ona benzer bişe olmuştu çıktı yazmıştım hatta burda çok beğendim demiştim. azcık değiştirip adama da ev konusu demiş. yani resmen nabza göre şerbet kime ne sallarsam ya o kadar sinirliyim ki hepsi aynı. ben artık faldan da falcıdan da nefret eder oldum. adamı da beklemiycem artık aklındaysam sanki hapismi telefonumu yok niye aramadı bunca zaman? hepsinin caanı cehenneme yeter artık ya
telvede bişey bildikleri yok,işte krediyle bizi bağlı tutuyorlar,yoksa bu güne kadar bişey bilmediler.salla tuttur hesabı.kızlar benimki ile biraz kavgalıyız detay vermeyim de burada yine fak krizim tuttu ne sorucam şu Bathsheba mı ne var ona baktıran var mı dedikleri çıkar mı biraz tuzlu ama nasıl bilen var mı. şu tellweden kurtulmam lazım ama kredim var onu bitirmek lazım
Canım, ben severim rezzan ablayı çok uzun zamandır. Çok üzüldüm böyle olmasına ama bahsettiği kızın sen olmama ihtimali de var sanki :S