T
takeiteasy1907
Ekşi olayını bende söylemiştim canim gecince yazmak istedim,çünkü bizzat okudugum ve gördüğüm birşeydi.Özellikle bu derdini paylaş topıklerinde cinselliğin,gelin-kaynana olaylarının tabu olmasından bahsedıp baya kafa buluyorlardı. eee o zaman bu durumda ulkemizin yada hayatımızın bir parçası kimsenin kimseyle dalga gecmeye hakkı yok demiş arkadaşımız ya.Bazen burda sınırı zorlayan ınsanlar oluyor demın
Nefs
inde dedigi gibi,gecen gun özelden yazıp sözde 'arkadaşca' falcı reklamı yapıldı yıllardır burda oldugumuzdan artık anlıyoruz.Ve evet bırısı saf olabılır yada yaptığı bunaltıcı,sıkıcıda olabılır,durmadan soruda sorabılır once bunu duzgun bır dılle uyarmak soylemek,yardım etmek lazım ama akıl var mantık var bır yerden sonrada bu durum sıkıcı olmaya başlıyor o arkadasi bende uyarmistim yasi kucukmus sonra face adresini falan yazdi uzuldum,uyardimda kaldir diye ama bende o yasta oldum ve boyle bisey yapmadim insan bunlarida dusunuyor herkese bir yere kadar hosgoru gosterilebilir.Eski uyelerden ve onceki zamanlardan ben böyle bısey gormedım acıkcası dertleştıkte,makaramızıda yaptık halada dertlestigim cok sevdigim arkadaslarim var,su dogru son gunlerde uyarı sekıllerı arttı evet buda gelen ınsanların yada soran kısılerın profıllerınden olabılır mı acaba?Sanki burda belli bir grubuz ve gelenlere kotu davraniyormusuz gibi lanse edilmis.Birde su screnshoot olayından bahsedılmıs galıba prensesın falan konusmalarından ordakı mevzuda kimseyle dalga gecmek degil,falcıların uyarmamasıydı kimsenin hayatı bızı ılgılendırmez elbette ama bazı mantıksızlık boyutundakı yorumlarada sasiriyoruz acikcasi,kiz 35 tane fal baktırıyorsa falcının kızım bır dur sen ne diyorsun ne soruyorsun kendine gel demesi lazim.Örnek vermem gerekirse mesela ben ilkayi sevmem enerjim tutmaz ama kadinin baktigi fallara hic birsey diyemem enerjisi tutuna superdir ve dobradir.Mesela o prenses İlkaya yollasa eminimki onu bir sarsar kendine getirir sen napiyorsun diye demek istenilen bu,Neyse olay buyumesin daha fazla umarim anlamistir arkadasimizda :)