• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

baldanım su falında 7 kişi gördüm en son. hepsi bitsin bekler mi acep,
sen gündüz bak arada duruma, belki kahveyi açar.
bu falalem falan iyi oluyo ya, hangi falda kaç kişi bekliyo görüyoruz.

gündüz bakamam da artık eve girer girmez kollayacağım bakalım, pes etmek yok atacağım :KK62::KK25:

meşgul olduğu için atamıyorsun dimi? işte bu gece olmasa da yarın, sonraki gün, 20 tlde o bi süre daha=)

ama tam atacakken 20 tlden 40 tlye falan çıktığını görürsem, avantajlı uçak bileti kaçırmış gibi olurum. biraz üzülürüm=D

baldanım su falında 7 kişi gördüm en son. hepsi bitsin bekler mi acep,
sen gündüz bak arada duruma, belki kahveyi açar.
bu falalem falan iyi oluyo ya, hangi falda kaç kişi bekliyo görüyoruz.

bu arada su falı nerede yahu diyordum derdini paylaştan yapmış :KK9:

ben hiç baktırmamaya karar verdim 3 ay zaman verdiler bekliyorum naira onu seçeceksin dedi oğuzhan onu istemeyeceksin dedi oğuzhanın falı daha mantıklı geldi bana :)
Hayırlısı olsun canım, degdımı oguzhana baktırdıgına barı ben naıraya baktırdım seslı oldugu için cokda begenmıştım ılk yorumındakı tarıhler cıkmadı, ama nedense ben 2. Yıde attım hatta 3 kez baktırdım, zamana cok takılmamaya calışıyorum, oguzhan seslı olsa baktırırdım,formdada hıc duymamıştım, ama kuzenın yorumu gelsın cok begenırse belkı katına atarım:)) senin durumları fılan bılmışmı cnm

Hayırlısı olsun canım, degdımı oguzhana baktırdıgına barı ben naıraya baktırdım seslı oldugu için cokda begenmıştım ılk yorumındakı tarıhler cıkmadı, ama nedense ben 2. Yıde attım hatta 3 kez baktırdım, zamana cok takılmamaya calışıyorum, oguzhan seslı olsa baktırırdım,formdada hıc duymamıştım, ama kuzenın yorumu gelsın cok begenırse belkı katına atarım:)) senin durumları fılan bılmışmı cnm
Nairanın falınıda beğendim hakkını yiyemem oğuzhanla hemen hemen aynı şeyleri söylemiş sadece oğuzhan onu seçmeyeceksin demiş naira onu seçme ihtimalin yüksek demiş. Oğuzhanın beni şaşırtan nokta atışları vardı hatta oğuzhana fal atmadan önce eski erkek arkadaşım ve sevgilisi ile ilgili bir rüya görmüştüm benim rüyalarım çıkar genelde rüyamda gördüğüm durumu oğuzhanda anlattı bana şuan böyle şeyler yaşanıyor diye

cok tesekkür ederim canim :KK68:bir süredir internete giremiyorum cok gec okudum babanin rahatsizligini gecmis olsun acil sifalar diliyorum yarin kandil günü dualarimizi ihmal etmeyelim
duygusuz_girl duygusuz_girl bebeğim ben de dün dua ettim babana yarın da oruç tutucam iftar anında dua edicem canım Rabbim acil şifalar versin :KK43:( @thalix bebeğim senin adına da çok çok sevindim hayırlısı olsun @theraven tatlım sana da hayırlı olsun çok sevindim :))

@thalix , @theraven kızçeler, çok sevindimm.:KK37:. bu forumda böyle şeyler okuyabilmek öyle iyi geliyor ki bilemezsiniz.. ama lütfen bizleri de bırakmayın.. ara ara gelin ses verin :KK19:

duygusuz_girl duygusuz_girl geçmiş olsun babacığına..

