Bir yolun varda denedin mi ? Beğendin mi ? Bana çıkan şeyleri olduda fal atıyım demiştim.ben bi kaç gün önce baktırdım sanırsam ona nerdeydi o?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir yolun varda denedin mi ? Beğendin mi ? Bana çıkan şeyleri olduda fal atıyım demiştim.ben bi kaç gün önce baktırdım sanırsam ona nerdeydi o?
Canım sen saraylıyı denemişmiydin o iletişim olayıyla ilgili bir şey demiş miydi ?
Bir yolun varda denedin mi ? Beğendin mi ? Bana çıkan şeyleri olduda fal atıyım demiştim.
Saraylı benimde canım ya hem anı hem geleceği tutturuyor bana ama malesef haziranda gelicek.baktırmışım tatlım olan durumlartı da söylemiş yanıldığı şeyler de olmuş
27 sinde baktırmışım ama cenazeyi bilememiş meselaSaraylı benimde canım ya hem anı hem geleceği tutturuyor bana ama malesef haziranda gelicek.
Emineye bir kaç gün önce baktırmışsın dimi tamam canım o zaman girer sisteme :)
Bana tutturdukları oldu canım yakalarsam atıcam bakalım bu sefer ne dicek27 sinde baktırmışım ama cenazeyi bilememiş mesela
Biz cok yaptik hala da yapiyoruz allah nasip ederse neden olmasinKızlar konuyu biraz dağıtıcam malum bu gece hıdrellez. Ben geçen sene hıdrellezde namaz kılmıştım dua etmiştim baya da bi dilek dilemiştim ama ne yazıkki gerçekleşmedi. Meğer gül ağacına çizmek denize atmak vb şeyleri yapmak gerekiyormuş. Bana batıl inanç gibi gelmişti. Verecek olan Allah sonuçta diyip dua etmiştim. Ama hep böyle şeyler yapanların dileklerinin kabul olduğunu duydum. Siz denemişmiydiniz? Dileğiniz ne durumda ve ya bu akşam ne yapmayı düşünüyorsunuz?
ya yemin ederm degilimmJun jandi hadi artik itiraf et. Premses sensin di mi ?![]()
Ben de bu akşam ilk defa yapıcam thalixcan o kadar heyecanlıyım ki vakit geçmiyor ya :) gül ağacının dinine gömücem ya da kırmızı kese bulabilirsem ağaca asıcam sabah ezanıyla da denize atıcam çok mutlu umutlu hissediyorum ya :)Biz cok yaptik hala da yapiyoruz allah nasip ederse neden olmasin
aslinda dualar kabul olmuyor degil insanlar birbirine engel oluyorsa dualarin kabul olsa bile gerceklesmeme durumu var yoksa allaha ellerini acip dua etmis kulun duasi geri cevrilmiyor
bu arada herkesin hidirellez bayramini kutlarim
bugune özel yapilmasi gerekenler ;
http://mutlulugunsifresi.com/hidirellezde-okunacak-dua.html#.VUhsSfl_uSo
ne güzel canim bu heyecanin hic bitmesin hep böyle mutlu olBen de bu akşam ilk defa yapıcam thalixcan o kadar heyecanlıyım ki vakit geçmiyor ya :) gül ağacının dinine gömücem ya da kırmızı kese bulabilirsem ağaca asıcam sabah ezanıyla da denize atıcam çok mutlu umutlu hissediyorum ya :)
Amin canım inşallah allah hepimizin dileklerini kabul eder bu gecene güzel canim bu heyecanin hic bitmesin hep böyle mutlu ol![]()
Kızlar konuyu biraz dağıtıcam malum bu gece hıdrellez. Ben geçen sene hıdrellezde namaz kılmıştım dua etmiştim baya da bi dilek dilemiştim ama ne yazıkki gerçekleşmedi. Meğer gül ağacına çizmek denize atmak vb şeyleri yapmak gerekiyormuş. Bana batıl inanç gibi gelmişti. Verecek olan Allah sonuçta diyip dua etmiştim. Ama hep böyle şeyler yapanların dileklerinin kabul olduğunu duydum. Siz denemişmiydiniz? Dileğiniz ne durumda ve ya bu akşam ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hahahahahaha o kdar haklısın ki canım, olmayınca olmuyor. Bakalım ben de bu gece amuda kalkarak gül ağacına gömücem ters takla atarak denize atıcam bakalım belki böyle olurcanım üzülme ben ağaca astım dibine gömdüm gittim sabah ezanıyla denize attım.
ama yinede olmadı...yani istersen amuda kalk olmayınca olmuyor...
canım üzülme ben ağaca astım dibine gömdüm gittim sabah ezanıyla denize attım.
ama yinede olmadı...yani istersen amuda kalk olmayınca olmuyor...
hiçbirşey hissetmiyorum artık:).....hislerime güvenmeyi bıraktım..Hahahahahaha o kdar haklısın ki canım, olmayınca olmuyor. Bakalım ben de bu gece amuda kalkarak gül ağacına gömücem ters takla atarak denize atıcam bakalım belki böyle olurolsa da olmasa da çok umut dolu bi gün ya, bilmiyorum sen de öyle hissediyor musun ama çok güzel bi gün bence
![]()
yok kuzum hiç duymadım.ama inan öyle mübarek yerler varki bir müslüman olarak kiliseye kendi adıma dilek içinfatih de ayın biri kilisesi var. hiç duydun mu canım? orda kim dilek dilediyse oluyormuş valla. teyzemin de baya imkansız dilekleri oldu. ben 1 haziranda oraya gidicem. ama iş olucağına varıyor tabii. olmayacağı varsa olmaz yine![]()
fatih de ayın biri kilisesi var. hiç duydun mu canım? orda kim dilek dilediyse oluyormuş valla. teyzemin de baya imkansız dilekleri oldu. ben 1 haziranda oraya gidicem. ama iş olucağına varıyor tabii. olmayacağı varsa olmaz yine![]()