kızlar selam sıkıntıdan oturdum bütün eski fallarımı tekrar okudum, yorumları buraya bırakıyorum sıralı tam liste ektedir
BİNNAZ ABLA
OZAN SARAÇ: bu adam hala giriyor mu bilmiyorum ama giriyorsa bile boşuna baktırmayın. çok klasik laflar, pembe pembe hayaller yazmış çok boş bir falmış. durumumla yakından uzaktan alakası yokmuş
NEŞE ÖZIŞIK: bu kız yeni gelmişken kahve atmıştım, artık görmüyorum ama hisleri kuvvetliymiş. eğer olur da girerse baktırılabilecek biri, boş değil. 2.bir adamın varlığını, tipiyle tarif etmiş hiç bahsetmediğim halde. falı bahsettiği tarihte dediği gibi de çıkmış
UMUT IŞIK: bu adama 2-3 sene önce kahve atmışım daha yeniyken, beğenmişim falını sözde. daha sonra geçen sene katina atınca fark ettim ki adam kopyala yapıştırın tekiymiş. uzak durun fiyaskonun teki.
CEREN ESEMEN: çok pembe bir fal bakmış, falında mantar topluyorsun, yok ağaçlar arasında bir yerdesin diye çok fazla simgeden bahsetmiş. çok yakın bir tarih vermiş ve hiçbir şey çıkmamış. katinasını bilmiyorum ama kahvesini tavsiye etmem
SELİN İMER: bu kadın bana rus edebiyatı gibi deli gibi betimlemeler yapmış, lafları süslemiş püslemiş anlatmış. falında çok ciddi bir şeyi bilmiş ama onu da öyle anlatmış ki ilk okuduğumda anlamamışım bile. tekrar geri dönüp okuduğumda olay kapandığı için o bahsettiği şeyi öyle anladım. çok da övülecek biri değil, çok fazla laf kalabalığı var falında. sonuç için 1 konu çıkmış 1 konu çıkmamış
SAHRA BUHARİ: arkadan gelen ninni gibi bir sesle çok sakin konuşuyor bu kadın. iyi niyetli, enerjisini sevdim. anlık durumu baya bilmiş ama gelecek çoğu kişi gibi onun da patlamış
BADE EMREN: bu kadına ilk kahve attığımda şoka sokmuştu beni. kafamın içini okumuştu resmen ve herkesten sakladığım bir şeyi sadece o söylemişti ve bahsettiği şey çıkmıştı. kahvesini beğendim. bu yaz katina attım ve feci pembe bakmış, hiç beğenmedim. 5 ayı alan süreci 15 gün olarak söylemiş, ölümüne patlamış. bir de kredim var diye can sıkıntısına el falı baktırmıştım, kahve falı gibi bakmış çok kötü. yani kahvesi dışında beğenmedim, kahvede de bir konu çıkmış diğeri çıkmamış
NATALİ DERİNSU: falına iğrenç başlayıp alakasız pembeci konuşup son paragrafta çok ciddi bir meseleyi bilmiş. güvendiğim birinin bana yalanlar söylediğini ve bunu başkasına anlattığından bahsetmiş. gerçekten bir kaç ay sonra böyle bir durum ortaya çıktı ama sırf o olayı bildi diye de fal atmaya değecek biri olduğunu düşünmüyorum. geri kalanı çıkmamış
VENÜS ASYA: pembeci olmak istemiyorum ama falın çok güzel demiş pembeci konuşmuş. beklediğim bir konunun çok da beklediğim gibi olmayacağını söyleyip biraz moralimi bozmuş ama dediği gibi de olmuş aslında.fakat geri kalan hiçbir şey yakından uzaktan çıkmamış
ŞENNUR YILDIRIM: ses kaydı silindiği için falını unuttum ama 17 dk fal bakmıştı bana

çok beğenmiştim ama hiçbiri çıkmamış diye hatırlıyorum. genel olarak bütün falcılar aynı tarihleri vermişti zaten klasik olarak o zamanlar
ASUDE IŞIK: bu kadın hisli biri hakkını yemiyim, bildiği enterasan şeyler var ama sonunu pembeye bağlamış ve olmamış. şubatta aileleriniz tanışacak, yüzük takılacak demiş. ağustosta ayrıldık adamla öyle yani.ama kötü bir yorumcu diyemem
SEZGİ CANDAN: son zamanların efsane yorumcusu, online yakalamanın mucize olduğu kişi

o kadar popüler değilken çok rahat yakalar atardım buna da. anlık durumda çoook iyidir, karşı tarafın düşüncelerini çok iyi okuyordu malesef bende gelecek tek kelimesi bile çıkmamış. şimdi 32.5 oldu değer mi bilmiyorum ama binnazdaki hatta bütün sitelerdeki nadir iyi ve güvenilir kişilerden biridir. yakalarsanız kaçırmayın
KESİRA SİREL: önceleri kahve de bakıyormuş çünkü bende kahve ve katinası var. kahvesi de katinası da pembeydi bende ilginç şekilde. kahvesi çok iyiymiş, katinası da iyiydi çıktı ama tavsiye etmem. çünkü sadece kart yorumluyor, hislerini katmıyor ve kendi kart çekip bakmıyor. enerjin olumsuzsa o da olumsuz konuşuyor çünkü.ben olumlu kartlar çektiğim için olumlu konuştuğunu düşünüyorum ama bildi mi bildi.
