- 30 Ocak 2014
- 4.984
- 10.855
- 408
fal sepetindeki alex yaaFalsepeti alex, bana cok olumlu seyler soyledi, ayrica simdi ile soyledikleri seyler de dogruydu

https://falsepeti.com/Yorumcu-9233-Alex.html bu diil mii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fal sepetindeki alex yaaFalsepeti alex, bana cok olumlu seyler soyledi, ayrica simdi ile soyledikleri seyler de dogruydu
Benimki buydu biraz karışık geldi bana
Benimki buydu biraz karışık geldi bana![]()
falına baktı mı seninAhaha benim alex de bu :)
falına baktı mı senin
Hadi yaaÇok emin konuştu ve başka bir konuda da tarih vermiş
Gerçi yazdıklarının hepsi nokta atışıydı ne diyeyim insallah seytanın bacagını bende kırar
![]()
Kadikoyde sevgi cafe var ama randevulu gitmezsen dolu oluyor sevgi' ye ilk baktirdigimda iyiydi de sonra gittiklerimde sohbete bagladi hep, onun eski calistigi yer var rea cafe rexin ordaki sokaktan girince kilisenin arkasinda ordaki kadina baktirdim ilkini de cok begenmedim yani ben anlattim o yorum yapti gibi bir faldi simdiyi bile bilemedi ben duzelttim hep benimkiyle ilgili evlilik yok dedi ben sormamistim bile biliyorsunuz benim durumum su an goruscek miyiz kadar dusuk beklentide :) ardindan angels a gittim, orda burcu iyi diyorlar yoktu baskasina baktirdim da o da cok tatmin edici degildi, cok kisa bi 10 kartla yorum yapip soru sor dedi, ben bu tarzi hic sevmem sen zaten bileceksin aklimdakini biraz, bir de pttnin orda kimya cafe var akmarin karsisinda gibi, fala 1 sene once baktirmistim onu hatirlamiyorum da bioenerji ile ugrasiodu, ciktiktam sonra kendimi daha iyi hissetmistim kadikoy biraz verimsiz bence fal cafe olayinda da karsiya gecip abartmak istemedim, benim en begendigim su ana kadae taksimde demirorenin orda ara sokaktan girince bi apartmanda randevu ile bakan bir kadin, ama onunda numarasi yok bende, lara tarot bakip benimkinin icindeki harfleri o sirada birlikte oldugu kizin adini kizin postislerine kadar bilmisti, ailemdekileri falan da gecmis simdi cok iyiydi.. Gelecekle ilgili yuvarlak konusmustu sen istersen geyigi yani :) senin bildigin var mii?
Bu fal sepetinde isim soyisim ve telefon istiyo ve mecburi tutuyoo siz veriyomusunuzzzbana olumsuz alexin yorumu
Evet tatlim bana olumlu konustu hatta burda da sordum alex de mi pembeci diye birkac gun once :) gecmis ve simdide isabetliydi, hatta bana 3. Cumlesi evlilikti sasirdim o yuzden
Ne baktırmıstınAlexe ben baktırdığımda ilişkim ve pürüzlerle alakalı full olumsuz konuşmuştu, hatta cok net bir sorumda bu boyle mi demiştim hayır deyip moralimi bozmuştu. Ama dedikleri çıktı![]()
Kızlarrr tellwede SiyahKELEBEK Diye bi falcı var ona baktıran varmı??? 5 tl ve benim tüm durumları bilmiş ama tılsım yapıldığını iddia ediyor acaba para kırmak içinmi herkesemi büyü tılsım var diyor? Face de bir kadına yönlendirmiş bozulmazsa kimseyle ilişkin yürümez falan demiş.varmı bu kıza baktıran?
Taksim'de ki kadın iyiymiş baya...Ben barista cafede ki bakan bayanı begenmiştim oldukça, bir de cadde symbolde biri vardı ama ikisini de tavsiye eder misin dersen barista cafede ki ilk bakımda mükemmel bakıyor...Diğeri zihin okuyor herhalde...
Kizlar ester gelmis katina attim fenaydi yaaaa cok iyidi yani
Ester sondu ahaha hep boyle diyorum :))) ama cok guzel seyler soyledi kizz cok mutluyum :) ve ilginc bisey burcuda dahil 3-4 kisi hepside online da iyi falcilar barisma icin ayni yolu soylediHani fal baktirmayacaktin :)
Ester sondu ahaha hep boyle diyorum :))) ama cok guzel seyler soyledi kizz cok mutluyum :) ve ilginc bisey burcuda dahil 3-4 kisi hepside online da iyi falcilar barisma icin ayni yolu soyledi