- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
Ben telweye yeni dadadndığım 2011-12 yılından beri mevcut O PRENSES. O zamanlar mithat idi,şimdi başkası Sezai:)
Bir falcının hayran listesinde Prenses varsa asla o falcıya fal baktırmıyorum. Bu da benim kriterim. Eger o kıza adam gibi aklını basına topla diyorsa falcı kızcagız niye hayran olsun,kesin yağlayıp-ballayıp arkasından gülüyorlardır ki öyle değil falcıyla insanla bile işim olmaz.
Bir de Gulansu-Kumru3,sanırım baska uyelıklerı de var çünkü telwede 1 uye yıllardır falcılara nasıl 1 adamla evlenceğim,işi,yaşı ne olacak,evimiz ne zaman satılacak,komşularım bana kötülük yapacak mı,abim evleneceğim kişiye engel olacak mı.....Ü-hüüüüüü....Varsa biri onun için baktırırsın da mübarek falcı duvarlarındaki 3 yıl önceki yorumları bile bazen okuyorum da o hatun yıllardır böyle fal gönderyor....
:)))))) gece gce günahlarını alıyoruz da bence o kız cidden çok saf herkese hayran oluyordur , ben de dikkat ettim o gülansu sanırım yaşını başını almış bi deyze emekli bir bey mi, nerde tanışcağım , midemde reflü var ameliyat dedi doktır vs.. bi de derdi Aslı olan bi kardeşcağız vardı nickini hatırlamıyorum Aslıyı unutmamıştı , bi de sukuti diye bi beyefendi her falcıda var