GİZEM SİTARE: ilk katina atmıştım o zamanlar puanı 99 falandı, faldan tek hatırladığım"eylül ayı çok güzel geçecek" lafıydı. eylül berbat bir aydı. hiç hatırlamıyorum geri kalanlar çıktı mı. sonra can sıkıntısına el falı attım, el falını çok güzel yorumladı, bilimsel konuşmuş astroloji gibi bahsetmiş beğenmiştim. daha sonra kahve attım, bildiği şeyleri nerden bildi bilmiyorum ama 2 konu hakkında direk biliyormuş gibi konuştu. eski fallarına bakınca bahsetmemişim de. falı çok pembeydi, iki konu hakkında sordum. biri beklemede, diğer yolu ben istemediğim için konuyu kapattım
HÜLYA DEMİR: ilk fal baktırdığımda of ne bildi be demişim ama soruma bakınca zaten ben bahsetmişim bu durumdan

sonunu feci pembeye bağlamış, evlendirmiş beni adamla ama ayrıldık öyle aşık olduğum biri de değildi zaten. üstünden 1 sene sonra kredim var denk geldi diye tekrar attım ve bu sefer sorduğum kişiyle evlendirmiş beni yine. ilk falının tekrarı olmuş, bildiği durumlar var ama ilk falımdan kopyala yapıştır yapmış resmen. pembeci değil diyenler olmuş ama benimkiler feci pembeydi ve verdiği tarihler çok alakasızdı
AYSUN RESUL: bu kadına krize girdiğim bir anda tesadüfen attım ve çok beğendim. bahsettiği bir konu için ne alaka derken akşamında cidden böyle bir konu geçti. diğer bahsettiği şey bir eski sevgilimi tarif edip ismindeki harfleri bilip bu sana geri dönecek mayıs sonunda dedi. aman dönmesin sakın dedim. o konu patladı bence ama çıkmasın zaten. geri kalanı beklemede..beğenen de var beğenmeyen de ama bana hiç boş biri gelmedi.
KEMAL DEVRİM: bu adam çok tatlı ya. çok özenli emek vererek ve hızlı bakıyor, falı uzun cevabı da tellwe fallarından daha uzundu. verdiği tarihler çook yakın ama daha falı okurken patlar bu dedim, bazı konular beklemede ama bildiği çok spesifik şeyler var.bana biraz fazla pembeci geldi ama sezginin yanında tercih edilebilir
MÜGE AYDIN: kahvesini beğendim, katinaları acayip karışık. hala dinlediğimde çıkıp çıkmadığını anlamam

ama katinasını tavsiye etmem, bende sürekli karakter tahlili yapmış ve burçlar üstünden gitmiş 35 tl etmez katinası
ELİF IŞIK: dinler dinlemez iade aldım, tarot atmışım çok kötü bir faldı. ne geçmiş ne an doğruydu baya sallamış. tavsiye etmem
LENA KOVAL: bu kadın kartların anlamlarını dahi bilmiyor, o yorumları kim yazıp kim öyle puan veriyor anlamadım. bana sadece kartların anlamlarını yazmıştı aşırı pembe bir yorum yapmıştı. "yalnız olaylar böyle pembe değil ortada bir sadakatsizlik var" demiştim, "evet bunu valide kartında gördüm ama söylemedim" demişti. böyle bir şeyi valide kartında görmesine mi güliyim, görüp de söylememesine mi

fiyasko uzak durun.
