• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Nairaya farklı hesaptan farklı isimle fal attım kadın ısrarla aynı şeyi diyor.. ama gelecegi uc aşamalı Oldu bu sefer. Geçmişteki kişi, şimdiki ve gelecekte olmak üzere üçe ayırmış. Gelecekteki insanı tarif ederken yine geçmişimde yer alan kişiyi demiş. Fallarim da değişen iki nokta var her falcı imkansız dedigin şey olacak ne dersen de diyor ve bu sefer temmuza gitti tarih.. ileri ata ata güm olacak her şey ☺
İnşallah çıkar hepsi canım benimm :KK36: ben şu nairaya bi daha fal atayım bari durumu da olduğu gibi anlatayım çok genel bi soru sormuştum sonucu olumluydu ama içime sinmedi benim. Bakayım bi de herşeyi bütün olumsuzluklarımı bilerek yorum yapsın :KK73: famaya da bi su atayım desarj olup döneyim bari kıbrısa

İnşallah çıkar hepsi canım benimm :KK36: ben şu nairaya bi daha fal atayım bari durumu da olduğu gibi anlatayım çok genel bi soru sormuştum sonucu olumluydu ama içime sinmedi benim. Bakayım bi de herşeyi bütün olumsuzluklarımı bilerek yorum yapsın :KK73: famaya da bi su atayım desarj olup döneyim bari kıbrısa

bu fama tellwede mi bakıyo ben baktım göremedim

Kızlar geçtiğimiz ağustostan beri çoook fal baktıran biri olarak tek tek yazıyorum,

Rezzan abla falalem : bende tutmadı. İlişkiniz evliliğe gidecek dedi ama 1 hafta sonrasında ayrıldım. Geçenlerde yine atmıştım, onda daha tutarlı konuştu ama Mayıs başında arayacak dedi. Beklemedeyim

Serüven tellwe kitapfalı : Bana çok toz pembeydi, sanki sadece mutlu olmam için yazmış gibiydi ve 1 2 sene sonrası ile ilgili konuştu. Beğenemedim.

Selena tellwe: Bildiği şeyler olmuştu ama o da ayrılmayacaksınız aklı başına geldi demişti. 3 gün sonra eski sevgilisi ise bastım benimkini. Patladı yani. Duvarına da yazmıştım böyle böyle diye, kadın falın çıkmadığına değil sana üzüldüm boşver demişti.

Hüma Bal binnazabla : çok dobra bir insan. Bana açık açık ayrılacağımı söyleyen tek kişiydi ve dediği oldu. geçenlerde yine attım farklı bir isim ile (çünkü ilkinde inanmayıp kötü puan verdiğim için beni reddediyordu bende başka isim aldım) durum tespitleri son derece iyi. Ama bana zaman vermedi, şu tarihte dersem kandırmak olur seni dedi.

Fama biryolunvar : Kahve attım ona, güzel noktaları oldu beğendim ama olumsuzdu. Yinede güzel bakıyor hatun.

Naira falalem : Kahve attım bugün. Çok ama çok beğendim. Geleceği bilecek mi göreceğiz ama durum tespitinde başarılıydı.

Selin imer binnazabla : Başlarda bana baya tutturuyordu yakın geleceği ama sonradan çıkmamaya başladı.

Maya Demir binnazbla : o puanı hak etmediğini düşünüyorum, konuşma tarzı yayık yayık, tiki kızlar gibi konuşuyor ve sürekli aynı tekrarı var.

Fatima falalem : ben tellwedeyken atmıştım, Mayıs sonu dedi daha beklemedeyim ama buradan bir kaç arkadaşa özelden atmıştım falımı, çok gelecek odaklıydı, geçmişime dair nokta atışı yok. Bir de dua önermişti. O yüzden kararsızım tarihi bekliyorum.

Meryem Falalem : bu kişi çok tutulsada ben de tam bir fiyaskoydu.

Denemek istediklerim ise, elif ışık, venüs amber ve nesibe. Onları da deneyince yazarım:) Umarım yarar işinize.

Kizlar , Fama'yi yakaladim ama bence Fama, Fama degil.

Tellwe deki falinda Fama imlayi son derece duzgun kullanmis, cumleler buyuk harfle basliyor; anlatim da duzgun, cumle dusuklugu vs. yok.

Simdi gelen falla Turkcenin alakasi yok:KK30: Bu falda bir nokta atisi , soke edici bir sey goremedim, cumleler yuvarlak, cogu an tespiti de yanlis . Bilemedim kizlar, siz ne dusunuyorsunuz?

