• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

benim fallar patladı. eski sevgilim sevgiliyle sözlenmiş

canım yaa üzmee kendini :(
hakkında hayırlısı olsun insallah, Allah karsına butun herseyı unutturcak ıyı kı eskisiyle olmamıs diğicegin bir insan çıkartır ..
hiç kimse mi bilemedi bitanemm :( kimlere baktırmıstın ? :

canım yaa üzmee kendini :KK43:
hakkında hayırlısı olsun insallah, Allah karsına butun herseyı unutturcak ıyı kı eskisiyle olmamıs diğicegin bir insan çıkartır ..
hiç kimse mi bilemedi bitanemm :KK43: kimlere baktırmıstın ? :
İnşallah canım. Naira ve oğuzhana baktırmıştım

İnşallah canım. Naira ve oğuzhana baktırmıştım

bi tek ikisine mi kuzum :(
ahh ahh fallara o kadar cok kaptırıyoruz kı kendımızı :(

üzme kendini sakın yeni ayrıldıysanız ve hemen baskasıyla söz gibi bir durum olduysa ztn o adamdan hayır gelmezmis bitanem insallah güzell,mutlu,sağlıklı en önemliside huzurlu günlerin olsun bundan sonra :nazar::nazar:

bi tek ikisine mi kuzum :KK43:
ahh ahh fallara o kadar cok kaptırıyoruz kı kendımızı :KK43:

üzme kendini sakın yeni ayrıldıysanız ve hemen baskasıyla söz gibi bir durum olduysa ztn o adamdan hayır gelmezmis bitanem insallah güzell,mutlu,sağlıklı en önemliside huzurlu günlerin olsun bundan sonra :nazar::nazar:
Aldatıldım canım sözüme bir hafta kala hemde.

Herkese merhaba her ne kadar yazmasamda hergun okuyorum topigi canlar.ben fali birakali cok oldu yalniz sizle birsey paylasmak istedim.burada cok konusulan birine arkadasim fal atti.site falalem.ve ozelllikle hicbirsey soylemedi.fakat gelen fal 1.5 yil once yasanmis ve o zaman atilan fallarin nerdeyse ayniydi.ki o konu arkadasim tarafindan coktan kapandi hayatindaki baska biri icin atmisti.soylede entrasan bir durum var bu kadar uzun sure once atilam fallardaki soru ve cevap kisimlari resmen fala yazilmisti.yani demem o ki bu fallari herkes gorebiliyor mu oluyor.burda her zaman rezzan abla icin bu konu konusuldu bizim son attigimiz fal rezzan ablaya degildi.bilginiz olsun istedim

Back
X