Hayırdır arkadaşım üzme kendını harap etme lütfen ne fallarımız patladı ferah tut içiniKızlar aglıyorum sabahdan beri fatıma soruma verdıgı cevapta canımı sıkan bışey vardı,, o olursa dıye korkucagım bı ısım duydum suan cıkmasın yaa(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır arkadaşım üzme kendını harap etme lütfen ne fallarımız patladı ferah tut içiniKızlar aglıyorum sabahdan beri fatıma soruma verdıgı cevapta canımı sıkan bışey vardı,, o olursa dıye korkucagım bı ısım duydum suan cıkmasın yaa(
Kims sagligindan degerli degil guzelim .. gecmis gecmiste kaldi bugun ayaktasin guclusun ve istersrn herseyi basarabilirsin acilar geride kalicak ve hatirlwmayacgin gunler gelicek emin ol...Inan üzülmedim thalix sadece Allah'ım sen bilirsin dedim yoksa diyecek bir şey yok ilk zamanlar o kadar üzüldüm ki göğsümde 8 tane kitle çıktı ve ıkı Yıldır onunla uğraşıyorum değmez hiç kimse için arkadaşlar şu an daha iyi Anlıyorum Allah büyük Allah'ım hepimizi Kıymet bilenlerle karşılaştırsın
Fatıma ne kadar zaman verdi birde oğuzhan kuzenine ne kadar zaman verdi canımGenelde olumlu falları ama meryem fatıma kuzenede bana da olumsuz dedıler meryem olumlu olumsuz cıkmadı fatıma beklemede
Canim sakin ol sen mi isim sormustun tam anlamadim ama yoksa birsey mi ogrendin lutfen sakin ol hangimizin hangi fali cikti kiKızlar aglıyorum sabahdan beri fatıma soruma verdıgı cevapta canımı sıkan bışey vardı,, o olursa dıye korkucagım bı ısım duydum suan cıkmasın yaa(
Sinirlendim gece gece...Bu telwe için toplu olarak bişey yapsak mı acaba?
arkadaşlar dikkat ettiyseniz fal sepeti fal alemi bir süre sonra falları siliyor çok kurnaz davranıyorlar daha sonra okuyup fallarının patladığını söylememek için onlarca nesibeye Rezzan ablaya vs baktırdığım fallar var ve onun gibi bir sürü fallar hiç birine ulaşamıyorum hakkını yemeyeyim bu konuda telve en iyisi 3 yıl önce dahi baktırdığım falları dinleyebiliyorum
nesibenin neferimisin helal ederim etmem seni ne ilgilendirir boyle abartili yorumlara kandikta ondan attik iki uc kez hem seni ilgilendirmez para benim zaman benim helal etmiyormus bana nesibe neyi etmiyor dediklerinin biri cikmadi.burasi ozgur bir platform kasma kendini herkesin agzi var kendini savunur.ayrica madem yorumlara saygisizlik o zaman sende telveye takipcilerine saygisizlik yapiyorsun.nesibe bana hakkini helal etmiyormus saatlerce beklet cikmasin dediklerin sonrada yok olmadi de bir onceki fallarinla celis sonrada hakkini helal etme...etmese etmesin kimin kimde hakki kaldigi belli o paralar kolay kazanilmiyor.yok uyariyor tum yorumcular uyariyor bu nesibeye aitmis gibi konusma.benimde begendigim yorumcular var burda olumsuz konusuyorlar onlara neferlik yapmiyorum.begenmedim varmi diyecegin ve seni hic mi hic ilgilendirmez hatta nesibeyide ilgilendirmez.samimiyetime laf soylemek sana kalmamis sana laf soyleyen yok nesibeysen bilemem ama....
