• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kızlar ahh başıma gelen... Geçen gün Lemonata'ya fal attım. Sanal hem de... Sorduğum sorunun dışında 5 satır genel yorum yapmış. 3 satır soruma ayırmış. Sorumu yanıtlamadan ssana başka biriyle evlilik var bu yıl içinde.... Tellwe artık gerçekten raydan çıktı. 1 yıldız verdim çünkü tutarlı değildi.. Olumsuz söyleyene 5 yıldız veriyorum halbuki.. Çünkü olayı açıkladıkları için.. Gerçekten beynimi allak bullak ettiler. Laf söylemek için cafede bekliyor beni,sayıyor sürekli.. Kavga da ettim. FORAİN diye bir falcı var,ona da söylemiş fal bakma diye. Sohbette okudum... Ama bana enerjim yok diye iade etti... Böyle kızlar.. Dilerseniz okuyun sayfasındaki yorumlarımı.. İstediğini duymadığın için mi 1 yıldız verdin anlamadım dedi.. Tutarlı olmadığı için yazdım. Keşke palavra atsaydım falan diyor :D Ben de dedim ki; bir palavra bir pembe tablodur gidiyorsunuz (palavra ve pembe tablo öne sürmedim gerçekleri söyledim diyen falcılar var ya) yazdım :D :D işte çok saygısızsın falan :D :D duvarındaki diğer yorumları da okuyun ALLAH RIZASI için.. Bu falcıya fal baktırmayın kızlar :KK53::63:

Benimkilere örnekkk..... :-):KK62::KK43::63:

Eklentiler

• cats.webp
    cats.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 97
  • i.webp
    i.webp
    18 KB · Görüntüleme: 103
  • ıy.webp
    ıy.webp
    15 KB · Görüntüleme: 124
Kızlar ahh başıma gelen... Geçen gün Lemonata'ya fal attım. Sanal hem de... Sorduğum sorunun dışında 5 satır genel yorum yapmış. 3 satır soruma ayırmış. Sorumu yanıtlamadan ssana başka biriyle evlilik var bu yıl içinde.... Tellwe artık gerçekten raydan çıktı. 1 yıldız verdim çünkü tutarlı değildi.. Olumsuz söyleyene 5 yıldız veriyorum halbuki.. Çünkü olayı açıkladıkları için.. Gerçekten beynimi allak bullak ettiler. Laf söylemek için cafede bekliyor beni,sayıyor sürekli.. Kavga da ettim. FORAİN diye bir falcı var,ona da söylemiş fal bakma diye. Sohbette okudum... Ama bana enerjim yok diye iade etti... Böyle kızlar.. Dilerseniz okuyun sayfasındaki yorumlarımı.. İstediğini duymadığın için mi 1 yıldız verdin anlamadım dedi.. Tutarlı olmadığı için yazdım. Keşke palavra atsaydım falan diyor :KK70: Ben de dedim ki; bir palavra bir pembe tablodur gidiyorsunuz (palavra ve pembe tablo öne sürmedim gerçekleri söyledim diyen falcılar var ya) yazdım :KK70: :KK70: işte çok saygısızsın falan :KK70: :KK70: duvarındaki diğer yorumları da okuyun ALLAH RIZASI için.. Bu falcıya fal baktırmayın kızlar :KK53::63:

tellwe falcıları gerçekten çok tuhaf, insana saygıları yok hiç. dün monaspeckle'a fal atıcaktım baktım giriş yapmış ama bakmıyor. öyle bi kaç gün durdu durdu, şimdi uzakta yapmış. geçen birine fal attım farkigor diye. günlerce bekletti iade de etmedi. dedim bakıcak heralde. uzakta yapmış bugün. insan hiç değilse duvara yokum der ya da fal alımını kapatır. ne kadar terbiyesiz varsa o sitede gerçekten.

tellwe falcıları gerçekten çok tuhaf, insana saygıları yok hiç. dün monaspeckle'a fal atıcaktım baktım giriş yapmış ama bakmıyor. öyle bi kaç gün durdu durdu, şimdi uzakta yapmış. geçen birine fal attım farkigor diye. günlerce bekletti iade de etmedi. dedim bakıcak heralde. uzakta yapmış bugün. insan hiç değilse duvara yokum der ya da fal alımını kapatır. ne kadar terbiyesiz varsa o sitede gerçekten.
Artık öyle olmuş. Ben de farkigor'e atmıştım. 1 hafta bekledi inanıyor musun? 16.sıradaydım herkes iptal etmiş 4'e düşmüşüm ama ben de iptal ettim.