LALE GÜL: bu kadının ilk falı o kadar rezaletti ki iade hakkım olmadığı halde kavga dövüş iade istedim. 10 dkyı doldurmak için uğraştı sadece, hiçbir soruma cevap vermedi çok yavaş yazdı ve hah tamam şimdi açıklıyor dediğim sırada, doktora yaptığından boş zamanlarında da fal baktığını söyledi, yok ışıkla kal bilmem ne lafı geçiştirdi. enayi yerine konulduğum fallardan biridir çok sinirlendim. daha sonra bu kadar övüldüğünü görünce bir şans daha veriyim dedim bu sefer de falı çok iyiydi. ama eski falı okuyor bu da. 2.falı çok iyi olmasına rağmen sırf ilk falından dolayı garezim var kadına bir daha gitmem zaten 2.falı da çıkmadı
EBRU İYİHUYLU: bu kadın ve lena koval ya aynı ya da kopyala yapıştırcı kişiler. fallarında bazı paragraflar birbirinin virgülüne kadar aynıydı. güvenilir biri değil bence sallayın bunu da. çıkmadı zaten
SELMA AYDIN: rezalet. falı kopyala yapıştıra çok uygun acayip sallamasyon bi faldı. ayrı olduğum adam için evli mi bu adam çünkü boşanma gözüküyor demişti. anında iade aldığım nadir kişilerden. uzak durun
DAMLA AKSOY: sadece ilişki için bakıyor ve asla 35 tl edecek biri değil. falına boşluktan baktırdığım için beğendim sanmışım ama tekrar okuyunca bomboş bir fal olduğunu gördüm. bence bunu da sallayın 35 tl etmez
İNCİ TURAN: çok kötü bir tarot bakmıştı, kartlarım feci olumsuzdu o da olumsuz konuşmuştu iade almıştım direk ama fal olumsuz diye değil. çok özensiz sürekli aynı laf tekrarı ve eee ıııı diye konuştuğu için almıştım. zaten sonuç dediği gibi olumsuz olmadı. sadece kart yorumluyor his yok
ŞAFAK İLDEM: bu adam anlık durumda çok iyi bir fal bakmış, o an birlikte olduğum adamla olmayacağını söylemişti. çok moralim bozulmuştu ama dediği gibi oldu. hatta sen istemeyeceksin demişti, o an ne salladı be demiştim ama gerçekten ben istemedim. artık görmüyorum ama giriyorsa baktırılabilir
MERCAN ASLAN: bu adam o anki fallarım gibi pembe konuşup beni sevindirmemişti, bütün gerçekleri söylemişti. bilemediği 1-2 şey oldu ama dediği çıktı aslında. yine de oha harika denilecek bir fal değildi
ÇAĞAN ARİMAN: süreyi çok iyi kullandı ama benim asıl merak ettiğim şeyleri ancak tekrar sorunca söyledi, onun dışında sürekli karakter tahlili yaptı. en sinir olduğum fal tiplerinden biridir karakter tahlili yapmak. ben adamın karakterini zaten biliyorum. iade aldım. çok büyük beklentiye girmeyin, iyi ama çok iyi değil
ELİF HANZEDE: bu kadının söylediği şeyler ne tarotta ne kahvede ne katinada hatta ne su falında çıkar. şoktan şoka soktu beni. sanki olayları benim yanımda yaşamış gibi anlattı. hisleri öyle böyle değil. gelecek beklemede ama geçenlerde atıp da çok beğenen arkadaşıma tarih olarak feci patladı. ve arada başka bir kadın olduğunu bilememiş. muallaktayım. geçmiş ve anda çok iyi ama gelecek çıkar mı bilmiyorum.ama en azından bir kere baktırılması gerektiğini düşünüyorum
DENİZ DEVRİM: 2 kere baktırdım ikisi de uzaktan yakından çıkmadı. o an çok iyi olduğunu düşünürsün ama üstünden zaman geçince ne boş falmış dersin öyle biri. işim devletle alakalı olduğu halde bana hostes olacağımı söyledi. benim hostes olmaya boyum bile yetmiyor

sorduğum iki adamla da evlendirdi beni. geçin değmez
SEVGİ DUMAN: bir zamanların efsanesi artık girmiyor. bir kaç kere baktırdım anlık ve geçmiş durumda çok iyiydi ama gelecek hiiç çıkmadı