Sevdalibasim benim sinirlenmem o kadar uzun uzun savunmasi bizlerinde begendigi yorumcular var oyle savunmuyoruz...fal cikar cikmaz tabiki kabulumdur fala inanma falsiz kalma bu soz yerinde bir soz ama iddali soylemler ardindan olmamasi bu can sıkıcı.herkesin kendince iyi ve kotu yorumlari var.saygi duyuyorum ama nefer olmaya gerek yok.ayrica bana olumsuz bile konusmadi ama olmadi tarihler olaylar olmadi.bunu paylastim karsimda sanki nesibe var yazmista yazmis ssana katılmıyorum Nesibe nin bana söylediklerinde çıkan var çıkmayan var kimse zor fal attırmıyor çıkmıyorsa çıkmıyor de atma
hangi falcının falı yüzde yüz herkese çıkıyor ki
Faldir tabi cikadabilir cikmayada bilir ama bir yorum yazdim sanki nesibe karsimda yazmista yazmis.hepimiz her yorumcuyu denemiyormuyuz kimini bir kez kimini iki uc kez.bende olumlu konustugu icin uc kez gittim dediklerinin tersi cikti bunuda herkes gibi burda ozgurce paylastim.bunda ne varya.senin gibi uzatmadan yazsa yanmiyacam uzun uzun savunmus.begenmedim ovguler iyi de elestirimi kotu oluyor.elestiriye acik deilse yapmasin bu isi.bir nevi tuketiciyim ben ve memluniyetimide memluniyetsizligimide paylasacam tabi.sana katılmıyorum Nesibe nin bana söylediklerinde çıkan var çıkmayan var kimse zor fal attırmıyor çıkmıyorsa çıkmıyor de atma
hangi falcının falı yüzde yüz herkese çıkıyor ki
nesibenin neferimisin helal ederim etmem seni ne ilgilendirir boyle abartili yorumlara kandikta ondan attik iki uc kez hem seni ilgilendirmez para benim zaman benim helal etmiyormus bana nesibe neyi etmiyor dediklerinin biri cikmadi.burasi ozgur bir platform kasma kendini herkesin agzi var kendini savunur.ayrica madem yorumlara saygisizlik o zaman sende telveye takipcilerine saygisizlik yapiyorsun.nesibe bana hakkini helal etmiyormus saatlerce beklet cikmasin dediklerin sonrada yok olmadi de bir onceki fallarinla celis sonrada hakkini helal etme...etmese etmesin kimin kimde hakki kaldigi belli o paralar kolay kazanilmiyor.yok uyariyor tum yorumcular uyariyor bu nesibeye aitmis gibi konusma.benimde begendigim yorumcular var burda olumsuz konusuyorlar onlara neferlik yapmiyorum.begenmedim varmi diyecegin ve seni hic mi hic ilgilendirmez hatta nesibeyide ilgilendirmez.samimiyetime laf soylemek sana kalmamis sana laf soyleyen yok nesibeysen bilemem ama....
Tabi ki herkes yorum yazmakta serbesttir ancak "Öven övene iyi reklam patlatmış" diyerek kimse kimseyi reklamcılıkla suçlayamaz...İşte burada haddini bilmesi gerekir insanın... Nesibe için yorumlarımı fal sepetinde yapmışımdır burada yorum yapmamışımdır...Ancak yukarıdaki basiretsiz cümle fal sepetinde Nesibe için yaptığım olumlu yorumlar vasıtasıyla bana cevap hakkı doğurur,bende buradan cümlenin sahibine hak ettiği cevabı yapıştırırım...ben nesibeye 5 kez baktırdım anda çok güzel insanı şaşırtıyor ama gelecek tamamen fos çıktı neden baktırdım derseniz ilk anda o kadar çok inanıyorsunuz ki nasıl bilebildi diye daha aradan kısa bir zaman geçmeden yeniden baktırmak istiyorsunuz ne söyler acaba diye ama daha sonra fallarını incelediğiniz zaman bakıyorsunuzki hiç bir şey bilmemiş ve ben bir yılı aşkındır kendisine baktırmadım hatta siteye ilk girdiği zaman ilk baktıran bendim o zaman yazılı fal bakıyordu her kez deneyimlerini olumlu veya olumsuz buraya yazmakta serbestir
Sakın sıkma canını,Allah istedi de sende aldın hayatına başkasını...Emin ol vardır her şeyde bir hayır kuzum...Bu belki aklını başına getirir...aynen öyle balım bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..
Falcı dediği için mi ağladın ?yapma canım lütfen.. kendine gel biraz.. sen niye bu kadar kaptırdın fallara ?? Kendine kötülük ediyorsunKızlar aglıyorum sabahdan beri fatıma soruma verdıgı cevapta canımı sıkan bışey vardı,, o olursa dıye korkucagım bı ısım duydum suan cıkmasın yaa(
Şimdi zeka seviyenle ilgili bir yorum yapsam hakarete girecek olayNefer tari ismine bile bakmadim gormem iyi oldu sen kendini nefer yaptin.sen bir yorumcu icin bu kadar basitlesiyorsan yazik sana.ben kimsenin reklamini yapmadim ekmege ihtiyacim yok ama srnin oldugu belli sen geldin yazdin ben deil sana iyi neferlikler sana gulemedim bile.elestiriye gelemiyorsan yapmiyacaksin bu isi nefer gorunumlu nesibe...
Grey haklı kuzum geleceği ALLAH bilir,iyii düşünFalcı dediği için mi ağladın ?yapma canım lütfen.. kendine gel biraz.. sen niye bu kadar kaptırdın fallara ?? Kendine kötülük ediyorsun
Şimdi zeka seviyenle ilgili bir yorum yapsam hakarete girecek olayEvet Nesibeyim ben ve sekiz senedir bu siteye üye olup binlerce yorum yapıp,bir çok üye ile gerçek hayatta arkadaşlıklar kurarak yerimi sağlamlaştırdım ki 8-9 sene sonra falcılığa başladığımda reklamımı iyi yapayım :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Cok va[/QUOTE
sen gercekten basitsin...ve tam bir mahalle karisi gibisin.yazdiklarin ortada.istedigimi yazarim seni ilgilendirmez.senden fazlasiyla zekiyim supen olmasin.kimsenin avukatligini beresten yapmiyorum....yeter istedigini yaz sana yazmiyacam.sen cunku seviyeyi dibe cekmeye cok meyillisin.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))