- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Kimler bakmıstıbenim fallar patladı. eski sevgilim sevgiliyle sözlenmiş
Naira ve oğuzhanGeçmiş olsun. Kimler bakmıstı
Canım çok üzüldümNaira ve oğuzhan
kızlar merhaba tellwe de kirazeye baktrmam icin referans gerekiyo mu
Uzulme canm . Hayirlisi oldu belki hakkinda . Bilemezsin bunu..benim fallar patladı. eski sevgilim sevgiliyle sözlenmiş
Hayır canım kimsenin falı tutmadı ayrılırlar falan dendi yokUzulme canm . Hayirlisi oldu belki hakkinda . Bilemezsin bunu..
Fali tutan yokmuydu hic
Zannimca gerkiyor ama kredin yoksa alma. Kiraze falalemdeki Ester Kira, falalemde baktir derim., tellwe rezil bir site.
Baktircam dersen referans icin nickimi atarim.
benim fallar patladı. eski sevgilim sevgiliyle sözlenmiş
peki canımfal bakmiyorum canim
benim fallar patladı. eski sevgilim sevgiliyle sözlenmiş
İnşallah canım. Naira ve oğuzhana baktırmıştımcanım yaa üzmee kendini
hakkında hayırlısı olsun insallah, Allah karsına butun herseyı unutturcak ıyı kı eskisiyle olmamıs diğicegin bir insan çıkartır ..
hiç kimse mi bilemedi bitanemmkimlere baktırmıstın ? :
İnşallah canım. Naira ve oğuzhana baktırmıştım
Aldatıldım canım sözüme bir hafta kala hemde.bi tek ikisine mi kuzum
ahh ahh fallara o kadar cok kaptırıyoruz kı kendımızı
üzme kendini sakın yeni ayrıldıysanız ve hemen baskasıyla söz gibi bir durum olduysa ztn o adamdan hayır gelmezmis bitanem insallah güzell,mutlu,sağlıklı en önemliside huzurlu günlerin olsun bundan sonra![]()
Aldatıldım canım sözüme bir hafta kala hemde.
ayy bende cok istiyorum ya baktırmak mesela baskasının banka hesabından gönderebilirmiyiz fallBen humaya baktirdim bugun yari olumlu yari olumsuzdu ama olani soyledi yani
Neler diyorlardı fallarında eskisi için?benim fallar patladı. eski sevgilim sevgiliyle sözlenmiş