- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benimkide arkdsndan haber aliyomus ne desem yetistiriyomus ya.Takipte olması gayet normaldir..biz nasıl merak ediyorsak onlarda sosyal medyadan ne yaşıyoruz ne yapıyoruz merak ediyorlar diye düşünüyorum
Sagol balimçok sevindim tatlım, mutluluklar![]()
benim çok iyiydi valla..Kizlar bu arada fama' ya da baktirdim ve cok kotu ya hem kisa hem de hic isabet yokfatima mi fama mi diye kiyaslanmasina bile sasirdim, fatima en azindan ayrilik oldugunu bilmisti, fama sanki ben platonik takiliyorum gibi yazmis :)) arada kaldiysaniz fatima diyorum ben
Gerçekten hobi olarak yapıyor belli hiç kimseye çıkmamış falı :) Şu kızcağızın yorumundan sonra nereye gidecek bu işin sonu diye okuyorum ve herkesin ilk cümlesi şu " bN çıkmadı falı ama asla öyle biri değil kendisi" . Bu nasıl bir savunmadır yahu. Hiç birinize çıkmamış falı ve iyidir hoştur diyorsunuz. Çıkmıyorsa falları bakmasın, bilmiyor demekki bu işi. Fal bakmayı bilmediği halde bakıyorsa bu da insanların parasını haksız yere almasıdır. Bu doğru mu peki ?Kizlar venus asla oyle biri degil bana da cikmadi fali ben daha yeni fal olayina girdiimde gunluk fal atan bi insandim kendisi beni uyardi zaten ona 2 fal yolladim arada zaman olsun kendine bunu yapma diye ha fali ciktimi hayir ama bende ilk defa birinin bu sekilde itham edilmesini kabullenemem yani oyle biri olsa zaten hergun alim yapar sirf takipcileri var diye giriyo ben venusun buna ihtiyaci oldugunu dusunmuyorum asil o hobii gibi yapiyo bu isi buna ihtiyaci filan yok
Gerçekten hobi olarak yapıyor belli hiç kimseye çıkmamış falı :) Şu kızcağızın yorumundan sonra nereye gidecek bu işin sonu diye okuyorum ve herkesin ilk cümlesi şu " bN çıkmadı falı ama asla öyle biri değil kendisi" . Bu nasıl bir savunmadır yahu. Hiç birinize çıkmamış falı ve iyidir hoştur diyorsunuz. Çıkmıyorsa falları bakmasın, bilmiyor demekki bu işi. Fal bakmayı bilmediği halde bakıyorsa bu da insanların parasını haksız yere almasıdır. Bu doğru mu peki ?
Venüs ile ilgili dönen sayfalara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Üşenme oku derim , yazdığım cümleyi söyleyen 8-10 kişi göreceksin. Bozuk saat bile günde 2 defa doğru gösterirmiş, seninkinin olacağı varmış demek ki :) Zaten bir falcı olacak diğeri olmayacak diyor. Zaten olay da ya olur ya olmaz :) Kim tutturursa o bilmiş oluyor. Yazı turaya döndürdüler fal olayını sağolsunlar. Bunca insanın parasını haksız yere alıyorlar. Haram para kazanıyorlar. Çoğu fal bakmayı bilmiyor ama biliyor gibi davranıyor. Utanmadan o paraları alıp atmasyon fallar bakanlar var. YazıkkkkHic kimseye cikmamis mi? Bana bir tek Venüsün dedikleri cikti hemde harfi harfine.. Eger bahssettigimiz ayni kisiyse Yani Venüs Amber falsepetinde olan.
Venüsün üzerine baska yorumcu tanimiyorum!
