• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

yahu ben msj yazarken bile bi sürü ilerlemiş sayfalar.. şimdi alakasız kaldı benim yorum

kimsenin falı ile ilgili bilgi almadım kabul fatimanın söylediğini ilettim istemsizde olsa köpürdüm lakin suçlandım buna gelemem ben. neyse farkında olmadan kırdığım varsa kusura bakmasın.ben buradaki üyeliğimi sildiriyorum. kesinlikle ben böyle hadsizliğe kişiliksizliğe gelemem.

inşallah dolanır canım inşallah evet beni suçladığın için diyorum Allah havale ediyorum seni.

GidiyorumBuSehirden GidiyorumBuSehirden sen naapmışın yaa :KK14: beddua edilir mi böyle bişey için ? sen kendini savunursun geçer gider.. inan bana da özelden ne suçlamalar geliyor.. ama hiç sallamaım.. ben kendimi biliyorum

kimsenin falı ile ilgili bilgi almadım kabul fatimanın söylediğini ilettim istemsizde olsa köpürdüm lakin suçlandım buna gelemem ben. neyse farkında olmadan kırdığım varsa kusura bakmasın.ben buradaki üyeliğimi sildiriyorum. kesinlikle ben böyle hadsizliğe kişiliksizliğe gelemem.
Hemen sildir

Aynen öyle. Ben kendi durumumu paylaştım sadece. İki hafta içerisinde birbirinden alakasız iki fal yorumu yapmasından bahsettim Fatimanın ve BENCE o kadar beklemeye değmeyecek biri olduğunu paylaştım. Hepsi bu. Onun arayıp da edip de iki kişi ile konuşup burada dillendirmesi ne saçma.
Canm bişey sorcam.. ikinci falını attığında ilk falını bilerekmi k
Hele anlık her şey değişebilir demesi bir falcının söyleyeceği en son cümle olmalı:)) Gerçekten çok güldüm bu davranışına..
Canım bişey sorcam. Ikinci falda ilk falını bilerekmi yorumladı. Kaderin değişti, artık sana dönmez gibimi konuştu..

GidiyorumBuSehirden GidiyorumBuSehirden sen naapmışın yaa :KK14: beddua edilir mi böyle bişey için ? sen kendini savunursun geçer gider.. inan bana da özelden ne suçlamalar geliyor.. ama hiç sallamaım.. ben kendimi biliyorum
Ben baskasinin agzindan bana ait birseyi ne olursa olsun duymak istemem istemeyecegim de sikayetse bu suclamaysa evet suclama yanlis isler

Canım bişey sorcam. Ikinci falda ilk falını bilerekmi yorumladı. Kaderin değişti, artık sana dönmez gibimi konuştu..

Hayır tabiki:) İlk falında döner mi bir anda sebepsiz gitti demiştim. Bana mayıs sonu gibi dönecek başka problemleri var sen aklındasın hatta evlenme niyeti ile gelecek demişti. Dün attım falalemde. Bu kez de o dönmez ondan hayır yok sana temmuzda yeni bir tanışma var dedi. İkiside apayrı

sizleri de anlıyorum aynı şekilde :KK19:.. fala bakış açılarımız da çoğu noktada kesişiyor aynen, ama ben kendim bile 2 günde önemli bir kararımı değiştirmişken, değişimler bana garip gelmiyor.. bunu kendim bile öngörmüyordum çünkü..:KK14:

ama Burcu'nun falı çıkmamıştır, gelir yazar, fikrini beyan eder, elbette yazacak. ona itiraz yok.

GidiyorumBuSehirden GidiyorumBuSehirden ne de yüklenmeyin ya, çok iyi tanışmıyoruz kendisiyle ama art niyeti olduğunu zannetmem. kendisini ifade etmek isteyen biri için- bu kişi de sevdiği biri- aracılık etmeye çalışıyor. ben de burada sevdiğim birine başka yerde laf edilse, elbette aynen yapardım. fark yok.. Fatima çok hassas yapıda bir falcı, ne bileyim bir Venüs gibi profesyonel-soğuk değil, dert ediniyor işinin sonrasını da..
kızlar ben onunla ilgili objektif olamıyorum :KK45: insaniyetini seviyorum kadının :oops:

kimse benim yorumlarımdan etkilenip davranmasın..bunu da yeri gelmişken not düşeyim de..:KK66:

Urmına sevdıgın bırıyle ılgılı dusuncelerın ıkı hafta içinde değisir mi ?
işle ilgili bir tercih değil,anlaşma deil bu ask ..
kesin ve net sana kaderin donucek ölüp bıtıyor denilip sonra karsına baskası cıkıcak demek falı cıkmamıs demektir kimse bunu sorgulamıyor zaten kız fıkrını beyan etmis,bana çıkmadı demiş falcıda bunu egosuna yediremeyıp kader değişkendir demiş GidiyorumBuSehirden GidiyorumBuSehirden de dalga gecer gibi yorumda bulunmus bence bu terbiyesizlik ..

bu konu cok uzadı herkes kendince anlamak istediği gibi anlıyor ..

ben kendi adıma bir falcıyla bu kadar samimi olunmasını sağlıklı bulmuyorum ..

kesin ve net sana kaderin donucek ölüp bıtıyor denilip sonra karsına baskası cıkıcak demek falı cıkmamıs demektir kimse bunu sorgulamıyor zaten kız fıkrını beyan etmis,bana çıkmadı demiş falcıda bunu egosuna yediremeyıp kader değişkendir demiş GidiyorumBuSehirden GidiyorumBuSehirden de dalga gecer gibi yorumda bulunmus bence bu terbiyesizlik ..

haklısın konu uzadı da uzadı.. herkes birbirini kırmaya başladı.. kapansın bence de.. elbette de kapansın dediğim, falı çıkmayanlar da yazsınlar, o konuda kapansın demiyorum :KK15:

şimdi bana da çıkıp Fatima sen misin denecek yoksa :KK45:

Ben de bu durumu hoş karşılamıyorm . :KK20:

Son düzenleme:
Ben de bu durumu hoş karşılaşmıyorm . :KK20:
kızlar, ben fatima ile tlfda filan görüşmüyorum, hatta tellwe de çok istediydim de vermemişti telini.. hala da vermedi.. keşke de verse de şu sitelerle uğraşmasam..

ben bunu yanlış bulmuyrum, e Yiğite de telden ulaşıyoruz biz.. ne alaka? samimi olunmasına gelince, samimiyetin tanımı nedir ? Cherry ile samimiyiz ama ne o, ne de ben onun adını-sanını bilmem etmem.. ama bence samimiyiz..

ahahaha gün sonunda forumdan şutlanıcam kesin :KK70::KK70:

şimdiden hakkınızı helal edin hepiniz de.. şimdiden yazayım özetle: ben Ftima değilim, Selma sen bedduada haksızsın, Fatima lütfen bu kadar hassas olma, salla gitsin herkes memnun olacak diye bişey yok, Cherry işine asıl, Marple allah her şeyi gönlüne göre şekillendirsin, sevenler ayrılmasın, işsizler iş bulsun, ben de şu sınavları geçeyim :KK75:

ahahaha gün sonunda forumdan şutlanıcam kesin :KK70::KK70:

şimdiden hakkınızı helal edin hepiniz de.. şimdiden yazayım özetle: ben Ftima değilim, Selma sen bedduada haksızsın, Fatima lütfen bu kadar hassas olma, salla gitsin herkes memnun olacak diye bişey yok, Cherry işine asıl, Marple allah her şeyi gönlüne göre şekillendirsin, sevenler ayrılmasın, işsizler iş bulsun, ben de şu sınavları geçeyim :KK75:

haklısın canım beddua etmemek lazım haddimi aştığım için forumdan özür dilerim. artık yazmayacağım burada; kim ne derse desin suçlama yaparsa yapsın yemin olsun ki susacağım.

kızlar, ben fatima ile tlfda filan görüşmüyorum, hatta tellwe de çok istediydim de vermemişti telini.. hala da vermedi.. keşke de verse de şu sitelerle uğraşmasam..

ben bunu yanlış bulmuyrum, e Yiğite de telden ulaşıyoruz biz.. ne alaka? samimi olunmasına gelince, samimiyetin tanımı nedir ? Cherry ile samimiyiz ama ne o, ne de ben onun adını-sanını bilmem etmem.. ama bence samimiyiz..
telden ulasmakta sorun yok ama bırının falını baskasına anlatması falcı ıcın ne kadar etık?ben atıcaktım fatımaya kafamda soru ısaretı olustu nasıl guvenıyımkı ya baskasına anlatırsa urmıcan?:KK64:

Back
X