Sağolun bitanelerim Allah razı olsun hepinizden...:anneadayı:
Ben bilgehatunu beğendim üç kişi fal attık ve düşüncelere kadar söyledi..Onun meryem olabileceği kanaatindeyim nedense.Çünkü kullandığı dil,cümleler aynı konumda.Ki ailevi problemimi de bildiği için önde benim gözümde...Birazcık kızmış bana olayların içine sen kendini dank diye atıyorsun diye haklı da.Naira patladı ben de . geçmişi silmişsin dedi ancak geçmiş geçmemiş bende. ki gerçekleşen tüm fallar da süregen ikilem olayının ortasındayım. mantık mı kalp mi? kalbimi kullanırsam mutsuz olur muyum,mantıgımı kullanırsam yıne mutsuz olur muyum soruları...mantık ile yürüdüğümde karsımdaki insan ciddi,el üstünde tutan,gözümün içine bakan ve benimle evlenmeyi düşünen biri..ama onu üzmekten de korkuyorum. hep şey olur ya tam yoluna koyarsın her şeyi geçmişindeki insan dank diye ben geldim der..babamın problemi malum..onun da babasıyla ilgili yaşadığı problemi varmış.yine aynı zamanda aynı şeyleri yaşıyoruz.kız daha çok kudurmuş modda.arkadaşlarımla da problemi var galiba..iyice çığrından cıktı.. x ise o kız yanındayken öf,pöf şeklinde kimsenin gözünden kaçmıyor..taşınan 'mal' gibi.. kendini zorla sevdirmeye çalışıyormuş.benim sevgim ikimize de yeter klişelerini uyguluyor.böyle yapacagına x'in duygusuzu hala sevıyorum cümlelerini de duysa güzel olacakta neyse..

17.30 da attım bekliyorum pek ilerletmedi fatima :( meraktan çatlayacağım

Nairanın falınıda beğendim hakkını yiyemem oğuzhanla hemen hemen aynı şeyleri söylemiş sadece oğuzhan onu seçmeyeceksin demiş naira onu seçme ihtimalin yüksek demiş. Oğuzhanın beni şaşırtan nokta atışları vardı hatta oğuzhana fal atmadan önce eski erkek arkadaşım ve sevgilisi ile ilgili bir rüya görmüştüm benim rüyalarım çıkar genelde rüyamda gördüğüm durumu oğuzhanda anlattı bana şuan böyle şeyler yaşanıyor diye

pisicim senin favorilerin kimler?

Arkadaşlar şu ana kadar baktırdığım dalların yüzde 90 patladı adam beni seviyordu dönecekti o kızı sevöıyordu ama en komığı nişanlandı ve evlenıyor bır ay sonra buna son zamanlarda naira da dahil

Kızdığım İlkay be deniz falalem , serüven HAKLI çıktı insan olumsuzu duyunca saçmalıyorlar dese de bilen bitek onlar

Melih gür kaderin dedi
Rezan abla muhakkak dönecek dedi
Selim imer konuşacaksınız dedi
Naira gelecek devam edelim diyecek sen kabul etmeyeceksen dedi
Hülya Demir sensiz yapmaz dedi
Haleh evlilik var onunla dedi

Daha niceleri ve şimdi şu an için sadece fatmaya baktıracagım ve fal benım için bitecek evet biliyoruz geleceği Allahtan başka kimse bilmez hiç mi kalp gözü açık insan kalmamış anlamadım bari anı tuttursalar

Neyse çok uzun oldu arkadaşlar herkese iyi geceler

Arkadaşlar şu ana kadar baktırdığım dalların yüzde 90 patladı adam beni seviyordu dönecekti o kızı sevöıyordu ama en komığı nişanlandı ve evlenıyor bır ay sonra buna son zamanlarda naira da dahil

Kızdığım İlkay be deniz falalem , serüven HAKLI çıktı insan olumsuzu duyunca saçmalıyorlar dese de bilen bitek onlar

Melih gür kaderin dedi
Rezan abla muhakkak dönecek dedi
Selim imer konuşacaksınız dedi
Naira gelecek devam edelim diyecek sen kabul etmeyeceksen dedi
Hülya Demir sensiz yapmaz dedi
Haleh evlilik var onunla dedi

Daha niceleri ve şimdi şu an için sadece fatmaya baktıracagım ve fal benım için bitecek evet biliyoruz geleceği Allahtan başka kimse bilmez hiç mi kalp gözü açık insan kalmamış anlamadım bari anı tuttursalar

Neyse çok uzun oldu arkadaşlar herkese iyi geceler
ilkay olumlu konustu ama patladı ha vay beee bende onu olumsuzluk abidesi bılırdım :KK57: senın adına cok uzuldum ya ama bılemeyızkı belkı adamda sana cektırdıklerını o kadından cekıcek inşallah sen cok mutlu olursun:KK51:

Back
X