Dene valla kadınlar bile komşuluğa gittiğinde fal bakıyor, yemin ediyorum tellwedeki falcılara bin çekecek falcı teyzeler gördüm. Hem de bedava :)Bu gidisle ben de bi yerlerde fal bakacagim artik ben de iyi biriyim tutturadabilirim :))
Herkese herkes cikicak diye birsey mi var illah mi bu insanlar bana cikmamis diye yerden yere mi vuruyim halaa fal atani varsa demekki cikan insanlar var ben fal attim cikmadi ve dewam etmedim bu o insani kotu dolandirici mi yapar bana uyan insanlarda baskalarina cikmiyo onu ne yapicaz peki..insan karalamak hakkina girmek iyi birseyse buyrun siz yapin ksuura bakmayin dogru bildigim inandigim seyler icin sird fali cikmadi diye kimseyi sucliyamamGerçekten hobi olarak yapıyor belli hiç kimseye çıkmamış falı :) Şu kızcağızın yorumundan sonra nereye gidecek bu işin sonu diye okuyorum ve herkesin ilk cümlesi şu " bN çıkmadı falı ama asla öyle biri değil kendisi" . Bu nasıl bir savunmadır yahu. Hiç birinize çıkmamış falı ve iyidir hoştur diyorsunuz. Çıkmıyorsa falları bakmasın, bilmiyor demekki bu işi. Fal bakmayı bilmediği halde bakıyorsa bu da insanların parasını haksız yere almasıdır. Bu doğru mu peki ?
Falı çıkmayan insan falcı değildir benim gözümde. Var mı daha ötesi? Ne düşünmemi bekliyorsunuz anlamadım. bana fal baktı 3 defa çıkmadı ama kendisi iyi bir falcı mı demeliyim ?Herkese herkes cikicak diye birsey mi var illah mi bu insanlar bana cikmamis diye yerden yere mi vuruyim halaa fal atani varsa demekki cikan insanlar var ben fal attim cikmadi ve dewam etmedim bu o insani kotu dolandirici mi yapar bana uyan insanlarda baskalarina cikmiyo onu ne yapicaz peki..insan karalamak hakkina girmek iyi birseyse buyrun siz yapin ksuura bakmayin dogru bildigim inandigim seyler icin sird fali cikmadi diye kimseyi sucliyamam
Sende 3 defa baktirmasaydin o zaman...herkese herkesin fali cikiyo ya varsa oyle herkese tutan soylede bizde bosuna arayisa girmiyelim mademFalı çıkmayan insan falcı değildir benim gözümde. Var mı daha ötesi? Ne düşünmemi bekliyorsunuz anlamadım. bana fal baktı 3 defa çıkmadı ama kendisi iyi bir falcı mı demeliyim ?
Dene valla kadınlar bile komşuluğa gittiğinde fal bakıyor, yemin ediyorum tellwedeki falcılara bin çekecek falcı teyzeler gördüm. Hem de bedava :)
Ben kimseye 3 defa baktırmadım öyle desem mutlu mu olacaksın diyorum. Neye göre kriter belirliyorsun bir isnanın iyi veya kötü falcı olmasını? Falı bilene falcı diyoruz senin literatüründe nasıldır açılımı bilemiyorum. Konuyu da uzatmaya gerek duymuyorum çünkü elle tutulur tek bir açıklama yapmıyorsun ikna edecek. İyi akşamlar sana.Sende 3 defa baktirmasaydin o zaman...herkese herkesin fali cikiyo ya varsa oyle herkese tutan soylede bizde bosuna arayisa girmiyelim madem
Sana aciklama yapmak gibi bir mecburiyetim asla yok uslubu boyle birine zaten birsey anlatamazsin...neye nasil inaniyosan buyur dusun istedigin gibi haaa her soledigi cikan biri de bulursan bizide aydinlat illah ya bu insanlarBen kimseye 3 defa baktırmadım öyle desem mutlu mu olacaksın diyorum. Neye göre kriter belirliyorsun bir isnanın iyi veya kötü falcı olmasını? Falı bilene falcı diyoruz senin literatüründe nasıldır açılımı bilemiyorum. Konuyu da uzatmaya gerek duymuyorum çünkü elle tutulur tek bir açıklama yapmıyorsun ikna edecek. İyi akşamlar sana.