ANNA VEDUNYA: bu kadına hayran kaldım. sebebi ise 17.5 tlye bakıyor ve asla paragöz değil. sürekli süreyi durdurup 1 saat fal baktı, arada sohbet ettik. tarottan falan bahsetti. tarotta bir açılımda öyle bin tane soru sor diyenlere inanma, tarot tek açılıma tek soruya cevap verir dedi. falda en güvendiğim birkaç falcıyla aynı şeyi söyledi. ama o istediğim bir sonuç değil aslında. ben de bundan bahsettim, "ya ben böyle bir şeyi istemiyorum ama ben naparsam yapıyım sonuç bu mu olacak demek" diye sordum, "hayır, sen kendini bir odaya kapatır da gelişmelere müdahale etmezsen sonuç bu olur ama sen istemezsen olmaz sonucu değiştirebilirsin" dedi. yani kızlar, yaptığımız en küçük bir karar değişikliğinde falın bütün sonucunu değiştirebiliyoruz
KENAN ŞAHİN: çok iyi astroloji baktı ama hiçbiri çıkmadı. özellikle 2.baktığı harikaydı herhalde 20 kere falan dinledim ama hiç öyle dediği gelişmeler olmadı
ASENAT KILIÇ: son zamanların yakalaması en zor kişilerden. ben bu kadını sevemedim nedense. ilk geldiğinde 5 liralıktan iskambil atmıştım, dediğine göre eylülde evlenme teklifi alacaktım. özenli mi evet özenliydi ama adamla ağustosta ayrıldık. ayrılmasak bile eylülde evlenme teklifi alınacak bir durumum yoktu. alsam da kabul etmezdim zaten. daha katina attım, tekrar dinlediğimde bende anlık durumda bile bilememiş.en son geçenlerde bir şans daha verip katina attım. çok özensiz bir faldı, burda da yazdım "fal gelmiş bakıyım bari" gibi bir sesle bakmıştı, fala çok iyi başlamış ama öyle bir laf söylemiş ki anında soğuttu. 6dklık falın 1.5 dksı giriş teşekkür vs. iade aldım malesef. ama beğeneni çok ve dürüst biri. enerjiniz tuttuysa peşinden koşun derim
HÜMA BAL: bu kadının hakkını yiyemem çünkü bana ilk falında şevval erdalla birlikte asıl gerçeği söyleyen iki kişiden biri. çatır çatır bütün olayları yazmış, okurken tüylerim diken diken oldu ve kan beynime sıçradı resmen. o zamanlar olayı bilmiyordum ve yok be salladı dedim. 2 hafta sonra aynen dediği gibi olduğunu öğrendim. bu kadının akıl vermesini de seviyorum, eleştirir gibi yapmıyor çünkü. ilk falları çıktı komple. daha sonra samimi olunca falları çok pembeye döndü, ben de katinadaki en pembe kartları seçmişim zaten baya masal anlattı bana. çıkmadı onlar, ben de çook uzun bir süre gitmem artık dedim. geçen ay krizdeyken denk geldi attım. çok iyi bir yorum yapmış. bahsettiği şeyler kartlardan çıkabilecek şeyler değildi. falı bu sefer cıvık da değildi, ertesi günü çıktı. eğer hümaya ilk defa baktıracaksınız baktırın ama üst üste gidip de samimiyet kurmayın
GONCA POLAT: pembeci değil, iyi bir yorumcu ama ben bunla da çok samimi oldum ve olayları artık bildiği için daha çok ablalık yapıp akıl vermeye başladı. son 3 falımı boşuna atmışım resmen. ilk falı çok iyiydi, kendi kartlarıyla da bakmıştı ama daha sonra sadece benim seçtiklerimi yorumlamaya başladı. çıkan falı da var çıkmayan da.
ŞEVVAL ERDAL: hüma ile birlikte çok ciddi bir meseleyi bildi. o zamanlar bütün falları çıktı ama son falları çok kötüymüş bunu farkettim. bir şeyi bildi diye hep üstünden gitmeye ve son zamanlarda alakasız yorumlar yapmaya başladı. iyi bir yorumcu, arkadaşıma olumsuz konuşmuş dediği gibi de olmuş.
