• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

bilgehatunun olumsuz konuştuğu duruma fama aylin ve meryem olumlu konuştu diğerlerini bilmem ama bilgehatun onlarla aynı değil yazımı oldukça düzgün. Famanın türkçesi berbat ne yazdığını anlayamadım. Gelecek için hiç birinin tutacağını sanmıyorum zaten.Sözde mart ayında biri gelecekti nisan bitti şimdi temmuz ayına attı hepsi.

Kızlar benim bütün fallarım patlıyor. Herkes olduğu yerde mutlu. Dün bi kadına fal baktırdım burda ağzım açık kaldı. Baya bi bildi. Ben de ne yapsam diye düşünüp dururken salavatı terficiyeye başladım şu 4444 kere okunan yok mu. Gerçi daha 200 tanecik okuyabildim devede kulak ama, inanıyorum inşallah bitiricem bakalım neler olacak
Cnm onu tek basına okuman biraz zor cevrende varsa dagıt derim bende yardım ederim sana haftaya baslarım bu hafta biraz yogunumda :/

Kizlar falalem ayline baktirdim soylesin boylesinden oteye gidemedi, hoslandigim ile ne olacak diye sormustum, hic hoslaniyor hoslanmiyor goruseceksiniz vs de yok, 1 cumlede sadece bi erkek tarifi vermis, ben de hoslandigim ile ne olacak diye sormustum yazdim, cevap okumadiniz herhalde o tarif oysa goruseceksiniz demis, bir de anlamissinizdir ne demek istedigimi demis :)) saka gibi, kotu olmasini gectim saygisizca bir de

Kızlar benim bütün fallarım patlıyor. Herkes olduğu yerde mutlu. Dün bi kadına fal baktırdım burda ağzım açık kaldı. Baya bi bildi. Ben de ne yapsam diye düşünüp dururken salavatı terficiyeye başladım şu 4444 kere okunan yok mu. Gerçi daha 200 tanecik okuyabildim devede kulak ama, inanıyorum inşallah bitiricem bakalım neler olacak

Sekerim, dua topiginde var sanirim tefriciye ben katilmistim.

Kime baktirdin kiz, ne dedi?:KK50:

Sekerim, dua topiginde var sanirim tefriciye ben katilmistim.

Kime baktirdin kiz, ne dedi?:KK50:
Canım kuaförümün annesi ya :-) çok iyiydi bi de kapatmadan niyet tut dedi tabi benim niyetim belli:KK71: kadın bütün fal ondan bahsetti çok ekstra bişey söylemedi ama ciddi bi kin var sana karşı onda da etrafında da dedi. Daha çok üzülcekmişim:cry: inşallah şu duayı bitirebilirim internette de bi adam var o kdr sinir ediyor ki videoları var dalga geçiyor bu duayla

Canım kuaförümün annesi ya :-) çok iyiydi bi de kapatmadan niyet tut dedi tabi benim niyetim belli:KK71: kadın bütün fal ondan bahsetti çok ekstra bişey söylemedi ama ciddi bi kin var sana karşı onda da etrafında da dedi. Daha çok üzülcekmişim:cry: inşallah şu duayı bitirebilirim internette de bi adam var o kdr sinir ediyor ki videoları var dalga geçiyor bu duayla
ne işe yarıyo canım o dua nasıl okunuyo?o_O

Ne duasi cnm bnde bir dua var etkili baya kisa ama.istersen veririm.soyledigin dua nin adi ne

Zamaninda bende okumustum bunu :) ins olur canim ya cok istiyorum senin barismani

Ah cnm varda ben ikizler burcu obsesifim bence:/ ay bugün bitmio kızlar tanımıosunuz beni biliorum ama dua edin nolur...
Bnde ikizlerim cnm takilma bunlara benimkide boyleydi ama baristik.erkekler biraz farkli.

fama ve bilgehatun aynı kişi değildir bence canım. ben tellwede ikisine de baktırmıştım sonuç tam tersiydi. aynı kişi olsa eski falımı biliyor olurdu, kendi kendiyle çelişmezdi diye düşünüyorum:) gerçi bilge yeni kişi diye eskinin harflerini söylemişti hatlar mı karıştı noldu orda bilmiyorum. sonra da o zaman eskiyle yeni bi başlangıç demeye getirdi:)

ama bence Meryem bilgehatun. burda biri meryemin falını atmıştı. bilgehatunun tarzıyla aynıydı. @secret_garden da aynı şeyi düşünüyormuş:)
Olamaz cnm cunku bn meryeme fal baktirdim.olumluydu hatta.bilge htn ise cok olumsz bu kisi evli sanirim diyerek iade etmisti.evli falnda degildi.ikisi ayni kisi olamaz

ne işe yarıyo canım o dua nasıl okunuyo?o_O
Canım çok uzun bi dua değil 4444 kere okuyorsun peygamber efendimize salavat getiriyorun türkçesi öyle bişey. Sonra da niyet edip dileğini diliyorsun işte ama ben dileğimden vazgeçtim sadece olanları unutabilmek biraz rahatlayabilmek istiyorum inşallah olur
Ne duasi cnm bnde bir dua var etkili baya kisa ama.istersen veririm.soyledigin dua nin adi ne
Canım onu da söyler misin artık bi kaç haftaya buhar olur uçarım gökyüzüne :KK48:
Zamaninda bende okumustum bunu :) ins olur canim ya cok istiyorum senin barismani
canım benim ya, inşallah sen barışırsın biran önce, ben artık sadece olanları unutabilmek istiyorum. Sen tamamlayabilmiş miydin ne için okumuştun

Olamaz cnm cunku bn meryeme fal baktirdim.olumluydu hatta.bilge htn ise cok olumsz bu kisi evli sanirim diyerek iade etmisti.evli falnda degildi.ikisi ayni kisi olamaz

bilemiyorum ki canım.ben meryeme baktırmadım. biri falını paylaşmıştı, ben de bu tanıdık biri diye baktım kendi fallarıma. bilgehatunla yazımı acayip benzer. o yüzden o olduğunu düşündük. ama yanılıyor olabiliriz tabi ki, kesin bilgi değil:)

sen de baya yanılmış tabii.

Back
X