• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

hayırlı olsun canım:) ani olması ne iyi olmuş. gerçekten güzel şeyler birdenbire oluyor, bekletmiyor insanı

cok tesekkür ederim canim darisi ba$iniza i$,ask ne bekliyorsaniz en güzel sekilde sonuclanmasi dilegiyle . Oguz atayin bir sözü vardir hatta onu o söz ile tanimistim “iyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. ya da hiçbir şey çıkmaz.” bu söze cok inaniyorum

Nisan herkese patladi diyorlardi , sana ugurlu geldi demek panpaaaaaaaa:KK50:

Cok merak ettim kimdir nedir nerde tanistiniz nasil oldu ozelden isrterim :KK50:
Panpa ben sana özelden anlatiyim durumumu :)

Ayyy ne güzelll :)) İnşalah hep böyle gider :nazar::nazar::nazar:
Darısı başımıza artıkk ne diyim
Bi Aminizi alırım :oops:

Cok tesekkürler canim tabiki darisi ba$iniza .. burdan sizlerin haberlerinizi takip etmeye devam ederim forumu birakmis degilim

Günaydin Kizlar

Güzel bir haber vermek icin geldim insallah bundan sonrasinda da böyle devam eder ve darisi burdaki tüm sevdigim arkadaslarimin ba$ina :KK19:
Bir iliskiye basladim nisan ayi basindan beri konusuyoruz her sey cok yeni ve güzel gidiyor simdilik
ilerisi ne getirir bilinmez ama haber vermek istedim :KK22:
Falcilar hakkinda bilen var mi derseniz yok kimse bilemedi diyebilirim hatta hicbiri bilmis degil bu durumu cok ani gelisti olay akisi..
Ooo hayırlı olsun thalixcim.. Allah tamamına erdirsin.. Hep mutlu ol
xenforo-smilies-kk60.gif

Günaydin Kizlar

Güzel bir haber vermek icin geldim insallah bundan sonrasinda da böyle devam eder ve darisi burdaki tüm sevdigim arkadaslarimin ba$ina :KK19:
Bir iliskiye basladim nisan ayi basindan beri konusuyoruz her sey cok yeni ve güzel gidiyor simdilik
Falcilar hakkinda bilen var mi derseniz yok kimse bilemedi diyebilirim hatta hicbiri bilmis degil bu durumu cok ani gelisti olay akisi..
kuzumm cokk mutluu oll:KK68::KK68: bilenn falcıı olmamışşş şaşırdımm yaa :KK19:

tesekkür ederim kuzum cok saol sende cok mutlu ol :)
evet falcilar foss cikti ben artik fal baktirmam bosa para vermek istemiyorum zaten cikmiyor..
baktırmaaa zatenn kuzumm bendee cokk baktırmıyorumm soğudumm salakk yerinee koyuyolarr bizii şurdaa okuduklarımlaaa soğudumm vallaa:KK51: cokk cokk sevindimm bebemmm:KK37:

Günaydin Kizlar

Ayy cnm cok mutlu oldum kesinlikle uzak dur faldan keske bende durabilsem nasil bi aliskanlik olduysa artik yemek icmek gibi ya....

Günaydin Kizlar

bu çok güzel bir haber,inşallah sonuna kadar iyi hayırlı olur,
bence bu konuda sorun yaşamadığın sürece fala baktırma,inşallah sorumn yaşamazsın,hadi bakalım hayırlı uğrlu olsun canım.

kızlar medyum fatima falalemde başlamış; Urminaa Urminaa tolin tolin kızlar 20 tl falı, derdini paylaşta su falı bakacakmış.
helal olsun valla bir kalemde tellweyi bırakmış. :KK55::KK55:

bende şimdi onu söyleyecektim, helal olsun. darısı saraylı, selena ve luna nın da başına.

kızlarrrrr. herkese merhabalarrr. nasılsınız? son durumlar ne? gözde olan falcılar bu ay kimler. yine hızlı bir dönüş yapmak istedim aranıza. :KK49:

Kızlar kuzenım bılgehatuna atmıştı son falını kredısı bıtsın dıye,ıkıncı kez attı hatta ılkını begenmıştı gelın gorunkı ılkınde olumlu olan kahve falı, tarotta olumsuza dondu . Ben telweden ayrıldıgım için yorum yapmıcam kuzende suan ıptal ettı uyelıgını buda son bu sıte ıle ılgılı yorumumuz aılecekk

ben bilge hatuna 2 kahve 1 tarot baktırdım aralıklarla hep aynı istikrarda gitti başka hesaptan attım yine aynı şeyleri
söyledi.bence arakdaşının kart seçerkenki enerjisinin büyük etkisi var.yorumcu senin kartların üstüne yorum yapmak zorunda sonuçta.tam zıttı şeyleri söyleyemez

kızlar medyum fatima falalemde başlamış; Urminaa Urminaa tolin tolin kızlar 20 tl falı, derdini paylaşta su falı bakacakmış.
helal olsun valla bir kalemde tellweyi bırakmış. :KK55::KK55:
çok sevindim ben kendi adıma:KK68:.. neyseki düzenli bir sitede olacak artık, kendisi için de hayırlı olmasını dilerim :KK37:

Günaydin Kizlar

Çook sevindim adına kuzum musmutlu ol her zaman darısı başımıza:KK15:

güzel dualarınız için çok teşekkürler kızlar iyi ki varsınız..Babamın durumu sağlıkla ilgili değil ama insanlar bazen iyilik yaptıgında onu kötülük olarak sana uyguluyorlar hayat acımasız...seviyorum sizleri...
Babamla ilgili bu durumu bilen de iki kişi oldu. Bir yolun var aylin,telwe bilge hatun..

Back
X