KARACA DURAN: aşırı aşırı pembeci. durduk yere mutlu olmak istiyorsanız gidin, yok ben gerçekleri duymak istiyorum derseniz sallayın
ASLIHAN YILMAZ: bu kıza da katinaya ilk geldiğinde 5 liralık diye atmıştım. çok iyi bir yorum yapmıştı kendi tarotundan bakmıştı ve çok ciddi şeyleri bilmişti. falı çıktı. tavsiye ederim boş biri değil
HİRA SOYDAN: bu kızın bütün falları çıktı bana. bazısı tam tarihinde bazısı verdiği tarihten sonra ama bildiği çok şey oldu. pembe yorum yaptıkları olmuş ama bana olumsuz konuştuğu şeyler de oldu ve o an canımı sıksa da sonradan dediği gibi oldu
AÇELYA TUĞRA: hiçbir falını hatırlamıyorum öyle kayda değer yorum yapmamış. çok iyi biri değil
FİRUZE AYDIN: şevval ve hümanın bildiği şey için tam tersini söyledi. tarihsel olarak tam net bildi ama bu konuda güvenimi kaybetti. asla ama asla 35 tl etmez fakat sesi neşe veriyor
TÜMAY CENNET: sadece seçtiğin kartları yorumlayanlardan biri. ilk falı çıkmıştı, ikinci falından iade aldım çok kötüydü, hiçbiri çıkmadı. feci pembeydi
BADE DENİZ: bu kız ilk geldiğinde kendi de açılım yapıyordu, acayip detaylı şoka sokan çok iyi bir faldı. efsanelerim arasında yerini almıştı, dediği gibi de çıkmıştı ama birkaç ay önce gittiğimde sıradandı. kendi açılım yapmamış ve dediği gibi de çıkmadı. artık girdiğini görmüyorum ama girse de ilk zamanlardaki hevesle bakmıyor, geçin
ATLAS NORMAN: çok pembeci, karaca duranın erkek versiyonu. iade aldım kısa ve özensizdi
BİLGE ÖZDOĞRU: ses tonu azarlar gibi ama kötü biri değil. ilk falları çıktı son falı hemen herkes gibi patladı
BENNA KÜÇÜKER: sadece soru sorun baktıracaksanız. olay molay anlatmayın, kendi güzel yorumluyor. ilk falları çıktı sonradan bir falı patladı. iyi biri ama 35ty olursa tekrar değecek biri değil. genel anlamda klasik binnaz pembecisi
AYŞEN GÜL: bu kadın beni chatte sinir etti. falı malı bıraktı dertleşmeye girdi, birsürü kredim vardı hepsini yedi daha bir de üstüne utanmadan kredi al seni burda bekliyorum vs diye konuştu. uzak durun bulaşmayın dürüst biri değil
EKİN SARPEN: sadece kart yorumlayanlardan biri. 35 tl etmez. katinası yine iyi de iskambili çok kötüydü
ERCİN DEMİR: bana olumsuz konuştu, ağlattı resmen. sırf sinirimden iade aldım. çok özensiz de bir faldı. neyseki çıkmadı
ALEV TANSEL: bu kadın da gidip bana karşı tarafı övüp deli etti. tarihsel olarak çıktı ama kadının enerjisini mi sevmedim nedir garip bir sinir bozukluğu yaşadım ama pembeci değildi bana
ECE GÜLEN: kopyala yapıştır uzak durun
ZEYNEP AKSU: aşırı pembeci. anlık durumu hiç bilemedi. çıktı ama pembeci
RANİA HADWA: bir pembeci daha. beni nasıl heveslendirmişti falda, klasik adamın ailevi sorunları var diye konuşmuştu. patır patır patladı
MARZUKA YAVUZ: önce kartların anlamlarını yazıp sonra kendi genel bir yorum yapmış. çok ciddi bir şeyi bilmiş ama değmez kart anlamlarını ben de biliyorum, bilmeyen biri de netten bakar zaten. bunu da geçin
EYLÜL ACAR: bu kadın anlık durumda çok iyiydi, olayın sebebini bilmişti verdiği tarih de çok mantıklıydı. büyük beklentiye sokmuştu beni ama patladı
BURCU ÖZSOY: bu kız kartları güzel yorumlamış aslında, özenli bakıyor. iki kere baktırmışım ilk falında 2 hafta içinde demiş hiç ümidim olmadığı halde ama çıkmış. ikinci falında net bir tarih vermişti. sezgi ekimin 7li günlerine dikkat et derken, bu 26 ekim demişti. sezgi gibi bu da çıkmadı
PELİN BATUHAN: hiç pembe bir fal bakmamış hatta ağzıma etmiş falda. olumsuz konuşmuş. sonuç olumsuz olmadı. bir de sürekli akıl vermiş ablalık etmiş.