Nairaya güvensem mi bilemedim bir kaç kişi pembeci demiş bana baktığı falda olumluydu ama kadının hakkını yemeyeyim eski sevgilimin ilişkisi olduğunu söylememiştim kendisi bildi ilk benden duyduysan üzülme falan dedi
Bana da pembeci geliyor kuzum inanmadım dediklerine.. hep mutlu oluyoruz ona göre bir türlü goremedim..

Tellwe deki falinda Fama imlayi son derece duzgun kullanmis, cumleler buyuk harfle basliyor; anlatim da duzgun, cumle dusuklugu vs. yok.

Simdi gelen falla Turkcenin alakasi yok:KK30: Bu falda bir nokta atisi , soke edici bir sey goremedim, cumleler yuvarlak, cogu an tespiti de yanlis . Bilemedim kizlar, siz ne dusunuyorsunuz?
Hadi ya ben de fal attım bekliyorum kuzum güme gitti demek ki

atma kuzum nairaya boşa gitmesin paran ben de famaya attim bekliyorum

Naira yerine oğuzhana at bence canım

Benimde inanasım yok onun dediğine göre hala beni seviyo
Belki doğrudur bana da geçmişi unuttun diyor ama hayatımda öyle ya da biri var bilemedi yani iyiye gidiyor her şey dedi tam tersi ailevi sorunlarım var.. gitti boşa ikinci defa

atma kuzum nairaya boşa gitmesin paran ben de famaya attim bekliyorum
Bugün tekrar online olmaz herhalde fama yarın kısmetse bekliycem onu
Naira yerine oğuzhana at bence canım
canım oğuzhan aşk falında fenomen bilmem ne diye iddialı iddialı yazılar yazınca bi antipatik geldi bana ya :) ama sen beğendin mi baktırdın mı? Beğendiysen atayım bari

Eski sevgilinin duyguları hakkında ne dedi peki canım
Duyguları hakkında bir sey demedi gelecek yarım kalma var ama sen simdikini de istemeyeceksin başkası olacak dedi. Simdi ki mantik ile ilerliyorum ama sonu olmaz yani ben aşık olacakmışIm ama öyle durumda olamaz birini silmeden digerine zor oluyor baslamam gecmisi silmissin dedi Silemedim..

Canım ben famaya daha önce hiç baktırmadım hoş şimdi de baktırmadım ama, hani burda falalemin sahibi kimse artık rezzan abla olduğu iddia edilmişti ya, rezzan abla famayı al siteye falan denmişti :) sanki o muhabbetten sonra oynanan bi oyun gibi geliyor bana bu fama fatima olayı :)

canım oğuzhan aşk falında fenomen bilmem ne diye iddialı iddialı yazılar yazınca bi antipatik geldi bana ya :) ama sen beğendin mi baktırdın mı? Beğendiysen atayım bari
Ben kararsızım canım mantıklıydı falı ilk attığımda beğendim şuan bişey diyemiyorum 2 ay zaman verdi kahvede iyi değil sanırım atacaksan katina at

canım tekrar okudum falını fama nın görünce zaetn kasımda atmışım.
ben o sıra sadece takıntılı bir çook eski sevgilim var onla görüşmüştüm onu sormak için atmıştım falı mesela.
bu çocukla ilgili herşeyi bildi. işte olacak bi kaç şey söyledi( ki oldu) bide son 2 satırda işimden bahsetmişti mesela hiç üstünde durmamıştım. Demişti ki sen ani bi kararla 5li vvakitte işten ayrılıcaksın. işte huzursuzluk olcak falan filan hemen karar vericeksin diye. ocakta ben işten ayrıldım tamda dediği şekilde aniden karar verdim ve huzursuzluk yaşadığım için ayrıldım. tatsız olaylar oldu. işten ayrıldıktan sorna aklıma geldi fama ama o günden beri kayıptı:)
Canim cok tesekkurler senide ne zamandir forumda gormuyordum banasa isle ilgili bisiler dedi cok kotu deil ama yinede aklim takildi biraz

fama
Bir yolun var da online su anda

Duyguları hakkında bir sey demedi gelecek yarım kalma var ama sen simdikini de istemeyeceksin başkası olacak dedi. Simdi ki mantik ile ilerliyorum ama sonu olmaz yani ben aşık olacakmışIm ama öyle durumda olamaz birini silmeden digerine zor oluyor baslamam gecmisi silmissin dedi Silemedim..
İnşallah ondan daha iyisi girer hayatına o dengesizin adını bile unutursun. Bana oğuzhanda nairada sana karşı hala duyguları var ama inatçı biri ilişkisi gitmese bile ite ite götürüyor dedi bana mantklı geldi çünkü ddikleri gibi çok inatçı biri ve yeni sevgilisi akrabası arada aileler var sevmese bile mantığıyla hareket eder ayrlmaz bir süre o kızdan

Back
X