- 30 Ocak 2014
- 4.985
- 10.856
- 408
Kızlar ahh başıma gelen... Geçen gün Lemonata'ya fal attım. Sanal hem de... Sorduğum sorunun dışında 5 satır genel yorum yapmış. 3 satır soruma ayırmış. Sorumu yanıtlamadan ssana başka biriyle evlilik var bu yıl içinde.... Tellwe artık gerçekten raydan çıktı. 1 yıldız verdim çünkü tutarlı değildi.. Olumsuz söyleyene 5 yıldız veriyorum halbuki.. Çünkü olayı açıkladıkları için.. Gerçekten beynimi allak bullak ettiler. Laf söylemek için cafede bekliyor beni,sayıyor sürekli.. Kavga da ettim. FORAİN diye bir falcı var,ona da söylemiş fal bakma diye. Sohbette okudum... Ama bana enerjim yok diye iade etti... Böyle kızlar.. Dilerseniz okuyun sayfasındaki yorumlarımı.. İstediğini duymadığın için mi 1 yıldız verdin anlamadım dedi.. Tutarlı olmadığı için yazdım. Keşke palavra atsaydım falan diyor
Ben de dedim ki; bir palavra bir pembe tablodur gidiyorsunuz (palavra ve pembe tablo öne sürmedim gerçekleri söyledim diyen falcılar var ya) yazdım
işte çok saygısızsın falan
duvarındaki diğer yorumları da okuyun ALLAH RIZASI için.. Bu falcıya fal baktırmayın kızlar