MELEK YILDIZ: sıradan bir yorum sanmıştım, kısa ama öz bakmış ve dediği tarihte de olmuş. aslında çok iyi bakmış durumları ve geleceği net olarak söylemiş
HİLAL MUTLU: sakın sakın sakın. bu kadın fal falan bakmıyor böyle rezalet birini görmedim, resmen dalga geçiyor. baktığı fal 4.5 dk ve bunun 2.5 dksı girişte süreyi geçirmek için robot gibi konuşan, iyi temennilerde bulunan biri. kalan 2 dkda ise gördüğü ya da hissettiği bir şey değil bir tarafından salladığı lafları söylüyor. bir de kalkıp sesli fal uzun ve detaylı olur demiş

4.5 dklık falın 2.5 dksı reklamsa detaylı falı cidden merak ediyorum. asla bulaşmayın.
TELLWE
byvye güvenmem tellweye hiç güvenmem. kimin ne b.k olduğu belli değil, ortada dönen 3lü 5li hesaplar, kopyala yapıştır fallar vs. mümkün olduğunca uzak durup bunlara para yedirmemek lazım. ama illaki yedirdiğimiz için baktırdıklarımı yazıyorum:
YEŞİLÇİNGENE: falı iyiydi, olumlu konuştu bildiği ciddi şeyler vardı. verdiği bir tavsiyeyi yaptım ve falı çıktı. ama falı tavsiyeyi dinlediğim için mi çıktı bilmiyorum. ama sorularıma bir kere kısa cevap verdi ve diğerlerine vermediği için sinir oldum. geçenlerde tekrar attım 20 saat bakmadı falıma ben de geri çektim. ama o fiyata iyi fal bakıyor
ECEM23: baktırdığım en gerçekçi fallardan biridir. çok özenli, tellwedeki tek güvendiğim kişi olabilir. sorduğum bütün sorulara özenle cevap verdi. son falında iki konu için sordum, biri için olumsuz konuştu diğer konu için çok uzak tarih verdi. inşallah falın çıkmaz dedim, o da eğer istemiyorsan inşallah çıkmaz dedi. garip bir enerjisi var ama olumsuzluk aldım kadından.
YILDIZABLA: bu nası fal be efsane baktı derken kopyala yapıştır fal olduğu ortaya çıktı. ama baksa ancak bu kadar bilirdi

şimdi yine geri dönmüş. tellwenin ne kadar güvenilmez bir site olduğunun kanıtı
SELENA: 13 gün bekledikten sonra falını kısa bir yorum gelmişti. o kadar bekleyince destan gibi bir şey diye hevesleniyorsun tabi

anlık ve geçmiş durumda iyiydi ama gelecek yakından uzaktan çıkmadı malesef.
BİRYOLUNVAR
SERKAN: falını çok beğenmiştim, bana sen adamı ne zaman ararsan barışma o zaman olacak yok ben aramam dersen bu adamı 4 ay beklersin demişti. aradım ortalık birbirine karıştı, 4 ay sonra kendi aradı. adı dedikodulara karışanlardan biri, benim de ciddi şüphelerim var birazdan yazıcam
SEMA: 2 kere su falı baktırdım, verdiği tarih çıktı baya iyiydi falı
FAMA: kaç tane fal attığım unuttum.ilk attığım fal tarottu, çok kötüydü. hiçbir şey çıkmadı ve kısacık bir şeydi. daha sonraları kahve attım, birebir çıkan falları oldu. astrolojide ekimdeki falda, mart ayı demişti. marta kadar kim öle kim kala demiştim ama dediği gibi oldu. fakat arada bahsettiği olaylar olmamış.