Sizce Nesibe mi Venüs Amber mi?:110:

Venüsün ilk fali bana cikti ikinci dün baktirdim Nesibenin tam tersi seyler söyledi ama Nesibenin yorumundan daha cok etkilendim hatta söyledigi bir iki kücük seyler cikmaya basladi

Son düzenleme:
Sizce Nesibe mi Venüs Amber mi?:110:

Venüsün ilk fali bana cikti ikinci dün baktirdim Nesibenin tam tersi seyler söyledi ama Nesibenin yorumundan daha cok etkilendim hatta söyledigi bir iki kücük seyler cikmaya basladi
kuzumm venüsün ilk falı bende tırttı amaa burdaa güvendiğim kişilerr iyi dedii diye bida denedim nesibeye benzer şeyler söyledi mesela bana ama nesibe kadar şaşırtmadı ilk falından cok daha iyiydi bende anlamadım maşallahhh venüsee:KK200:

Kızlar, izmirde bir hatuna baktırdım..Canan hanım..
Hala şoklardayım:KK57:

Bu kadar mı olur, yani nasıl anlatacağımı bilemedim..

Babamın ameliyatından tutun, kaçıncı ameliyatını olacağını, annemin tee 30 sene yaptığı düşüğü, benim herifin istanbula gittiğini, gemi ve denizle ilgili olduğunu(gemi makina mühendisi) v.s. v.s..her şeyi bildi:KK57:
Şoktayım cidden..

Ben yüzyüze baktırdım ama telefonla da bakıyormuş, bilginize..

Benim enerjim tuttu..Herkese aynı olur mu bilemem tabi..

Babamın ameliyatından tutun, kaçıncı ameliyatını olacağını, annemin tee 30 sene yaptığı düşüğü, benim herifin istanbula gittiğini, gemi ve denizle ilgili olduğunu(gemi makina mühendisi) v.s. v.s..her şeyi bildi:KK57:
Şoktayım cidden..

ucret nedır medom?

Şoktayım cidden..

Medcezir, tlf bana da gönderebilir misin :)

arkadaşlar bir yolun var sitesine dün 6 da berrin ulusoya fal gönderdim 6 saat içinde gelir dendi ki zaten bir tek benim falım vardı başkada yok 18 saat oldu henüz bir şey yok iletişim kısmından canlı destekten yazmak istiyorum oralarıda bir şekilde pasif etmişler ne dandinik bir yer burası muhatap dahi bulamıyoruz

arkadaşlar bir yolun var sitesine dün 6 da berrin ulusoya fal gönderdim 6 saat içinde gelir dendi ki zaten bir tek benim falım vardı başkada yok 18 saat oldu henüz bir şey yok iletişim kısmından canlı destekten yazmak istiyorum oralarıda bir şekilde pasif etmişler ne dandinik bir yer burası muhatap dahi bulamıyoruz

O siteyle benim de enerjim uymadı, falci aylin ve fama ya baktırdım ikisi de benim için iyi değildi. Saraylı oraya geçtiği için çok üzülüyorum, ki saraylı benim sevdiğim tek falcıdır.

Şoktayım cidden..

Kemeraltında mı baktırdın?

Şoktayım cidden..

Kim bu canım Canan Hanım ?

yok malsef bende kucuk buyuk falı cıkan bırı olmadı mayısta karsılasmanız var dıyenler vardı herkes yalan oldu bende kıtap falıydı suydu buydu hepsi yalan oldu yani
Merhaba Rezzan ve nesibeye baktırmışmıydın baktırdıysan sence nasıl fikrini almak istedim

Back
X