KAHİNVANGA: defalarca farklı hesaplardan attım, baya bildiği şeyler oldu. kahvede nerdeyse adamın adını söyleyecekti. astrolojisi çok iyiydi ama gaza gelip atmıştım yine de 60 etmez. katinaları çıkmıştı. daha sonra yine başka bir hesaptan attığımda yok sende nazar var, yok ben sana okuma yapıcam vs diye konuştu ve baştan savma bir fal baktı. bir daha baktırmadım
bu 4ünün aynı kişi ya da en azından birbiriyle paslaşan kişiler olduğundan eminim diyebilirim. kendi fallarımda bunu belli eden çok açık var çünkü. ister falları çıkmış olsun ister çıkmasın bir daha bu 4ünün hiçbirine atmam
AYLİN: adı dedikodulara karışanlar biri. hayır değil diyemem çünkü fallardan çok ağzım yandığı için kalkıp babamın oğlu gibi savunamam kimseyi. ama katinaları çıktı, çok detaylı oha dedirtecek yorumlar yaptı ama kahvesi çok kötüydü, sorum üstünden yürümüş. katinası daha iyi
İLKAY: en favori, beğendiğim ve güvendiğim falcıdır. pembeci değil. ilk falı tamamen çıktı, diğer fallarında 1-2 çıkmayan şeyler haricinde çıktı, bazısı tam tarihinde bazısı 2 ay gecikmeli çıktı. bana yorumları tutarlıydı, son falında tee ilk falında söylediği bir şeyi tekrar söyledi. son falı beklemede umarım bazısı çıkmaz ama.
GÜLNAZ IŞIK: rezalet. kart anlamlarını yapıştırıp bırakıyor
FALSEPETİ
NESİBE: ilk falları çıktı, iyi bir yorumcu. karşı tarafın düşüncelerini ve şu anki durumu iyi görüyor. fakat son falı çok kötüydü, daha ertesi günü patladı neyseki. beğenmediğimi o da anladı ki verdiği cevap da iki satır geçiştirmeli bir şeydi. bir falı o kadar harikaydı ki o anda dinlerken ağlamıştım. fakat malesef o da patladı. çok iyi sandığım bazı fallarının çok gereksiz laflarla dolu olduğunu farkettim. şimdi fiyatını arttırmış, dürüst güvenilir biri ama ben artık fala 50 tl bayılmam o kadar da edecek biri değil sonuçta hiçbiri
HALE YILDIRIM: anlık durumda gördüklerimin en iyisi, sezgiden bile iyiydi diyebilirim. artık çok nadir giriyor, eskiden daha sık giriyordu ve efsane bakmıştı bana. tarihi 5 vade olarak verdi, fakat ben bunu ay olarak değil hafta olarak görüyorum dedi. malesef ay olarak çıktı ben de ondan sonra baktırmayı bıraktım. gelecek için çok beklenti içine girmeden anlık durum için iyi
DENNIS: ilkayın erkek versiyonu. nerdeyse aynı falı baktı bana. fakat ilkay gibi uzun bakmıyor 5 dk falan. yine de yorumları çok tutarlı ve duvardan duvara vurdu beni, hiç pembeci değil ama bence çok iyi bir yorumcu. farklı hesaplardan attığım fallarda çok tutarlı yorumlar yaptı
REYHANABLA: çok kötü bir yorumdu, feci sallamış. olumsuz konuşup moralimi çok bozmuştu fakat dediği hiçbir şey doğru değilmiş zaten çıkmadı
CEREN AYDIN: anlık durumda çok iyiydi, en iyi falcılarla aynı yorumu yapmıştı fakat ses değiştiriyor bu yüzden bilindik biri bile olabilir bana güven vermediği için bir daha atmadım
MELİH GÜN: ses değiştirenlerden biri. ilk falı çok olumsuzdu ağlattı resmen, yorum bile yapmadım direk 1 verdim falı da sildim. daha sonra baya zaman geçip de bir şey olmadığı için falını çıktı sanıp tekrar başka bir konu için attım.o fal olumluydu. fakat bunların üstünden de zaman geçince ilk falı dediği gibi olumsuz olmadı. 2.falı da çıkmadı
ZEUS: beğenmeyeni çok ama bu kadının bana ilk falı %80 çıktı, hiç pembeci değildi süper bir yorum yaptı. 2.falı ise çok kötüydü anlık durum bile iyi değildi.ilk falından alakasız bir yorum geldi ama sonuç olarak verdiği tarih çıktı. yani o da çıktı mı çıkmadı mı bilemedim :/
ZÜMRÜT: artık girdiğini görmüyorum ama bu kızın kahvesi çok iyiydi, çok iyi tespitleri vardı. katinası kötü
AYIŞIĞIN: çok kötüydü. beğeneni çok sanırım bana yorumu çok alakasızdı. iki konu için sordum, ilki alakasız ikincisi ondan da alakasızdı. bir de mutlaka yorum yap puan ver falan dedi. en sinir olduğum durumlardan biri. zaten ben falı beğendiysem sakınmam iyi yorum yaparım ama böyle konuştukları zaman iyi puan verecek olsam bile vermiyorum. falı çıkmadı, bir daha da atmadım. abartılacak biri değil
ALENİ: yarım saatte destan gibi bir fal yollamış bu yüzden kopyala yapıştır olduğundan şüphelendim. bahsettiği durumlar da sorum üstünde hikaye yazılmış uzun ama boş bir faldı
IŞIL SU: bu kadın ilk geldiğinde 20 dk fal bakmıştı bana.yuh demiştim, baya iyiydi falı da çıktı. 20 dk bakmış çıksın tabi bir zahmet

sonra tekrar attım, yazılı fala geçtiğini görmemiştim çok kötü kısacık ve saçma sapan bir faldı. tekrar sesliye geçmiş siz bilirsiniz
YAĞMUR: para delisi. uzak durulması gerekenlerden biri bana göre. ilk falında bana olumsuz konuşmuştu, herkes olumlu konuşurken. ben de daha sonra falının çıktığını düşünerek tekrar attım ve iğrençti. ilk haftadan patlamasını geçtim, falı malı bırakıp yok bunun için 1 ay sonra kahveye gel, bunu burda göremem 2016da katina at falan dedi. halbuki 2016da katina at dediği konuyu ilk falında zaten söylemişti. yani sırf tekrar gidiyim diye bunu şimdi göremem dedi. yorumda da yazdım ama yayınlanmadı. falsepeti olumsuz yorumları işine gelmeyince yorumlamıyor
CEYDA ÖZSOY: falsepeti yorumlarına aldanılmaması gerekenlerden biri. 10 dklık falın abartısız 4dksı eee ııı şeklinde, kalan 6 dk ise aynı lafın özne-yüklem yer değiştirilerek tekrarı. kavga dövüş iade aldım soru bile sormadım berbat
FALALEM
NAİRA ŞUMAN: beğeneni ve çıkanları var, bana anlık durumda da iyi değildi ve çıkmadı
REYHANABLA: ne şiş yansın ne kebap tarzında yuvarlak biri. "hayırlısı" modunda fal mı bakılır, sevmedim bu kadını. olumlu da konuşsa olumsuz da konuşsa laflarıyla kendini çıktıdan saydırıp tekrar gelmeye yönlendiren bir anlatımı var
HALEH ÇETİNER: aşırı pembeci sadece kart yorumlayan biri. çıkmadı da falı
sonuç olarak bütün fal tarihimde baktırdıklarım bunlar. etkilemek istemiyorum çünkü enerji meselesi diye bir şey var. benim çok beğendiğim bazılarında fiyasko, bana rezalet bakan başkasında çok iyi olabiliyor. bu yüzden şu çıktı mı bu çıktı mı diye sormaktan ziyade kendiniz deneyip görünce daha iyi anlıyorsunuz malesef. bence her iyi denilene atlamak yerine kendinize 2-3 falcı belirleyip sadece onlara atın. benim bu kadar falcı arasından tekrar giderim dediğim ancak 1-2 kişi kaldı. sadece şu isimlere bakmayın bile; umut ışık, hale mutlu, ece gülen, lena koval, ebru iyihuylu, selma aydın. bir de fala kendinizi şartlamak yerine içinizden ne geliyorsa onu yapın. fark ettim ki çoğu falcı klasik "kaçan kovalanır" psikolojisinde ve aynı süreleri veriyorlar. uyarıları dikkate alın ama kendinizi kaptırmayın. bana nesibe bir falında sen sakın arama, ararsan bu adamı sonsuza kadar kaybedersin demişti. nesibe diyince tırsmıştım tabi başta ama dinlemedim aradım ve hiç de öyle olmadı. son olarak hepimizin bu illetten kurtulması dileğiyle